• ElDorado
    1.6k
    a aktualni prvak Hrvatske nemre pronaći lijevog beka i relevantno desno krilo. Ovo postaje krajnje iritantno.
  • Paggini
    36.7k
    Pa sta je Franjic, koji je odigrao dvije izvrsne tekme na lijevom beku? Aha, sorry, imao je problema s ozljedicom jucer, pa se to ne racuna naravno.
  • ElDorado
    1.6k
    Ako si primjetio, RPG je jučer igrao desno krilo pa je nakon ozljede Franjića prešao na lijevog beka i ostali smo bez desnog krila koje je onda pokrio Mbuku. Znači lijevog beka imamo jednog, a desno krilo po kriterijima trenera niti jedno jer je to morao pokriti desni bek tj RPG. I u postavi s Franjićem i RPGom smo izgledali odlično. Zar ozbilljan klub, prvak Hrvatske i sudionik LP treba igrati s jednim lijevim bekom i bez kvalitetnog desnog krila?
    Zar RPG u istoj tekmi treba igrati desno krilo i lijevog beka?
  • E46
    1.2k
    mislim vi neki i dalje zivite u oblacima. Jučer se odlicno pokazalo sta ce se desit kad Franjic ne bude mogao igrat a to bi moglo biti dosta cesto, ko ce igrat lijevog beka rpg? Vizija ODLICNA.
  • Paggini
    36.7k

Znaci logika je da lik dovede Haalanda, ovaj se ozlijedi i ne može igrati - to je promašen transfer? Ili treba dovoditi po tri igrača na svaku poziciju, neka imamo 60 igraca na platnoj listi? Ili ne, bolje nakon jedne polusezone prodavat tko nam se nije svidio od ljeta, pa kupovat novo, pa na ljeto te od zime koji nam se nisu svidjeli prodavat pa kupovat novo? Pa iduce zime te od ljeta koji nam se nisu svidjeli prodavati pa kupovati nove.
  • emilperska
    8.2k

Nije poanta ozljedice jucer. Sjeti se prvog mandata.. Ozljedice se lijepe za njega. Takav je ocito..
    Ozljedica na pripremama, ozljedica jucer, a mjesec dana je tu..
    Treba nam bek..
  • E46
    1.2k
    ne nego je logika da ako si doveo franjica da krpa lijevog beka i da je to jedini "pravi" bek i da zamjene nemas onda dovedi drugog beka jebo mu vrag mater, jedan od razloga poraza jucer je takoder i sto smo igrali 2/3 utakmice brz lijevog beka. Kad ne osvojimo prvenstvo krivi ce nam bit tovari, sarani, srbi, sta ja znam ko sve ne a nismo u stanju dovest REZERVNOG BEKA pa makar i na posudbu i umjesto da se ovdje vecina pita sta radi kosati nesposobnjakovic cijeli rok jos ga se opravdava.
  • ElDorado
    1.6k
    fakat ne kužim tvoje argumente. Za svaku poziciju trebaš alternativu kaj ne? Ok Franjić je jaki dobitak, sjajan potez. Ali trebaš dva lijeva beka kvragu. Problem je kaj si doveo dva desna krila i nijedno ne zadovoljava kvalitetom zahtjeve trenera. Jesam u pravu? I onda imaš odličnog desnog beka koji svojom kvalitetom pokriva i desno krilo i lijevog beka. Jesam šta krivo rekao? Da li je to manjak pokrivenosti po pozicijama za razinu Dinama?

Edit: kad smo već kod lijevog beka kupujemo tog škota na avans kao da je čudo odo igrača. Kao da kupujemo keramičke pločice. Kaj drugih nema?
  • Paggini
    36.7k
    Za svaku poziciju trebaš alternativu kaj ne? Ok Franjić je jaki dobitak, sjajan potez. Ali trebaš dva lijeva beka kvragu.ElDorado

Pa ok, imamo franjica koji može igrati tu poziciju i Perkovica/RPGa koji mogu uskociti. Ja bih također volio da na svakoj poziciji imamo dva izvrsna igraca, ali to nije realnost nitijednog kluba, a kamoli Dinama.

City, koji ima zilijarde - ozlijedi im se Rodri, oni se raspadnu. Kako oni nemaju zamjenu?

Imati pokrivenost na svim pozicijama je luksuz koji si rijetko koji klub može priuštiti.

Problem je kaj si doveo dva desna krila i nijedno ne zadovoljava kvalitetom zahtjeve trenera.ElDorado

Pa ok, ali sad idemo na ovu logiku koju sam gore rekao - obojica su tu ni pola godine, a vec bi ih slali nazad. Mi nemamo taj luksuz da šibamo pare lijevo i desno.

Nije poanta ozljedice jucer. Sjeti se prvog mandata.. Ozljedice se lijepe za njega. Takav je ocito..
    Ozljedica na pripremama, ozljedica jucer, a mjesec dana je tu..
    Treba nam bek..
    emilperska

Ovo stvarno ne znam, možda si u pravu, ali ne sjećam se da je imao ikakvih drasticnih problema s ozljedicama, a kamoli s nekom većom ozlijedom. Mislim da je ovo više stvar naglog ulaska u snažni trenažni i natjecateljski proces i da će se tijelo naviknuti za tjedan, dva.
  • emilperska
    8.2k
    Mislim da nakon 4 Cannavaro tekme mozemo pricat o konacnom raskrinkavanju maricevog bleferstva s Mbukuom i Cordobom. Pretpostavljam i da su mu Špiku uzeli mimo reda da se inate nekom..

Jakir ne govori jezike.. Zato nece igrat Mbuku i Cordoba..
    Bjelica mrzi sve što nije Balkan, najebali su Mbuku i Cordoba..
    Fabio? Koja je sad izlika za 2 macka u vreci od naseg svjetskog putnika? Desna krila su postali RPG, Pjaca, Stojke i Hoxha. Ali ova 2 jadnička i zrtve sistema opet nema nigdje..

Oliveras s 21 godinom svoj seniorski junf nece skinut ni kod 3. trenera. A imaju istog managera. Znaci toliko je los..

Mariću prestani se skrivat! Uništavaš naš Dinamo!
  • Paggini
    36.7k
    Mariću prestani se skrivat! Uništavaš naš Dinamo!emilperska

Galesic, Torrente, Franjic, Pjaca, Kacavenda, Ivanusec u kategoriju dobri do jako dobri, u kategoriju mid bih svrstao Mmaeea koji ima felera, ali je zasluzan za ulazak u LP i pobjedu protiv Milana, Rog koji je solidna alternativa, opet nista ne placamo, Kanga koji se može pokazati kao izvrstan, a i kao promašaj. a promasaji ZASAD Cordoba kojeg smo solidno platili i potencijalno se mozemo opeći, Oliveras koji je na posudbi koju ne placamo nista pretjerano, Mbuku koji također nije ništa pretjerano koštao i Filipović.

Također, odabir Cannavara - neću još donositi sud, ali igra protiv Istre, Milana i Osijeka je bila izvrsna, no każem - prerano je.

Nije neki suludi track record, ali nije ni stravično uništavanje kluba, smirimo malo emocije.

Ako se klub nije unistio sa transferima Cabraje, Spikica, Leskovica, Atienwena, Doumbie, Bockaja i slicnih, nece ni od Cordobe i besplatnih Mbukua, Oliverasa i Filipovica.
  • Chempers
    458

Ja ne brinem, siguran sam kako će neki neotkriveni anonimac kojeg ćemo uspjeti ispregovarati do početka rujna biti dostojna zamjena Sucicu.
  • Facke
    5k

Vec san vise puta rekel na ni Cordoba niti Mbuku nemaju kvalitetu za Dinamo. Po mene jedini krilni igrac teri ima kvalitetu za Dinamo je Pjaca. Nazalost ni on nemre svaku odigrati na visoke razine. Imel je i on losijih partija. Al ostali nisu dovolne dobri. Steta kaj se tu ne reagera uopce. Generalne sam zadovoljen s dovodenjem Kange , Galesica i Franjica teri more igrati na vise pozicija i trenutne jake dobre zgleda na terenu. Ali mi bi trebali jos bar jednuga jakuga igraca na krilu + dodatnoga levuga beka. Imame trecega trenera ove sezone, a problemi su isti/slicni. Nazalost protiv Osijeka sme imeli i dosta peha. Ali mi je dalje to pre male od nas u HNLu. Nije dosta. Energija i govor tela je pri vise igraca potpune drugaciji u HNLu nek v Lige Prvaka. Kaj nikak nije dobre. Ne znam. Kaj se toga tice nisam pameten.
  • ElDorado
    1.6k
    Pa ok, ali sad idemo na ovu logiku koju sam gore rekao - obojica su tu ni pola godine, a vec bi ih slali nazad. Mi nemamo taj luksuz da šibamo pare lijevo i desno.

Princijpijelno (što se donekle slažem) nisi htio popustit Šotičeku. Onda si se dva mjeseca taljigao s Cordobom za lovicu koju Dinamo rijetko daje i onda imaš desno krilo koje ne prolazi nit kod jednog trenera nego desno krilo igra desni bek. Kaj ti to nije ni malo apsurdno? A taj pick Nardin na kraju ode u Mainz za milju ili dve. Nemaš pravo na grešku ak s nekim drviš dva mjeseca i fulaš ceo fudbal.

A to kaj je alternativa lijevom beku tvoj najbolji desni bek/desno krilo je fakat totalni promašaj. A druge se alternative očito želiš pod hitno riješiti. Jel tak?
  • emilperska
    8.2k

Moj dragi Pađini..
    Upravo si pobrojao 3 od 6 grešaka pri ČINJENJU ili kako bi srbi rekli dejstvovanju..

Ali najvece greške kako u zivotu tako i kod naše Dubravke Šuice na mjestu takozvanog SDa je u NEČINJENJU..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions