5. Špica - Kanga je taraba, ali i takva taraba je bolja od Kulena. Trebat će mu puno šansi da da gol jer nije killer, ali svojim fizikalijama može nosit cijeli HNL. Po meni u trenucima kad smo trajno ostali bez Brune, tu treba još jedno ime. Jedna Kangina ozljeda i ostali smo na najdražem Kuletu.. — emilperska
Krivo čitaš..
Kanga je tehnička taraba. Mislim da nitko na Zoni nema iluziju da mu je tehnika najjača strana. Napisao sam da je fizički avion za sve HNL stopere i da ih moze unijeti u gol.
Nepobitna je cinjenica da nije killer kao Gavra i da ce trebat vise sansi za 1 gol. I kao takav nam je korisniji od Kuleta..
A ako ste mislili da smo doveli Drogbu koji rjesava sve nase probleme, ne znam gdje živiš..
Covjek nije killer i gotovo. A i tehnika mu je ispod Brunine dosta..ako je benchmark za tehničke predispozicije Kule, onda je solidan.. — emilperska
Ne čitam upravo kako se piše, Kanga je tehnički zvijer u odnosu na igrača kojeg Dinamo može dovesti. — mikser
Problem je obrana (koju će trener posložiti), i kada to rješimo napad će prodisati. Mi nismo jedan minut utakmice u Osijeku igrali u egalu, cijelo vrijeme smo bili u minusu. Najači smo u tranziciji što pokazujemo u Ligi prvaka, da bi dobili mogućnost za to trebali bi povesti prvi, a ne da u prvoj minuti primamo autogol. — mikser
Dobrodošao konačno na Zonu :heart: . — emilperska
Oko Kangine tehnike se ne slažemo. Ja nisam ni iluzija imao da dobivamo novog Brunu. Ali da me uvjerevaš da lik ima odličnu tehniku, to mi ne stoji. Ne znam kako ostatak Zone vidi njegovu tehniku. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.