• mrgud
    265
    U 2025 godini prodati igraća kao Sučića za tu cijenu može se smatrati kao namjerno uništavanje kluba.Još bi razumio da smo u dugovima i da nemamo za biber pa ajde,ali ako zaradiš toliko od lige prvaka i ti kao sada moraš ga prodati a ne možeš na ljeto.Za Sučića smo prošlo ljeto dobivali 10 milja i sada je već narasla cijena na 14,vjerojatno do ljeta bi ta cijena još skočila za 5 milja.Jedini logičan zaključak mi je da lova opet negdje curi,jer ne vidim niti jedan pravi razlog prodaje Sučića zadnjeg dana prijelaznog roka.
  • Bratić
    88
    Stvarno ne kuzim ovakve tantrume od nekih. Odigrali među najboljim sezonama u Europi, jucer doslovce pojedemo Osijek na njihovom stadionu, pogotovo u prvom poluvremenu. 80% posjeda, preko 15 udaraca, dvije stative, precka, ponisten gol zbog kojeg centimetra, cupano sa crte lopta. Njima samima nije jasno kak su uspjeli dobit Dinamo. Kaj se grčite? Gazimo sve do kraja, ovo jučer je bio Dinamo kakvog zelim da bude u HNLu. Zazivali smo sto puta da Dinamo mora protiv HNLa stajat ko Arsenal/Bayern/City protiv nas. To dobijemo, pukom nesrecom ne raznesemo Osijek (iako smo stvarno zasluzili) a na forumu ljudi zazivaju otkaz treneru, panicari se, proziva se Marica da je tovar koji iznutra busi klub. Pa jeste vi normalni? Dinamo je pojeo Milan. Dinamo je pojeo Osijek. Dinamo ce jest sve zive do kraja prvenstva. Daj se prestanite ponasat ko zene. Sucic je jeben igrac, igrac za 15+ milja. Tolko cemo i dobit. Dal se moglo izvuc vise, to ne znamo. Ako je trebalo, ok, al tvrdit da su nesposobni, da nas buse i da su prikriveni tovari jer su prodali decka sa jednom dobrom sezonom za 15+ milja granici sa sizofrenijom. Decki, popite pivicu, zapalite joint, 15 minuta meditacije i sve bude ok.
  • Infinity
    17.3k
    sumnjam da su svi igraca toliko glupi pa ga prate na tom laznom peofilu!Orc123

Tko od igraca ga prati? Par stranaca. Zasto ga ne prate Petkovic, Baturina, Rog, Pjaca, Kulenovic? Zasto ga ne prate igraci koje on prati?

Na kraju krajeva, zasto sluzbeni GNK Dinamo prati sve igrace osim Sucica? Sta je to Sucic skrivio?
  • IstokKa96
    817
    Kad HNL postane kvalitetna liga, onda cemo i mi moci dovoditi kvalitetna pojacanja, odnosno prodavati za kvalitetan novac. Taj kriterij mora biti primjenjiv u oba slucaja, a ne koristen po potrebi i opravdavajuci neke neopravdavajuce poteze.

Neka pobijedi razum na sjednici IO-a.
  • emilperska
    8.2k
    Plus, Hazimir je naveo da mi imamo 70% transfera.

Pošto je to 14 milijuna (bez bonusa koje ne računam jer je riječ o Interu). Dobit ćemo 9,8 mil EUR za repstativnog startera kako bi rekao Dalčić i to u ratama hehe!

SRAMOTA!

IO mi je najdraže tijelo u Klubu dosad. Oni će ovo riješit..
  • Paggini
    36.7k
    Plus, Hazimir je naveo da mi imamo 70% transfera.

Pošto je to 14 milijuna (bez bonusa koje ne računam jer je riječ o Interu). Dobit ćemo 9,8 mil EUR za repstativnog startera kako bi rekao Dalčić i to u ratama hehe!
    emilperska

A gle, Hazimir je isto spomenuo da postoji mogucnost da se mali odrekao postotka, tako da bi vise dobili s ovim transferom, nego recimo 21 milijun a da se mali nije odrekao.

Puno je tu varijabli koje ne znamo, jbg.
  • emilperska
    8.2k
    A gle, Hazimir je isto spomenuo da postoji mogucnost da se mali odrekao postotkaPaggini

Dobri naš Hazimir.. Uvijek u pravu :heart:
  • mrgud
    265
    Jučer smo izgubili utakmicu.Zaostajemo 7 bodova za klubom koji ima 4 puta manji proračun.Da je obratna situacija mi bi ispali iz lige sa ovakvim vođenjem
  • Toni90d
    1.2k

Na koju je foru onda jogurt uspio uhvatiti preko 10 milja € za malog brata od dopinga? Niti Europe, niti je blizu reprezentaciji. A ovi nama daju za Sučića malo više
  • don
    10.4k
    i ono nije Sučićev IG, svoj je deaktivira/izbrisa.
  • Paggini
    36.7k
    Na koju je foru onda jogurt uspio uhvatiti preko 10 milja € za malog brata od dopinga? Niti Europe, niti je blizu reprezentaciji. A ovi nama daju za Sučića malo višeToni90d

Jer je imao 16 (!!!) godina i bio najbolji igrač ekipe koja je igrala finale juniorske LP. Plus se Tottenham žešće sjebao.
  • Noel
    8.3k
    Klub koji skupi 11 bodova u novoj superbogatoj Ligi Prvaka prodaje jednog od krucijalnih igrača za 15 milijuna eura. Zamislite koja je to poruka nekakvom velikanu kad želi kupit sutra Baturinu za pola godine godinu Pavića ili Mikića..

Pa nije 2010. godina ljudi..

15 milja za Rijeku,Belupo,Hajduk je sve bogatstvo svijeta. To mogu razumijet. Nama koji smo zaradili 40 milja od nove Lige Prvaka ove godine bi trebalo bit kikiriki.
  • dd29
    645
    hnl je tu presudio
    jednostavno to je liga iz koje se samo dinamo plasira u europu, a i tamo ne igra neki bitan faktor
    treba bit ekstra talentiran, tipa gvardiol ili olmo (a mislim da sučić ipak nije taj nivo) da se ostvari vrhunski transfer
    sučić ima iza sebe desetak utakmica protiv ozbiljnijih protivnika
  • Toni90d
    1.2k

Daleko je bio od najboljeg igrača, pogotovo u finalu. Odskakao je od drugih jer se prije tjelesno razvio. Takvih ima skoro u svakoj generacij. A da su se pijetlovi zajebali, to u svakom slučaju.

Kolika je mogućnost da je Romano popušio priču od nekog fejk profila pa pustio priču van?
  • Paggini
    36.7k
    Daleko je bio od najboljeg igrača, pogotovo u finalu. Odskakao je od drugih jer se prije tjelesno razvio. Takvih ima skoro u svakoj generacij. A da su se pijetlovi zajebali, to u svakom slučaju.Toni90d

Hm, a ne znam, nisam ponosan na to, ali gledao sam im klince tu LP, odličan je Vušković bio, uz par ogromnih mana (teretnost, okretnost).

Preplatio je Tottenham žešće, vjerojatno i na valu ovih Gvardiol, Šutalo transfera, hajpa, čega god.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions