• emilperska
    8.2k

Ne znam jel se referiraš na moj upis ili?
    Ja o Cannavaru nisam lose pisao.. dapače sviđa mi se ideja u igri nakon Čačketa prvi put..
    S tim da ostaje taj defenzivni dio koji on mora popravit jer tu primamo golove isto kao pod Nenadom u HNLu. Tko pređe centar, najebali smo..
  • Keyser Soze
    12.1k
    Ma ne, referiram se na one koji se nazivaju navijačima Dinama, a nakon 3 utakmice tjeraju trenera i nezadovoljni su s Kangom nakon 108 minuta igre. Moralni kompas nula.
  • mikser
    19
    5. Špica - Kanga je taraba, ali i takva taraba je bolja od Kulena. Trebat će mu puno šansi da da gol jer nije killer, ali svojim fizikalijama može nosit cijeli HNL. Po meni u trenucima kad smo trajno ostali bez Brune, tu treba još jedno ime. Jedna Kangina ozljeda i ostali smo na najdražem Kuletu..emilperska

Kako češ pojesti g...o, Kanga je jučer odigrao jako dobru utakmicu.
    Računaj da je Osijek bio jučer 99% vremena u vodstvi i zavukao se u svojih 5m, da si ikada igrao takav nogomet znao bi da se to mora probijati s šutom iz vana. Kanga se vrlo dobro hrvao i radio svoj posao.
    Kako će te vi mrzitelji svega živoga slaviti Kangu uskoro niste svjesni.
    Ovo što je Cannavaro posložio do sad je čisto OK kakve panjeve mu je Marić dostavio kroz svoj rad.
    Polako se to slaže:
    - Franjić je ekstra pojačanje za ovo što nama treba
    - Pjaca se preporodio
    - Stojković tek sada je dobio priliku i pokazao što može i zna
    - Kanga će se pokazati
    - Risto je na margini (eksta pojačanje)
    - Galešića još čekamo, na Cannavaru je da ga ubaci i drži u sastavu
  • emilperska
    8.2k

Krivo čitaš..
    Kanga je tehnička taraba. Mislim da nitko na Zoni nema iluziju da mu je tehnika najjača strana. Napisao sam da je fizički avion za sve HNL stopere i da ih moze unijeti u gol.
    Nepobitna je cinjenica da nije killer kao Gavra i da ce trebat vise sansi za 1 gol. I kao takav nam je korisniji od Kuleta..

A ako ste mislili da smo doveli Drogbu koji rjesava sve nase probleme, ne znam gdje živiš..

Covjek nije killer i gotovo. A i tehnika mu je ispod Brunine dosta..ako je benchmark za tehničke predispozicije Kule, onda je solidan..
  • mikser
    19
    Krivo čitaš..
    Kanga je tehnička taraba. Mislim da nitko na Zoni nema iluziju da mu je tehnika najjača strana. Napisao sam da je fizički avion za sve HNL stopere i da ih moze unijeti u gol.
    Nepobitna je cinjenica da nije killer kao Gavra i da ce trebat vise sansi za 1 gol. I kao takav nam je korisniji od Kuleta..

A ako ste mislili da smo doveli Drogbu koji rjesava sve nase probleme, ne znam gdje živiš..

Covjek nije killer i gotovo. A i tehnika mu je ispod Brunine dosta..ako je benchmark za tehničke predispozicije Kule, onda je solidan..
    emilperska

Ne čitam upravo kako se piše, Kanga je tehnički zvijer u odnosu na igrača kojeg Dinamo može dovesti.
    To što ti smatraš da mi trebamo dovesti prime Hallanda to je neki drugi problem.
    Problem je obrana (koju će trener posložiti), i kada to rješimo napad će prodisati. Mi nismo jedan minut utakmice u Osijeku igrali u egalu, cijelo vrijeme smo bili u minusu. Najači smo u tranziciji što pokazujemo u Ligi prvaka, da bi dobili mogućnost za to trebali bi povesti prvi, a ne da u prvoj minuti primamo autogol.
    PS Kanga te pozdravlja i kaže da se nesekiraš i opterečuješ s njegovom tehnikom, ionako ti to nerazumiješ
  • emilperska
    8.2k
    Ne čitam upravo kako se piše, Kanga je tehnički zvijer u odnosu na igrača kojeg Dinamo može dovesti.mikser

Mariću jesi li to ti?

Dobrodošao konačno na Zonu :heart: .

Problem je obrana (koju će trener posložiti), i kada to rješimo napad će prodisati. Mi nismo jedan minut utakmice u Osijeku igrali u egalu, cijelo vrijeme smo bili u minusu. Najači smo u tranziciji što pokazujemo u Ligi prvaka, da bi dobili mogućnost za to trebali bi povesti prvi, a ne da u prvoj minuti primamo autogol.mikser

Ovo stoji sve..

Oko Kangine tehnike se ne slažemo. Ja nisam ni iluzija imao da dobivamo novog Brunu. Ali da me uvjerevaš da lik ima odličnu tehniku, to mi ne stoji. Ne znam kako ostatak Zone vidi njegovu tehniku.
  • mikser
    19
    Dobrodošao konačno na Zonu :heart: .emilperska

Da sam ja Marić, mnogi ovi sadašnji igrači (pojačanja) nebi vidjela Dinama.

Oko Kangine tehnike se ne slažemo. Ja nisam ni iluzija imao da dobivamo novog Brunu. Ali da me uvjerevaš da lik ima odličnu tehniku, to mi ne stoji. Ne znam kako ostatak Zone vidi njegovu tehniku.emilperska

Joj ti tehničari su mi najjači, jel može samo kada su ti vrli tehniočari napravili i odigrali ono što je kanga napravio s Baturinom kada je odložio loptu i pobjegau u prazan prostor, to nismo vidjeli od Sudanijevog vremena
  • Jos-Optimus
    4.3k
    dobro je, nemoj ni ti pretjerivati, dobar je Kanga, jako dobar. Da smo jučer imali Brunu - demolirali bi ih
  • Enco
    18
    Upravo s frendom raspravljam o ljudima iz "prošlog" Dinama . Da li je istina da su Bimbo i Švedi još u klubu i u kojoj ulozi ak jesu ?
  • Chempers
    458

Naravno da nije problem u njemu, kao što nije bio ni u prošlom treneru. To je bila ironija. Problem je u onima koji su sastavljali ovu ekipu i oni ne bi smjeli više prismrditi nikakvim odlukama vezanima za igrački kadar i strategiju kluba.

A Cannavaro samo može postati novi žrtveni jarac ako ne osvojimo naslov, čemu smo svakim kolom sve bliže. Za pomake u igri se slažem, al jedini način za nešto napraviti će biti ući u seriju pobjeda, kako god znaju i umiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.