• chago13
    360
    Treba napraviti pritisak na HNS i suce, jer je očito da nam niko neće ni pošteno suditi a kamoli poklonit nešto.
    Gattuso jučer napada Tovarića u 20 minuti iako ovaj navlači i rukama i nogama za njih.
    Bojim se da će se ovako nešto ponoviti u utakmicama sa Rijekom i Hajdukom kad će to biti puno značajnije nego jučer.
  • Z brega sam
    445
    Čohar je uspel. Sarkazmom dela pritisak na suce i kaj se dogodi?
    Lopta je iz dostupnih kamera prešla crtu, al ne i one najvažnije, kamere koje nema na gol liniji.
    Velika je i vjerojatnost da bi iz tog ugla lopta stvarno bila na crti pa se tim vodil, jer eto ak dosudim gol, Čohar bu u pravu, pa bum radije smatral da je vjerojatno lopta, po kameri iz drugog ugla koje nema, na crti i sudil da nema gola.

A kad imaš tu Pajača, suca koji se izgubi na prvu gužvu, onda ti je to tak.
  • Mr Anderson
    22.6k
    A kad imaš tu Pajača, suca koji se izgubi na prvu gužvu, onda ti je to tak. — Z brega sam

Pajač nikako nije mogao vidjeti jeli lopta prešla cijelim obujmom crtu. Eventualno je mogao vidjeti pomoćni ili VAR soba.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Po meni je Pajač napravio ono što bi gotovo svaki sudac i svakom klubu u HNL-u. Jebena je to situacija i ne treba tražiti teoriju zavjere u svemu.

Nemaš tehnologiju, nemaš podršku, bilo je suludo očekivati da će on otići i gledati to i na kraju sam odlučiti.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ma možemo mi plakat ali Dinamo i Hajduk se ne smiju žalit na suđenje jer su realno najpovlašteniji što je i normalno(Barcelona-Real,Milan-Juventus,Zvezda-Partizan)...
    Treba se fokusirat na druge stvari kao što su jačanje kadra jer ova ekipa nije "svemirski brod" za hnl.
  • Z brega sam
    445
    To i želim reći. Pomoćni nije vidio jer bi valjda nešto jasnije sugerirao. VAR soba ima snimke koje smo svi vidjeli. Jel trebao on ići pogledati (smije li zapravo) ? U konačnici je presudio nešto u što nitko nije bio siguran.
  • skener
    9.7k
    VAR soba ima snimke koje smo svi vidjeli. Jel trebao on ići pogledati (smije li zapravo) ? — Z brega sam

Ne smije ga zvati VAR jer nema stopostotni dokaz da je lopta prešla crtu.

pošto dokaza nema ostaje odluka s terena. Da su na terenu pokazali da je gol, ostala bi ta odluka.
  • Felip
    848
    Vi tu razglabate o toj situaciji, a zapravo možemo bit sretni da je ono prije bilo rubno zaleđe Matkovića jer bi ovi otišli na 2-0.
    Tamo nas je pogledala sreća, ovdje nije i idemo dalje. Sad plakat danima oko toga je besmisleno.
  • vjeko1701
    30.2k
    Ovo ne stavljam kao neki dokaz već me zanima mišljenje stručnijih.

Prvo je klasična projekcija sa svim prednostima i manama.

2.png

Drugo je pokušaj malo detaljnije 3D predodžbe. Zanima me dal tu imam greške u metodologiji.

1.png
  • Orc123
    17.5k
    Meni je samo drago da smo se posrali u usta opet svima koji na sva usta pricaju kako nas guraju suci, hns, mafija, kako imamo povlasteno suđenje, ovo, ono.....Pajac i var soba su komotno mogli procijeniti da je lopta prosla liniju i nitko na ovom svijetu to ne bi mogao osporiti bas kao sto ne mozemo ni mi sad. Da nas se gura to bi bio gol kao sto po meni i je ali nije dosuđen gol i tu svaka rasprava staje. Samo jos jedan dokaz koliko smo svima trn u oku, od suparnika, do medija, pa nadalje.....
  • Hnlovac
    8.1k
    Nismo se mi nikome posrali u usta. Ti likovi koji pričaju kako nas guraju hns suci i mafija će i nastaviti to govoriti bez obzira na to budemo li zakinuti i ne, jer žive na ideji i hrane se idejom da dinamo živi na krađi

Da se u derbiju protivniku dosudi 12 penala nakon eventualne bure od 2 tjedna ponovo bi krenule mantre kako se krade protivnike Dinama
  • vjeko1701
    30.2k
    Ako gledam slike gore, onda nije gol. Po meni osobno, lopta par milimetara još dira liniju.
  • reziser
    8.3k
    Po meni, nije gol, iako snimka sugerira drugacije, koliko god mi teko priznati
    Nije to mogao vidjeti ni glavni, jos manje pomocni. Jednostavno, nismo imali srece
  • rioda
    18.7k
    Ja mislim da bi gol bio poništen i da je ušla, zbog faula na obrambenom
  • Sava Krpa
    1.1k
    Gol bio ili ne sad je stvar priče. Nije priznat i idemo dalje ali me zanima jedna stvar. Kako su mogli odlučiti da nije ako nema nijedna dobro pozicionirana kamera koja bi potvrdila da je. Znaci nemas potvrdu 100% da je niti da nije. Zašto je odlučeno da nije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.