• GeneralNapoleon
    599

Neki su ismijavali nes u stilu kako bi Jakir doveo jos i Prsira (makar se o tome uopce nije nista culo?), sto mi nije bilo jasno jer je meni Prsir cist solidan igrac. Pa mi je eto drago da Omake sa svojim okom sokolovim potvrduje da je tako.

I ja bih radije Prsira nego Dantasa, a Dantas ocito ima i dosta visoka potrazivanja. Sanse za taj transfer su ipak vjerojatno oko nule. Nije to dovoljno fancy!
  • Paggini
    37.1k

A nisam ispratio vidiš, samo sam nešto pričao pa je kolega nabacio malog, reko da vidim sa ekspertima pa njihovo mišljenje dajem kao svoje.
  • Laugreano
    3.2k
    Mali ispravak, nije Benfica, nego Porto. Neki dan sam ga spomenuo kad i Grgica. I on je bio blizu Rijeke, ali je odabrao Porto
  • Laugreano
    3.2k
    Pogledao sam zadnju utakmicu Olimpije jer me zanimao Ratnik. Po nekom mom scenariju na ljeto bi prodao Torrentea i ulozio u Ratnika. Uglanom ovi igrali sa crvenim, i gotovo cijelu tekmu je stajao preko centra, i mislim da nije imao ni jedno krivo dodavanje.
    A moglo se vidjeti i da je Florucz debelo prerastao njihovu ligu. Kakav bi bio kod nas neznam, ali bas djeluje igracina. Odlican asist, i jos bolji gol iz voleja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.