• Jurki
    15k
    Ali ovo je prirodan put, put u kojem će u rotaciji biti “naši dečki”. Tu se oporavio Perković, nadolazi Leon Jakir, drugi malac iz juniora ZebićTongo Doumbia

Sve receno.

Zadnji igrac kojeg smo iz juniora prebacili u seniore je bil Baturina vec tam davne 2021. godine.
    Postali smo manje privlacan klub mladim talentima. Loksa je ubrala fine plodove tog naseg nerada/nereda (Kača, Stojke, Krivak). I taj trend se mora okrenuti u nasu korist.
    Kao razvojni klub imamo prestaru momcad...5. ili 6. stoper moraju biti nasi klinci, a ne stranci.. bez obzira na to koliko nas je Bernauer osvojil svojim pristupom, angazmanom i trudom u proteklih godinu i pol.
  • Sajla
    6.9k
    Rekao bih da Cannavaro kod stopera jako cijeni fizikalije i da ima neke standarde ispod kojih ne ide, koliko god igrač bio dobar u samoj igri. Max sa nekoliko kila mišića više, čvršći i viši u skoku - sigurno bi ostao.
    Hvala za ovo što je odigrao, nadam se da će u St. Ettienneu iskoristiti šansu, pokazati da zna i može i izboriti se za ugovor.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Najviše prozivan, a meni opet najdraži. Uvijek je bio najbolji kad nam je najviše trebalo. Jedno veliko HVALA Max i sretno dalje!
  • Jurki
    15k
    Max sa nekoliko kila mišića više, čvršći i viši u skoku - sigurno bi ostao.Sajla

Bil bi odlican zadnji vezni..
  • Bosskovitz
    14.3k
    Max je super lik, želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri. Dečko je šutio i trpio kad mnogi ne bi, vrijeđali su ga sa svih strana, ali uvijek je davao 100% od sebe i uz to bio dobar lik u zajebant u svlačionici, što nije uvijek najlakše kad si stranac. Nažalost, nije kvaliteta da bude kod nas u prvoj, ali osim toga mislim da mu nitko ništa ne može prigovoriti.
  • NB86
    15.7k
    Meni i u londonu protiv arsenala mozda najbolji pojedinac uz rpg-a, sretno mu bilo nadam se da ce imat uspjesnu karijeru
  • gledatelj
    691
    Drag mi je bio i šteta da ide, ali realno natrpani smo sa stoperima. Sretno Max
  • Kermit
    193
    Kako je izvadio ono prošle sezone na Poljudu, svaka mu čast.
    Jedan od boljih likova u ekipi, bar ovako iz kuta navijača.
    Sretno mu dalje u karijeri!
  • Krizy
    51.4k
    Sretno Maxime, sve najbolje u nastavku karijere :heart:

Poslala sestra sliku:
    IMG-20250131-WA0006.jpg
  • cibona
    4.3k
    Nedostajat će mi njegove najave utakmice koje znao objavljivati na instagramu. Nekad je baš baš znao imati top objave.

Sretno Max, zauvijek ćeš ostati zapisan zlatnim slovima u povijesti Dinama :strong:
  • Dzoni
    987
    Meni jedan od dražih stranaca u klubu, energija i zalaganje na razinama na kojima bi se i neki "domaći" dečki mogli ugledati. Sve najbolje u karijeri i hvala za sve u Dinamu.
  • BBBaranja
    3k
    Nadam se povratku na ljeto :blush:
  • Bernard
    655
    Baš mi je žao ovog momka, srce ko sljeme, pravi profesionalac.
    Max svu sreću ti želim da uspiješ u daljnoj karijeri!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.