• GOAT
    2k
    Kod transfera Sucica je jedino pozitivno sto ostaje do ljeta ako se uopće i oporavi do onda i koliko ce on tu glavom biti s nama tko zna. Bas bezveze što se transfer radi dok vijas bodovnu razliku, a o cifri da ne pricam jer kad svako uzme svoj postotak dobit ćemo pretpostavljam malo vise nego sto su ljetos trazili za Cerina
  • Praskaton
    3.3k
    Kod transfera Sucica je jedino pozitivno sto ostaje do ljetaGOAT

Apsolutno mi je svejedno jel ide sad il na ljeto ako ide.Dapače odma bi ga nabio nogom u guzicu skupa s Maricem il tko vec bi odradio transfer.

Stari moj na -7 oni imaju obraza pricat o prodaji bilo kojeg važnog igrača.Nakon Lp i silnih milijuna
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Pa nema tu puno toga za reći. Ljudi ovdje su pisali i da se mali i ljetos naložio na como I htio van. Ako on to želi što se mene tiče ajde bok. I ako ima šanse uzet mrvu više i odmah im ga upakirati. Ja ne vidim razloga zašto da ostaje kod nas. Realno om nam ne može i neće ništa pomoći . Kao prvo još dugo je izvan stroja. A po prikazanom i kad bude spreman neće to biti onaj Sučić što grize . Nego misli već u Milanu ili odmah dovest zamjenu i uigravati ga ili dogovoriti već sad nešto za ljeto. Dovesti mudrija ,selahija ili dantasa . Sučić je igrač bivše uprave ,što znači da se moramo lagano rješavati njih i njihovih ugovora. Na taj način i završiti i prekinuti slučajne sastanke na svakakvim parkiralištima
  • MarK
    850
    Dobili smo i za Olma fixno 19 mil, a radio je veću razliku nego Sučić i Baturina zajedno, igrao proljeće u Europi, izdanak La Masije, a vrijedio je čak 35 mil, mislim da to više neće nitko nikad u ovoj našoj ligi. Hoću reći da je po meni novac za Sučića 80-90 posto onoga što možemo dobiti kad najveći klubovi bace oko na našeg talenta koji razumljivo nije imun na sve to. Dolazimo iz jadne lige, nismo Benfica koja je korak do najvećih klubova pa može tražiti 50, a nismo ni Šahtar da Ahmetov digne malome plaću na 1.5 mil da ga udobrovolji na ostanak. Ovo je naša realnost, novi mladići čekaju na dokazivanje, idemo dalje.
  • hardek
    4k
    Juventus had made a strong push for Petar Sucic, the 21-year-old Dinamo Zagreb midfielder, in recent days. However, he will join Inter, who submitted a final offer of €14m + €2m in bonuses.

— @Gazzetta_it

Ako se više klubova uključilo, moglo se tu izvući malo više. Iskreno sam se nadao 16+4+20% barem da će biti.
  • Bosskovitz
    14.3k
    Jer za taj mizerni novac, za reprezentativca 3. ekipe svijeta, rasprodajes i ugled kluba, šta će biti sljedeće?Toni90d

Moram ovo spomenuti jer je ovo o "reprezentativcu treće ekipe svijeta" postala mantra koja se uzima zdravo za gotovo, najčešće pogrešno.

Hrvatska nije 3. nego 13. reprezentacija svijeta. Kada je Hrvatska osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, Sučić ne da nije imao nikakvu ulogu u tom uspjehu nego je nastupao za drugu državu. Od tada, s naglaskom na aktualnu Ligu nacija, je Hrvatska prošla mini smjenu generacija u kojoj su više prostora dobili neki mlađi igrači poput Baturine, Matanovića, Luke i Pere Sučića što je odlično i definitivno mu daje na vrijednosti - ali ne toliko koliko neki misle. Nije Sučić osvojio broncu igrajući za Hrvatsku, Sučić je odigrao jednu cijelu utakmicu za repku u karijeri, sveukupno minutažom tek malo više od dvije utakmice. Za 21 godinu to je hvale vrijedno, ali daleko od "reprezentativac 3. ekipe svijeta".

Također, prodaja igrača u 6. najjači klub na svijetu sigurno nije nikakva "rasprodaja ugleda". Nemam nikakvu informaciju o transferu i ne bih htio da ide, ali što se klupskog ugleda tiče to bi bio jedan od najboljih transfera za ugled kluba jer nismo prodali igrača u neki od top 10-ak klubova svijeta još od Pjace u Juve prije 8 godina. Dapače, tek na prst više od jedne ruke možemo nabrojati takve transfere: Šimić, Kovačić i Brozović u Inter, Dudu u Arsenal, Halilović u Barcu, Pjaca u Juve.

Takvi transferi su dugoročno bitni za klub jer nam dugoročni cilj treba biti da preskočimo međustepenicu kod najvećih transfera i prodajemo izravno najvećima: Modrića u Real, Olma u Barcu, Gvardiola u City i sl.

Cijena je 50 milijuna €Toni90d

Cijena je ono što možeš dobiti na tržištu, to je naprosto činjenica. Mislim da bi njegova cijena trebala biti veća, ali nemojmo banalizirati raspravu iznosima od 50 milijuna eura ili tezama kako je rasprodaja ugleda kluba kad prodaješ igrača Interu za 15-20 milijuna.
  • GeneralNapoleon
    548

Kaj nije Olmo bio u zadnjoj godini ugovora? Znaci ekstremno diskontna cijena?

Ako se više klubova uključilo, moglo se tu izvući malo više. Iskreno sam se nadao 16+4+20% barem da će biti.hardek
    Ovo je apsolutni minimum koji se MORAO izvuc za ovakvog igraca.

Pun kufer mi je naseg sportskog sektora. Kad cemo konacno dobit ljude koji ce prodavat iskljucivo kad moraju? Pa valjda je cilj da klub bude sto bolji a ne da se pune proracuni samo da bi se punili. Mi znaci na ljeto ostajemo bez dva vjerojatno najbolja igraca. Pa mi vec sada muke mucimo da ne ispadnemo iz utrke za naslov. Vec me jeza hvata sto ce bit sljedece sezone.
  • miro
    5.5k
    Svojevremeno je @deda pisao da je vidio neke rezultate njegovih testiranja koja su bila na visokom svjetskom nivou i čak mislim da je rekao da će Sučić biti najveći izlazni transfer. Možda ne bi bilo loše čut njegovo mišljenje o ovom transferu
  • scooniepenn
    3.8k
    Ono čemu se neizmjerno "veselim" je kako ćemo 1.8. izvjesno ostati i bez Baturine i bez Sučića, dok će naš sportski direktor vagati moguće zamjene otprilike do Vele Gospe. Kakvi divni ljetni dani i duge ljetne noći su pred nama.
  • miro
    5.5k
    Ono što se sad brzinski zaključilo na temelju zadnje 2 tekme je da smo u Aris poslali najbolje desno krilo. Osobno smatram da je to točno, ali isto tako sad prebrzo opet otpisujemo i Cordobu i Mbukua, kao da pojma nemaju. Treba i tim dečkima dat malo povjerenja i vremena, pogotovo Cordobi.
  • Laugreano
    3.1k
    Kupite Ivušića još jucer. Nasi golmani nisu nista obranili cijelu polusezonu. Nevistic ocito ima ozbiljnih problema sa ozljedama. Cavlina jos nije ta razina. Golmana se jednostavno mora dovest.
  • Paggini
    36.7k

Ovoga se i ja najviše bojim, da. Imamo Stojkovica i Vrbancica, pa se nekako manje za Baturininu zamjenu bojim. Ali za Sucica imamo eventualno Kacavendu, a jel on ta razina?
  • nemapredaje
    4.2k

Mislim da za Baturinu već imamo zamjenu u Stojkoviću
  • E46
    1.2k
    ja sam nekako uvjeren da sad idemo po selahija nakon prodaje sucica.
  • E46
    1.2k
    ma on je bivsi do ljeta bez brige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions