• blubach
    750
    Usporedbe radi - veće prodaje su bile Pjaca, Olmo, Gvardiol, Šutalo i Modrić. Jel misliš da je Sučić njihova razina? I talenta i potencijala? Da Sucic sad ima ovakvih godinu i po dana, a da ima 18 godina - to je već 20+ milijuna.Paggini

Šutalo je ovdje pravi primjer zašto je Sučić mogao ići za 20m+. Jer je prodan u doba kad su cijele već bile napumpane 30-50% više nego kad su prodani svi ostali, inače bi išao za sličnu cifru 14-15m. Pisao sam već o tome prije da Benkovićevih 14.5 danas vrijedi oko 25.
    Nakon ulaska u repku i par odličnih utakmica, nakon odličnih izdanja u LP, kada se svaki debil plaća 10m+ za par tekmi, 16.5m je nažalost premalo.
    I btw, otkud 16.5 na kraju? Transfer je 14, kako se računaju ostali bonusi? 4x po 10 tekmi za 2m + 500k za osvojen naslov Intera?
  • Krizy
    51.6k
    nema on 18-19 godina da se proda kao potencijal više.. zaLudovic IX

Ovo su transferi u ovom i ljetnom prijelaznom roku, od strane klubova koji su slabiji od nas. Kopenhagen ima dosta bolje financijsko stanje, ali ostali baš i ne.

Prodali su igrače za slične ili bolje iznose, a nisu ni igrali Ligu prvaka na razini na kojoj smo mi i Sučić.

Óskarsson (CF, 20) - Kopenhagen > Sociedad (20M €)
    Kinský (GK, 21) - Slavia Prag > Tottenham (16,5M €)
    Grønbaek (CM, 23) - Bodø/Glimt > Rennes (15M €)
    Barry (CF, 21) - Basel > Villarreal (14M €)
    Veiga (CB, 20) - Basel > Chelsea (14M €)
    Grabara (GK, 25) - Kopenhagen > Wolfsburg (13,5M €)
    Djiga (CB, 22) - Crvena Z. > Wolverhampton (12M €)
    Nanasi (LW, 22) - Malmö > Strasbourg (11M €)

Ima tu još transfera i puno manjih klubova od nas koji prodaju igrače za slične iznose kao Dinamo.

Osman (RW, 19) - Nordsjaelland > Brighton (19, 5M €)
    Harder (CF, 19) - Nordsjaelland > Sporting (19M €)
    Bergvall (CM, 18) - Djurgården > Tottenham (10M €)
    Touré (LW, 18) - Hammarby > Hoffenheim (10M €)

Itd.
  • Droljo
    11.9k

Da sad vidim argumente zašto je prodaja za 14 mil dobra! Živo me zanima. Ako sučić vrijedi kao kopenhagenov golman od 25 godina onda ok...
  • FrenchMontana
    855
    Maric je nesposoban i kraj priče. Nadam se da ga IO skida s funkcije još danas.
  • Ludovic IX
    7.8k
    a ja tu samo vidim ono što se znalo i ranije.. danska, švedska, norveška je doslovno izlog za premierligu i to nije od jučer..

zvezda se hvali nekim rezultatima a ne mogu prismrdit ciframa dinamovim..
  • Droljo
    11.9k

Pa eto zvezda prodala stopera od 22 godine za 12 mil... Burkina faso...
  • Ludovic IX
    7.8k
    i to je razina sučića.. bar oni vjeruju da je.. sučić više niej potencijal. on je skoro pa gotov igrač. teško njemu cijena moze kod nas ići gore.. da je bio ovakav i u dunamu prije dve godine, onda 20+ bi išlo
  • Crni86
    7.7k
    odlicna analiza krizy.

I sad mi pregovaramo za kulena pa da ostanemo samo na Kangi :lol: s ovom situacijim u kojoj je petkovic mi nesmijemo prodat kulena sve do ljeta.
  • Nogo
    5.1k
    Lokomotiv Moskva želi Kuleta. Pregovori u tijeku.
    Cifra koja se spominje je 4m eura.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    može ako dovedemo Grgića.
  • ElDorado
    1.7k
    E kad bi Marić znao brzo reagirati. ovo je top cijena za Kuleta. Nikad više nećemo dobiti toliko. Znači prodati Kuleta i odmah uložiti u Grgića. Al jbtga.....
  • Jos-Optimus
    4.3k
    Mi kupujemo najskuplje i prodajemo najeftinije. Kule ne smije otići ispod 5, NE SMIJE
  • Mr Anderson
    10.3k
    Znači prodati Kuleta i odmah uložiti u Grgića. Al jbtga.....ElDorado

Briljantan plan, prodati Kuleta pa ostati na Kangi i klincu od 19 godina koji ima sat i pol seniorskog nogometa.
  • GeneralNapoleon
    573
    Ne mogu se otet dojmu da se nas SD drzi one "svi su uvijek na prodaju samo je pitanje cijene". U principu kao Miskovic koji je uz sve svoje lose strane jos i nesposoban.

Mi u ovoj situaciji ne smijemo ni razmisljat prodavat jednog od dva zdrava napadaca. Evo jedino ako je Grgic recimo vec na lijecnickom kod nas. Ali za to bi bila potrebna vizija koju nas SD nema.

Pa ne bi bilo optimalno ali ajde neki plan neka ideja. Mi smo na razini da ga prodamo za 4m ispod cijene i ne dovedemo nikoga.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Evo jedino ako je Grgic recimo vec na lijecnickom kod nas. Ali za to bi bila potrebna vizija koju nas SD nema.GeneralNapoleon

Vizija za dobit momentalno nogom u guzicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions