• Odani Zgd
    236
    Bratski,Max je bio u Dinamu do Božića....koji smo mi bili tada na tablici?
  • Odani Zgd
    236
    Nebih ga više u Dinamu,nema on kvalitetu....dečko je mozda ok,ali je isto tako jako tanak,kikser...duga lopta je jedino što ga krasi.Svaka čast,al što dalje od Dinama.Još kad se sjetim da je svojom nonšalancijom protiv Monaca izbio Dinamu milju i pol eura,ne hvala....Ne pratim ga,al netko je napisao da ne igra ni u klubu u kojem je na posudbi....
  • IvanKupres
    21

I dalje nisi odgovorio na zadnje dvije utakmice, ja kažem da bi odnijeli više bodova. Čovjek veći kikser od Maea nije.

Dečko je ok, i to je bitno. Znači ok rotacijski igrač, pogoto za utakmice kao protiv Varaždina kada trebamo otključati protivnika, jel ti kužiš da je bio ključan igrač za proljetni niz prošle sezone? Nema tih 10+ pobjeda zaredom bez Maxa. Ali kazem, ok rotacijski igrač, koji je još ok lik, i koji bi možda dobro utjecao na svlačionicu, a nama je svlačionica u k, ako nisi skužio. Imamo previše samodopadnih egoističnih manijaka u svlačionici i to očito nemre funkcionirat.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Još kad se sjetim da je svojom nonšalancijom protiv Monaca izbio Dinamu milju i pol eura,ne hvalaOdani Zgd

Nije ni Neva briljirao kod njihovog prvog gola. Jel to znači da nam je i on izbio milijune eura?

Znamo svi da Max nije klasa od stopera, ali svakako je više dao Dinamu od raznih Sosi (Urugvajac, ne Borna), Oliverasa, Mihajličenka. Jurića, Čabraji, Štefulja, Moubandjea, Burtona i sličnih. Po meni nije u redu stavljati ga među gore navedene, ili neke druge flopove koji su bili u Dinamu, a čini mi se da dobar dio navijača to upravo radi...
  • Odani Zgd
    236
    Ako je tvoja teorija da bi odnijeli više bodova s Maxom,pa kako onda nismo bili jesenski prvaci?
  • Odani Zgd
    236
    Dao je i Bočkaj gol Bodo Glimtu za ulaz u LP,nije presudni al je dao,pa šta?Ne živi se od stare slave,za mene Max više nema mjesta u Dinamu,nadam se da će i tako bit.Imao je pokoju korektnu utakmicu i to je sve,al upis gore od kolege da bi s njim osvojili pokoji bod više mi je smiješan....
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Imao je pokoju korektnu utakmicu i to je sve,Odani Zgd

Qarabag doma i vani, Betis vani, Hajduk vani, Celtic doma. Sve bitne tekme u tom trenu, i svaku od njih je odigrao i više nego konkretno, čak bih rekao sjajno.
    Nije meni problem kad netko o njemu kaže da nije igrač za Dinamo. Problem mi je kaj se tokom cijelog njegovog mandata u Dinamu bacalo takve odvratne komentare po raznim društvenim mrežama, kakve nisu dobivali ni flopovi koje sam naveo u prošlom komentaru. Nije Max klasa Dilavera ili Tonela, ali jebemu nije ni klasa Mihajličenka ili Juqaina Sose... Dobro se sjećam kad je postalo službeno da ide u St Ettiene, kakvi su bili komentari na društvenim mrežama, neki su čak pisali da im se rigalo od njega i da zahvaljuju Bogu što više neće imati želučanih problema kad vide njega na terenu. :vomit: Jedan Mmaee nikad tako brutalne komentare nije dobivao, a kiksao je u puno više tekmi nego Max.

al upis gore od kolege da bi s njim osvojili pokoji bod više mi je smiješanOdani Zgd

Za ovo se slažem s tobom. Glupo je pričati da bi jedan igrač promjenio tijek sezone, pogotovo ako je u pitanju stoper. Da se dovelo Kramarića ili Modrića, vjeorjatno bi se i oni uklopili u sivilo ove ekipe koje vlada cijelu sezonu, i ne bi nam donijeli neku bolesnu cifru bodova više.
  • Odani Zgd
    236
    Uz dužno poštovanje,ja ga ipak ne bih gledao više u Dinamu
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Sve 5. Poštujem mišljenje. :up:
    Ja mislim da ima za njega mjesta, ali samo kao rezerve. Za startera ipak trebamo igrača koji je nekoliko razina više, pogotovo u defenzivnim segmentima...
  • IvanKupres
    21
    Govorim za zadnje dvije utakmice..
  • Odani Zgd
    236
    U pravu si,da je bio u zadnje dvije utakmice,sada bi bili na -2,greška SD što ga je poslao na posudbu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.