• Haza
    8.1k
    Definitivno je odšteta za Sučića razočaravajuća, međutim, nemamo cjelovitu informaciju koja puno toga može razjasniti, samim time i promijeniti cijelu sliku transfera.
    Prvo dali se agent Sučića odrekao provizije, drugo, da li je mali forsirao transfer (što vjerujem da nije), i treće način otplate transfera (ako na ljeto dobijemo veći dio love je dobra stvar).
    Osobno sam stava da je Sučić bio naš najveći potencijal za prodaju, i stoga me dodatno razočaralo što smo ga uopće prodali sada, a ne na ljeto.
    Volio bi zato neku dodatnu info o okolnostima transfera, nadam se da ću i ja doći do nje uskoro. Ono što me ljuti i što mi smrdi od samog starta, što od svih naših menadžera konekciju u Interu ima samo Mario Mamić. Ne bi me iznenadilo da je njemu Inter kao posredniku neku lovu dao, a to ako izađe u medije će biti grdo.
  • Droljo
    11.8k
    Nije ni Hnl vise liga koju mores zgaziti sa rezervamaJurki
    Što dokazuju u europi iz sezone u sezonu...
  • Marley
    2.8k
    Tužan tjedan: odoše Max i Špika na posudbu, ispadanje iz LP, poraz od Osijeka i za finiš prodaja Sučića.
    Već se bojim što će se u ovome događati....
    Brusa

Bas, citas mi misli. Dodajem na svoj popis i gripu u kuci haha.
    Treba mi podhitno neko lijepo iznenadjenje, a nema ga na vidiku.
  • Brusa
    2.2k
    sjetio sam se I Nevine ozljede :sad: al je bilo kasno da editiram...
  • db-izbjeglica
    16.4k
    Obrana, obrana, obrana, obrana....

Razlog svih dinamovih problema ove sezone, fascinantno je kako dinamo lako prima golove.

Previrem po sjećanju i od zadnjih 10 primljenih golova u HNL-u, mislim da su 3 produkt nečega što je protivnik odigrao, ostalo je sve razlog defanzivna smotanost, dekoncetracija i praktički poklanjanje golova. Ne može se tako igrati ozbiljan nogomet.

Osijek drugi gol - nakon kornera
    Osijek prvi gol - nakon kornera
    Istra gol - direktno iz kornera
    Varaždin drugi gol - smotanost u izbijanju lopte
    Varaždin prvi gol - doslovno poklonjen
    Lokomotiva treći gol - mudražija pogodio, svaka čast :up:
    Lokomotiva drugi gol - nakon kornera
    Lokomotiva prvi gol - izigrana akcija :up:
    Slaven Belupo - izigrana akcija :up:
    Hajduk - smotanost u izbijanju lopte

Nije ni presjek ostalih primljenih golova u HNL-u puno bolji.

Uostalom i u LP-a je obrana stajala dinamo prolaska dalje.
  • Marley
    2.8k
    ooo da, da ni ne spominjem. To mi je za totalni knockdown, fuckas gripu uz to :grin: :roll:
  • Jurki
    15.1k
    Što dokazuju u europi iz sezone u sezonu...Droljo

Europa je osim Dinamu... ostatku lige samo smetnja.. i njihove sportske politike svake godine to potvrđuju..
    prodaju udarne igrace prije kvalifikacija, a dovode pojacanja nakon kaj ispadnu.

Ne zelim opravdati poraz, al ovo jucer je bil cisti jebeni peh i nasa glupost u obrani.. napred kad pogodis 3 stative, precku.. golman i sudac izvuku cisti gol.. mores se jebat.
    Da je od te 3 stative i precke jedna usla, da je onu situaciju sudac pokazal na centar.. pricali bi o tome kak smo razvalili Osijek i kak smo zasluzeno odnesli 3 boda.
    Radi se o centimetrima.

Omerovicev gol je cista sreca, ono je zabil sad i vise nikad nebu.. za drugi gol se slazem da smo ono morali ocistiti kak spada.
    Ocekivati da bu obrana štimala nakon mjesec dana.. ne znam, tesko. Sad ima konacno vremena, nek vjezbaju prekide.. i defanzivne i ofenzivne 10 sati dnevno.
    Nek im mast vadi na kapaljku dok to nebu kak spada.
  • Sven
    118
    S obzirom da nije potpisivao novi ugovor, cini mi se da je on jako zelio taj transfer.
  • Chempers
    458
    Dinamo je na 53% osvojenih bodova nakon 20 kola u hnlu. Hoće li netko odgovarati za to?

Jel sad problem u Cannavaru, mozda "nije vise isti" kao što je bio u Kini? Kada će netko iz kluba preuzeti odgovornost za ovo što se događa?

Smije li se postaviti ovakvo pitanje ili moramo i dalje pljeskati svima i govoriti kako smo svemirski brod i najbolji i najsposobniji?
  • NKDZ86
    2.8k
    u slučaju neuspjeha, jedini i isključivo odgovorni su: uprava, IO, SD.
    naravno postavlja se i pitanje, kako je moguće da lete po terenu protiv milana, dok protiv os je drugačija slika??
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Jel sad problem u Cannavaru, mozda "nije vise isti" kao što je bio u Kini?Chempers

Što je Cannavaro skrivio? Jel on kriv što smo primili gol iz nepostojećeg kornera, i nama poništen regularan gol. Pogledaj stastiku, ovo je trebalo u najgorem slučaju završit dvije razlike za nas…Vidi se pomak u igri u odnosnu na Bjelicu i Jakirovića. Ovakvu tekmu kao jučer ne pobijediš jednom u 20 puta.
  • Laugreano
    3.1k
    A tko treba odgovarat za 11 bodova u LP?
  • Paggini
    36.7k

Ajde poštedi nas kao što si nas poštedio nakon istre i milana, trovaču
  • emilperska
    8.2k
    Napisao bi kratki sumarum prijelaznog roka i stanja u ekipi:

1. Golmani.. Tu smo oštećeni cijelu sezonu. Branila su 3 golmana i nijedan nas nije pogurao pobjedi osim možda Nevistića u Salzburgu i doma Qarabag. Golmani (osim jučer Čavline kojem je to jedini nastup) rijetko kad brane i normalne lopte, a kamoli da nas tu i tamo iščupaju. Tko god u HNL-u prijeđe centar u brzoj tranziciji, nama da gol najčešće u prvi golmanov kut.

2. Lijevi bek: mislio sam da to nismo riješili, pa sam mislio da smo to solidno pokrpali s Franjićem. Franjić je očito podložan tim sitnim ozljedicama. Nama tu treba jedno pravo rješenje koje očito nećemo dobit u ovom roku.

3. Šestica - tu sad cvate cvijeće u naše preduzeće jer je Miške zdrav. Kad se Miške slomi opet od umora, plebs će lovit Marića po Maksimiru i tražit njegovu glavu. Ali da reagira preventivno, ne dao Bog većeg zla..

4. Krila - Mbuku i Cordoba su na rubu klupe kod trećeg trenera zaredom. Očito nije do trenera. Desnih krila nemamo, lijeva imamo..

5. Špica - Kanga je taraba, ali i takva taraba je bolja od Kulena. Trebat će mu puno šansi da da gol jer nije killer, ali svojim fizikalijama može nosit cijeli HNL. Po meni u trenucima kad smo trajno ostali bez Brune, tu treba još jedno ime. Jedna Kangina ozljeda i ostali smo na najdražem Kuletu..

6. Ovo je jučer bila naša najbolja utakmica na Pampers areni i jedini poraz. Sudbina je nekad prokleta. Isto kao i tih 11 bodova u LP i ispadanje, netko nas je ukleo ove godine i gotovo..Još te sve povrede..

7. Igra nam je jako dobra. Prvi put od Čačketa i to je jedino što daje optimizam.

8. Ante Čačić je najpodcijenjeniji trener Dinama ikad. Najbolje smo igrali pod njim u zadnjoj dekadi i jedini trener u povijesti koji je dobio na otkaz na +7 i boljim međusobnim omjerom s jogurtom. To se više nikad neće desit. Čovjek zaslužuje naš maksimalni respekt.
  • Keyser Soze
    12.1k
    Puna podrška treneru Cannavaru i napadaču Kangi, miševi koji ste izašli iz rupa brzo ćete nazad, bez brige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.