• CastAway1986
    2.5k
    Laphoukov u Cska Sofiju a Vince Osuji za 3M u Club Brugge..Bio bi ovo težak dan za @Daliban
  • GOAT
    1.8k
    Roberto Piccoli

Height: 1,90 m
    Position: Centre-Forward
    Contract expires: Jun 30, 2025
    Cagliari Calcio / On loan from: Atalanta BC

Lorenzo Lucca mi je jako zanimljiva opcija ali i preskupa pa sam se sjetio njemu donekle slicnog igraca.

Piccoli je zapoceo u Atalanta Youth (2017) i tim putem dosao do prvog tima (2020) gdje ga cesto salju na posudbe i trenutno je prvi napadac Cagliaria, takoder je igrao za Italiju u15 sve do u21.

Nisam nasao neke novije highlighte ali evo primjera radi;

• E46
    1.1k
    mozda je daliban zapravo sd cska sofie.. A mislim da cska sofia definitivno zna sta radi naspram nas, barem ovo zadnje do sad.
  • Krizy
    50.7k
    Definitivno CSKA radi fantastičan posao u odnosu na nas, samo što su osmi u Bugarskoj, a prvi ne bi bili ni da Ludogoretsu oduzmu pola bodova.
  • CastAway1986
    2.5k
    Fode Ballo Toure kojeg su neki zazivali kao novog lijevog beka potpisao za Le Havre !
  • E46
    1.1k
    Super, ono sto sam htio rec je da imaju viziju neku dugorocnu bolju od nas, nista nas ne bi kostalo da smo potpisali lapoukhova al vjerujem da nas sd nije nikad ni cuo za to ime
  • Krizy
    50.7k
    Pored ovoliko golmana ne trebamo još jednoga.
    Kad je toliko talentiran mogao je bolje od osmog kluba bugarske lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.