• Sibirski plavac
    3.8k
    Ne bi svi problemi bili riješeni, ali sigurno ne bio lošiji od MMaea, Cordobe, Mbukua i ostalih stranaca kojima nije stalo do Dinama ni 1% koliko Maxu. A i ovo s tim penalom prošli vikend, pogledajte highlightse. Pizdarija od sudačke odluke. Čitao sam komentare navijača nakon. Svi pričaju o smiješnom sucu i još smješnijem VAR-u koji je dosudio penal. Nigdje nijedan komentar o Maxu u lošem smislu.

A da se ne zaboravi čovjek je imao vrhunskih nastupa u tekmama koje su bile itekako bitne. Hajduk u gostima,Betis u gostima, Qarabag u gostima, Celtic doma...
    Mmmae i slični mogu samo sanjati o nastupim akakve je Max imao u tim tekmama.
  • Ijayi Atiemwen
    2k
    Sorry ak sam te krivo shvatio. Upravo to sam i ja htio reć, Max je za Mmaeea Beckenbauer. Baš mi je žao što smo ga dali na posudbu, poslužio bi on nama dobro na stoperu, a i na šestici, pogotovo danas.
  • Borovljanin
    215

Igrač kojem fali visina i skok ima 1,9 osvojenih zračnih duela s 85% uspješnosti ove sezone u HNL. Prošle je bio na 1,2 s 57% uspješnosti.
  • Praskaton
    3.8k
    Kako ćeš ti narodu dokazat nešto,oni su si utuvili u glavu da je Max slabašan i loš u skoku i to je to.
    Isto kao da Mmae ima igru nogom.

Ponavljaj laž sto puta i postat ce istina.

Ni Max ni Mmae nisu za Dinamo.Al kad stavis na vagu njih dva i odabereš Mmaea znači da ne vidiš i ne znaš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.