• Teofil Kateran
    1.7k
    Želim mu svu sreću dalje, jedan od dražih igrača, uvijek je davao sve od sebe, ali nažalost defanzivno nema kvalitete koje su potrebne za Dinamo. Što se tiče otvaranja igre, dijagonala, dodavanja, svjetska klasa za stopera. Šteta što mu fale ostale predispozicije za stopera jer bi bio vrhunski igrač. Svaka mu čast što je bio važan kotačić na proljeće za osvajanje titule, pogotovo za ono spašavanje protiv tovara.
  • mali M
    6.6k
    ali nažalost defanzivno nema kvalitete koje su potrebne za DinamoTeofil Kateran

Stara dobra floskula koja mu je zaljepljena... Evo momci bez njega imaju defenzivne kvalitete, super igramo obranu... :roll:
  • Teofil Kateran
    1.7k
    To nije floskula, činjenica je da je slab u duelu i da mu često igrači pobjegnu. Ne treba to zataškati jer je navijačima drag. Meni se prvom gadi što su mediji radili njemu, a i što su ga mnogi navijači psovali i nazivali posrpdnim imenima jer to nije zaslužio. On je svoj doprinos Dinamu dao, ali nije kvaliteta koju želim gledati u prvih 11 Dinama. Nije ni Mmaee npr. i to nije problem reći.

To što loše igramo obranu i bez njega i s njim ne znači da je igrač za prvu postavu Dinama.
  • Praskaton
    3.3k

Moze neki primjer toga slab je u duelu.Ja se ne sjecam da je njega netko "odnio".Konstitucijom je slabašan fali tu par kila al srcem to nadoknadi.

Ima problema sa postavljanjem zna zujat to je istina.Al ima kvaliteta koje Mmae i Torrente nemaju i bolje ga je imati u rosteru nego navedene.

U nekom Dinamu kojem svi nadam se težimo,u prvoj postavi nebi bio nitko od njih.Stoga se nadam što skorijoj uspostavi Galesic-Theo bedema
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Moze neki primjer toga slab je u duelu.Ja se ne sjecam da je njega netko "odnio".Konstitucijom je slabašan fali tu par kila al srcem to nadoknadi.Praskaton

Pa nije ga nitko baš "odnio" koliko se sjećam, ali znam da je gubio duele sa napadačima često, dosta je gubio i skokove.

Al ima kvaliteta koje Mmae i Torrente nemaju i bolje ga je imati u rosteru nego navedene.Praskaton

Ovdje se slažem, Torrente mi je 10 puta bolji stoper za LP, a Max 10 puta bolji za HNL.

U nekom Dinamu kojem svi nadam se težimo,u prvoj postavi nebi bio nitko od njih.Stoga se nadam što skorijoj uspostavi Galesic-Theo bedemaPraskaton

I tu se slažem, po idealnom u rosteru bi mi bili od svih navedenih također Theo i Galešić. Nadam se da će Mmaee i Torrente kroz ovu polusezonu dokazati suprotno. Barem jedan od njih.
  • GeneralNapoleon
    543

U kup utakmici protiv Gorice gdje smo dobili 4:0 du ga tri puta otresli u duelu kao smrklju. To je bas ekstremni primjer kojeg se sjecam.

Inace smatram da se pre vise sere po njegovoj duel igri. Nije sad top ali nije ni katastrofa. Ali takoder nije bas da mu je to bila jedina mana. Cesto lose pozicioniranje ili losa procjena leta lopte. Cesto gubljene svog igraca u prekidima. I naravno trademark nasih stopera poprilicna sporost.

Sve u svemu problemi koje imaju u principu svi nasi stoperi. Tako da stvarno nisam siguran jel je recimo Mmaee korisnio od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.