• GeneralNapoleon
    572

Pa bolje to nego ga prodaz i ne dovest nikoga :lol:
  • Mr Anderson
    10.3k
    Pa bolje to nego ga prodaz i ne dovest nikoga :lol:GeneralNapoleon

Najbolje bi bilo ostaviti Kuleta i dovesti tog malog koji se stalno spominje zadnjih dana. Vjerojatno u klubu znaju kakva je situacija s Petkovićem, ali razumljivo da se s tim ne izlazi van. Ako njega nema još mjesec-dva, ne možemo si dopustiti ostati na Kangi i Grgiću. Znam, kako bi to izgledalo, mali bi ulazio u igru, nebi ništa napravio u jačim utakmicama i onda bi krenula paljba da kako se moglo prodati Kuleta.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Usporedba sa tranaferima u Premiershipje u startu promasena.

Oni trose doslovce kao pijani..
  • Crni86
    7.7k
    tako je, a onda na ljeto prodat kulenovica ukoliko ce petko biti okej. I onda ostajes na petku, kangi, grgicu, cisto solidan napad.

Petko jos nije ni u treningu. Zadnju pravu tekmu odigrao je u 9. mjesecu, on kad se i oporavi trebat ce vremena da ude u trening, u ritam utakmica i sl.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Da, mi ako bi sad prodali Kuleta, trebamo uzeti dvije špice. Ajde recimo tog Grgića i još jednog iskusnijeg. A to je nemoguća misija u dva tjedna.
  • GeneralNapoleon
    572

Pa ne bih se mogao vise slozit sa time i tocno tako bi i ja napravio. S time da je Petko u godinama i ocito u upitnom zdravstvenom stanju. Papogotovo jer taj mali moze pokrivat i desno krilo gdje nam svakako fali kvalitete pa bih se sigurni nasla minutaza za njega. Ali da vidimo takav scenarij je realno iskljuceno :lol:
  • NitkoBitan
    22.4k
    Sad trebamo "skrivat" Kulenovica kao tovari malog Vuskovica jer ako Kule nastavi u trenutnom ritmu na ljeto necemo dobit ni 2,3 miljuna.
  • ElDorado
    1.7k
    da i ako Kanga zabije 2-3 komada Rusi će za rezervu iz Dinama u ljeto iskrcat 5 milja brat bratu.
  • Olmic
    4k
    Za 6,7 milja eura poklonit uz kulenovica, bockaja, perica.

Ako ode Kule dovest jos 2 igraca
  • Zg123
    962
    Zasto se cista pravi sad na zimu i to pred kraj prijelaznog roka? To se trebalo proslo ljeto napraviti ali dupla kruna je svima zamazala oci, treci trener je stigao i ocito je uslo nekima iz dupeta u glavu da ipak ima nesto i u igracima i da se ne moze sva krivica prebaciti na trenere(iako i Jakir, a pogotovo Bjelica su imali neke nebulozne odluke).
  • Marley
    2.9k
    Ne bih se bas kladila da Kule uopce i zeli ici. U Rusiju.
    Znam da ima stavova "sta me briga jel on zeli", ali budimo realni, pita se i njega, a ne samo klubove.

Onak, bili smo do pred koji dan na JEDNOM napadacu, i to je bilo prelose. Sad napokon imamo jos jednog, e ajmo sad prodat Kuleta. Shvacam ja da se ne kuzim u te financijske stvari, ali ovo mi je smijesno.

U klubu znaju kakve su prognoze za Brunu, pa ako treba, nek se uzme taj mali Grgic, nikakva prodaja. Kule ionako puno bolje funkcionira s konkurencijom i da nije nuzno starter. A na ljeto onda vidjeti za dalje.
  • Omake
    5.4k
    Mali Grgić nema sat i pol seniorskog nogometa, nego sat i pol prve austrijske lige, u kojima je zabio 3 gola. Ovo mu je treća sezona gdje igra standardno 2. austrijsku ligu i ima preko 3000 odigranih minuta. Ja sam ga samo gledao kada je igrao za mladu rep Austrije protiv BiH. Profilno mi je najsličniji Isaku iz Newcastlea. Ima dosta dobar osjećaj za prostor, to je osobina koja dolazi najviše do izražaja kada imaš odlične kreatore. Vjerujem da bi u HNLu okružen Mišićem, Baturinom, Stojkovićem, Pjacom zabio više nego što je to slučaj u Austriji.

Drugi faktor, koji je barem meni dosta bitan je što je on napadač Sturma. Malo koji klub je konstantno pronašao i isprofilirao napadače kao Sturm zadnji 5 godina.

Biereth u Monaco za 13 mil
    Fuseini u USG za 2 mil
    Emanuel Emegha za 13 mil u Strasbourg
    Rasmus Hojlund za 20 mil u Atalantu
    Kevin Yeboah u Genuo za 7 mil

Grgic djeluje kao onaj koji je trebao biti sljedeci, ali uletio im Biereth iz Arsenala kojeg su brže bolje prosljedili u Monaco u pola godine. Često su se klubovi okoristili o Dinamovoj nesposobnosti davanja minuta svojim talentima. Možda Grgic može biti suprotan slučaj u korist Dinama. Sturm kao klub zna prepoznati potentna napadača, Grgić nije slučajno oko prve momčadi a tek napunio 19 godina.
  • NitkoBitan
    22.4k
    ali budimo realni, pita se i njega, a ne samo klubove.Marley

Kao veliki Dinamovac valjda ce uslisat zelju kluba i navijaca :sweat:
  • skener
    1.7k
    kaže Mišković

Velika mu je želja i dolazak mladog austrijskog reprezentativca hrvatskih korijena Leona Grgića (19).

- Htjeli smo ga dovesti prvog dana priprema, nadam se da dolazi, ali čekamo Sturm. Igrači čekaju bogatije ponude i to je normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions