• chago13
    107
    Treba napraviti pritisak na HNS i suce, jer je očito da nam niko neće ni pošteno suditi a kamoli poklonit nešto.
    Gattuso jučer napada Tovarića u 20 minuti iako ovaj navlači i rukama i nogama za njih.
    Bojim se da će se ovako nešto ponoviti u utakmicama sa Rijekom i Hajdukom kad će to biti puno značajnije nego jučer.
  • Z brega sam
    10
    Čohar je uspel. Sarkazmom dela pritisak na suce i kaj se dogodi?
    Lopta je iz dostupnih kamera prešla crtu, al ne i one najvažnije, kamere koje nema na gol liniji.
    Velika je i vjerojatnost da bi iz tog ugla lopta stvarno bila na crti pa se tim vodil, jer eto ak dosudim gol, Čohar bu u pravu, pa bum radije smatral da je vjerojatno lopta, po kameri iz drugog ugla koje nema, na crti i sudil da nema gola.

A kad imaš tu Pajača, suca koji se izgubi na prvu gužvu, onda ti je to tak.
  • Mr Anderson
    10.3k
    A kad imaš tu Pajača, suca koji se izgubi na prvu gužvu, onda ti je to tak.Z brega sam

Pajač nikako nije mogao vidjeti jeli lopta prešla cijelim obujmom crtu. Eventualno je mogao vidjeti pomoćni ili VAR soba.
  • Tongo Doumbia
    5.5k
    Po meni je Pajač napravio ono što bi gotovo svaki sudac i svakom klubu u HNL-u. Jebena je to situacija i ne treba tražiti teoriju zavjere u svemu.

Nemaš tehnologiju, nemaš podršku, bilo je suludo očekivati da će on otići i gledati to i na kraju sam odlučiti.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Ma možemo mi plakat ali Dinamo i Hajduk se ne smiju žalit na suđenje jer su realno najpovlašteniji što je i normalno(Barcelona-Real,Milan-Juventus,Zvezda-Partizan)...
    Treba se fokusirat na druge stvari kao što su jačanje kadra jer ova ekipa nije "svemirski brod" za hnl.
  • Z brega sam
    10
    To i želim reći. Pomoćni nije vidio jer bi valjda nešto jasnije sugerirao. VAR soba ima snimke koje smo svi vidjeli. Jel trebao on ići pogledati (smije li zapravo) ? U konačnici je presudio nešto u što nitko nije bio siguran.
  • skener
    1.7k
    VAR soba ima snimke koje smo svi vidjeli. Jel trebao on ići pogledati (smije li zapravo) ?Z brega sam

Ne smije ga zvati VAR jer nema stopostotni dokaz da je lopta prešla crtu.

pošto dokaza nema ostaje odluka s terena. Da su na terenu pokazali da je gol, ostala bi ta odluka.
  • Felip
    284
    Vi tu razglabate o toj situaciji, a zapravo možemo bit sretni da je ono prije bilo rubno zaleđe Matkovića jer bi ovi otišli na 2-0.
    Tamo nas je pogledala sreća, ovdje nije i idemo dalje. Sad plakat danima oko toga je besmisleno.
  • vjeko1701
    11.9k
    Ovo ne stavljam kao neki dokaz već me zanima mišljenje stručnijih.

Prvo je klasična projekcija sa svim prednostima i manama.

2.png

Drugo je pokušaj malo detaljnije 3D predodžbe. Zanima me dal tu imam greške u metodologiji.

1.png
  • Orc123
    10.3k
    Meni je samo drago da smo se posrali u usta opet svima koji na sva usta pricaju kako nas guraju suci, hns, mafija, kako imamo povlasteno suđenje, ovo, ono.....Pajac i var soba su komotno mogli procijeniti da je lopta prosla liniju i nitko na ovom svijetu to ne bi mogao osporiti bas kao sto ne mozemo ni mi sad. Da nas se gura to bi bio gol kao sto po meni i je ali nije dosuđen gol i tu svaka rasprava staje. Samo jos jedan dokaz koliko smo svima trn u oku, od suparnika, do medija, pa nadalje.....
  • Hnlovac
    1.5k
    Nismo se mi nikome posrali u usta. Ti likovi koji pričaju kako nas guraju hns suci i mafija će i nastaviti to govoriti bez obzira na to budemo li zakinuti i ne, jer žive na ideji i hrane se idejom da dinamo živi na krađi

Da se u derbiju protivniku dosudi 12 penala nakon eventualne bure od 2 tjedna ponovo bi krenule mantre kako se krade protivnike Dinama
  • vjeko1701
    11.9k
    Ako gledam slike gore, onda nije gol. Po meni osobno, lopta par milimetara još dira liniju.
  • reziser
    7.1k
    Po meni, nije gol, iako snimka sugerira drugacije, koliko god mi teko priznati
    Nije to mogao vidjeti ni glavni, jos manje pomocni. Jednostavno, nismo imali srece
  • rioda
    6.6k
    Ja mislim da bi gol bio poništen i da je ušla, zbog faula na obrambenom
  • Sava Krpa
    400
    Gol bio ili ne sad je stvar priče. Nije priznat i idemo dalje ali me zanima jedna stvar. Kako su mogli odlučiti da nije ako nema nijedna dobro pozicionirana kamera koja bi potvrdila da je. Znaci nemas potvrdu 100% da je niti da nije. Zašto je odlučeno da nije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.