• NKDZ86
    2.8k
    svi vide, jedino onaj ko treba ne vidi. on gleda samo kaj je za džabe i iz druge lige i da je ....
  • Kujtim Shalla
    4k
    Zahirović iz Ajaxa u danski Brøndby,21 godina ,spominjali smo ga i ovdje i na temi transferi. Cijena 3 mil eura . Može igrati i poziciju 6 i 8 . Da se fokus uložio na nešto ovako ,jebeno dobro bi nam došao ako ništa kao zamjena za Sučića i mišića na duge staze . Prošao voz. Poanta je da se mogu dovest pojačanja koja ne koštaju 10 mil eura . Ali treba scoutirali i pregovarati
    Tahirović naravno
  • Omake
    5.5k
    to mi je baš iznenađenje. 2.75 mil po tm. Najvjerojatnije mi je da mu je Brondby garantirao startno mjesto, super za njih. Momak je jako potentan igrač.
  • Mali Zeus
    15.6k
    svi vide, jedino onaj ko treba ne vidi. on gleda samo kaj je za džabe i iz druge lige i da je ....NKDZ86

Treba nam još jedan stoper?
  • NKDZ86
    2.8k
    ne frende, al kad već pitaš trebat će nam da sljedeću sezonu.
    trebaju nam pravi igrači, ne neki polovni iz drugih liga koje boli ona stvar oće dinamo izgubit ili ne.
  • Kujtim Shalla
    4k
    ugovor do ljeta 27 , i to sve na zadnji dan prelaznom roka . Nemogu se čudom načuditi. Treba imat viziju ,ništa drugo.mi imamo pavića koji meni baš ništa nije pokazao ,vrbu ok ali to sve je dobro za slabi HNL i sredini tablice. Za napadati ligu prvaka nije definitivno.
  • Droljo
    11.9k
    vrbu okKujtim Shalla

Nemre u lokomotivi bit u prvom sastavu... Nadam se da će jako napredovati u sljedećem razdoblju jer inače niš od njega u dinamu.
  • Mali Zeus
    15.6k
    ↪Mali Zeus ne frende, al kad već pitaš trebat će nam da sljedeću sezonu.NKDZ86

Samo mi je smiješno bilo tko spomene nekog lijevog igrača za kojeg nitko nije čuo, a tvoja prva reakcija je kak SD nije čuo za njega i još stoper.
  • Kujtim Shalla
    4k
    to se i ja bojim . A ništa ni od pavića j iskreno nisam vidio
  • Krizy
    51.7k
    https://www.transfermarkt.com/ardon-jashari/profil/spieler/608172

Ardon Jashari (Selahijev rođak) u Club Brugge za 6 milijuna eura. TM vrijednost mu je 11 milijuna eura.
    Cijelu karijeru igrao za Luzern, 22 godine, zadnji vezni i na popisu reprezentacije Švicarske, uz dva nastupa.

Spominjao sam ga (ne mogu pronaći jesam tu ili drugdje) dok je vrijedio 1.5 milijun prema TM-u i imao godinu i pol ugovora, kada je par puta bio u momčadi kola švicarske lige.

Nisam puno igrača spomenuo na ovoj temi, ali baš sam nedavno gledao i vidim da se većina razvila u vrlo dobre igrače :love:
  • Droljo
    11.9k
    Stvarno bi trebalo napraviti jednom mjesečno neki sažetak i poslati klubu dva do tri imena. Nek ih uvedu u svoje baze podataka i idemo dalje. Nema ovo smisla više. A i svaka pomoć klubu je dobra i poželjna. Pogotovo besplatna i bez fige u džepu.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Većina mojih favorita koje sam spominjao na ovoj temi su ili našli novi klub ili produžili sa trenutnima

Benony Andresson, napadač - potpisao za Stockport u Engleskoj
    Anderson Lopes ,napadač - produžio s Yokohamom do 2027.
    Zsolt Nagy, lijevi bek - produžio sa Puskas Academijom do 2028.
    Vasil Kušej, lijevo krilo - potpisao za Slaviu Prag
    Besard Šabović, defenzivni vezni- potpisao za Austin FC u MLS-u
    Ioannis Pittas. napadač- potpisao za Cska Sofiu
  • Izet Hajrović
    3.7k
    Trebat će nam zamjena za Sučića. Kolega @Omake je na temi Transferi spomenuo Pršira pa me to zaintrigiralo. 4 sezone igra standardno i dobro u Gorici. Ugovor mu istječe 2026. pa mislim da se može dogovoriti otkup za 1 - 1.5 mil. sada ili na ljeto, a postoji mogućnost da im "poklonimo" Gurlicu jer mislim da se na ljeto vraća kod nas, a tamo je postao gotovo pa standardan. Uglavnom, pare ne bi trebale biti problem.

Ono što mene posebno intrigira je statistička usporedba njega i Sučića, možda ružno zvuči, ali Pršir "melje" Sučića u gotovo svim kategorijama. Radije bih doveo njega, nego Selahija ili Dantasa. Ispod ću ostaviti linkove usporedbi Sučića i Pršira pa procijenite sami o kakvom se igraču radi.

Pršir vs Sučić 24/25

Pršir vs Sučić 23/24
  • Paggini
    37.1k
    Jel se pričalo ovdje o malom Voniću iz Benfice? Zanimljiv prospekt, Benfica B ekipa, ne čini mi se da računaju previše s njim jer nema 16 godina
  • marcio amoroso
    39.3k
    Jel se pričalo ovdje o malom Voniću iz Benfice? Zanimljiv prospekt, Benfica B ekipa, ne čini mi se da računaju previše s njim jer nema 16 godinaPaggini

Pa tek su ga kupili. Pripremaju ga kroz B ekipu za prvu momčad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.