• Hnlovac
    1.5k
    navijac jakira, a ne navijač dinama
  • Ali
    2.4k
    Još jedno pitanje, što je bilo na petercu kod prvog gola Osijeka?
    Nisam vidio niti u jednoj jedinoj ponovljenoj snimci da je rezija vrtila onaj sudar KTC i RPG i jos jednog osjeckog igraca, samo je vidljivo da su nasa dva igrača ostala lezati na podu.

S obzirom da VAR kod svakog gola gleda sve, danas smo vidjeli i nekoliko dosira obje ekipe prije pogotka, kako to da s eodmah krenulo sa centra bez da s eprovjeri da nije mozda prekrsaj osijcki ograc napravio..
    Mislim posebno ker je u istom danu VAR vrtio dok nije pronasao ruku Grzana ili tko je vec bio od lokosa u napadu prije nego je hajduk probao u dva navrara izbaciti loptu (imao kontrolu, slabu ali oni ionak nemaju kontrolu nad loptom) i penal je ponisten.
    Cudno jer nisam vidio niti jednu ponovljenu a kamoli nekoliko kuteva kad su nasi pali na pod.
    Ne kazem da je bio faul, ali ne vidi se dobro
  • GeneralNapoleon
    536

Mislim da ljudi nisu svijesni da mi u 4 jebena derbija vjerojatno trebamo pobijede. A tko kaze da se ovakvo smece nece ponovit u barem jednom od tih. Ako nam se ovo dogodi protiv tovara ode naslov u tri pm.
  • Peškaman
    5.9k
    Danas gledam utakmicu i nevjerujem,bili smo bolji,pogodili tri stative,jednu prečku,ovi opale dva puta po golu iz tri kornera i zabiju dva gola.
    Još je samo falilo kod Stojkovićeva gola da spadne prečka i poklopi loptu.
    Božice sreće,Fortuno, napušiš se kurca.
  • Zagreb1992
    2k

Nije bilo faula u napadu ..čak se i to provjeravalo očito ..Sudarili se RPG I KTC ako sam dobro vidio
  • Ali
    2.4k

Nisam vidio da je reziser vratio tu situaciju, zato mi je sumnjivo
  • Jurki
    15k
    a cekaj malo.. kaj napraviti ako nece kurva u gol?
    Ne kuzim.. jbg ove sezone nas prati peh i moremo se jebat.. da dignemo 300 milja eura kredita i da dopeljamo ne znam kakve klasetine od igraca.. mozda budu i oni zdrmali 3 stative, precku, golman za pickinu dlaku zvadil van..mi spusili i kaj bumo onda?

Kak sam vec prije napisal.. treba raditi, raditi i raditi i jos vise raditi.. pa bu ta kvaliteta dosla do izrazaja.

Kaj bi onda trebali reci navijaci Barce u ligi prvaka su protiv Celtica opalili 25 puta u okvir gola.. stative, precke, golman branil cudesa.. isto tak taj isti jebeni Celtic.. prije par godina u kvalama za LP protiv Ferencvarosa.. Škoti igrali na 1 gol.. isto tak ispalili valjda 35 lopti prema golu.. Hedervarijeve trupe 2 puta prosle centar i u playoffu sjebale nas.. to je nogomet.. sport.. nema objasnjenja..

Danas smo stvarno pokazali zelju, volju, htijenje.. nismo igrali prek kurca.. a to kaj nas rezultat nije htel.. nemres to objasniti.

Edit: nogomet je jedini sport na svijetu u kojem ne pobjeđuje uvijek ona momcad koja je bila objektivno bolja na terenu..
  • GeneralNapoleon
    536

Pa slazem se. Ne znam kaj napravit jer si ne mogu ni bas objasnit uzrok tome. Mozda igranje europe, mozda kvaliteta ekipe, mozda sirina klupe, tko ce ga znat. Samo kazem da je zabrinjavajuce da to postaje konstanta. I u najboljim sezonama ces imat neku takvu usranu tekmu. Ali nama su takve tekme redovne.

A Barca ove sezone doslovce ima slican problem. Ljudi su nekoliko utakmica totalno izdominirali i igraju ubiti najbolji nogomet u ligi a opet zaostaju, jer su tako ispusili hrpu bodova.

Slazem se takoder da treba samo raditi, raditi i raditi. Ali zelim samo rec da vjerojatnost da na kraju sve sjedne na svoje je iz kola u kolo manja gledajuci rezultate. A pusenje naslova protiv ovih propalih izkompleksiranih amatera bi stvarno bilo bolno.
  • Crni86
    7.6k
    Kronican problem je obrana. U igri se obrana cak i popravila, ali je… mu mater da u prve dve tekme hnla primis 3 gola iz kornera je nevjerojatno. Nije lako ni kad krenes u tekmu, a vec je 0:1. Vjeorjatno si je ekipa vec u glavi pomislila evo ga opet… a tako je odmah teze igrat. Nama je pod hitno potrebno dvije tri tekme dobit s clean sheetom da nam se vrati malo to samopouzdanje.

Jos nakon prvog gola, isti taj omerovic je imao opet istu priliku nekoliko minuta kasnije. Ja se ponekad pitam koliku intelgenciju imaju nasi igraci i da li su oni svjesni nekih stvari.
  • Jurki
    15k

Kad igras lose i izgubis, onda mozes postaviti dijagnozu.. kad igras jako dobro.. i desi se kaj se desilo.. onda to nemres objasniti.

Dobra stvar u svemu ovome je to kaj je Europa gotova..imamo konacno utakmice svakih 7 dana.. dovoljno da se radi i uvjezbava neki kurac na treninzima.
    Moze Cannavaro pricati kaj hoce, ali gledajuci druge momcadi u ostalim ligama.. igranje Europe trosi jako igrace i tesko se presaltati.

Igramo nogomet.. to je bitno..
    Ak nas bu tak "sralo" i dalje, onda nema tog igraca, golmana koji nas bu zvlekel iz govana.
    Mozemo mi komentirati igru, ovo ili ono.. al jedino kaj mi mozemo zapravo napraviti je da dojdemo na stadion i navijamo.
    Ova ekipa more zvleci ovu sezonu.. pa makar i na guzove.
  • Paggini
    36.6k
    onda to nemres objasniti.Jurki

Kriminalna obrambena neodgovornost igrača - svaki put.

Kada u napadu pogodiš 3 stative i prečku, kad te par cm dijeli od gola, to je nesreća u napadu i nema se tu šta napadački prigovoriti.

Ali kad ti igrač bude sam na 16m i skuca eurogol je njegova supersreća, ali zašto je on bio sam?

Korner kad ovaj skoči sam samcat na 5 metara je čista nedogovornost.

Ista stvar kod Gorice, ista stvar kod Belupa i svake utakmice gdje nas nije išla sreća jbg.
  • Jurki
    15k
    jasna stvar da je netko pogrijesil.. da gresaka nema.. onda nebi ni padali golovi.

Ako ne okrenemo ovu trulu konkurenciju.. onda jbg nismo zasluzili nist po niti jednom parametru.

Bit ce to sve dobro.. mora.
    I lani smo bili u kurcu.. pa ...
  • rioda
    6.5k
    Što je tu je, danas nije htjela u gol. Meni je ipak bitno da smo igrački pregazili Osijek, ne pamtim kad smo ih tako izdominirali, to je dobar znak za dalje. Kad se sjetim onih muka na jesen...

Imamo dvije lakše domaće utakmice, tu svakako računam na 6 bodova i siguran sam da će konkurenti nešto prosuti u tom periodu. A onda dva derbija u kojima možemo sve preokrenuti, a s obzirom na današnju igru, optimističan sam da možemo i u tim tekmama dominirati.

Do tad će već Galešić zauzeti mjesto u obrani, a i Sučić biti u punom pogonu i to nam može biti ogromno pojačanje za titulu.
  • GeneralNapoleon
    536
    Ja mislim da je uzrok kombinacija umora od europe i manjka kvalitete. Kvalitetniji smo od svih ali ne toliko kvalitetniji da bi se sa pola snage moglo razbiajt ligu.

Mislim da ce se sada nakon europe vidjeti koliko je to utjecalo. Realizacija i blackouti u obrani su dobrim dijelom uzrokovani padom koncentracije. A to pak moze patit zbog umora.

S druge strane nam vjerojatno jednostavno fali kvalitete da bi mogli drzat ovakav tempo a mozda i opcenito. Sto ne znaci da nije dovoljni za osvojit ili da su drugi kvalitetniji. Nego jednostavno da nije dosta za setanje ligom.

Kad imas vecu kvalitetu u sirini i udarnoj postavi onda ti je manje kvalitetan nogomet dovoljan da dobivas protivnike. Netko ce zasrat ali ce drugi ispravit gresku koja je tesko za ispravit na osnovi kvalitete (najbolji primjer Livi koji je svaku tekmu znao obranit 200% sansu). Naprijed ce zabit sansu koja je ubiti nikakva sansa ili ce na osnovi individualne kvalitete stvoriti gol iz nicega.

Nama toga trenutno fali pa zato i kad igramo dobro nije dosta a kamoli kad igramo lose.

Mi smo proljece pod Jakirom ubiti igrali dobar nogomet gdje smo relativno malo dopustali i dosta toga stvarali, a opet je svaka tekma bila na jedvite muke.

S druge strane imas Cacica gdje je igra bila nepostojeca ali se doslovce sajbalo protivnike jer bi svaku tekmu igraci sami iz nicega stvorili 2-3 mrtve sanse i zabili iste.

Sjetite se tekme protiv hajduka na poljudu u toj sezoni. Ljudi su nas ubili u prvom poluvremenu i mogli lako otic na 2:0. Ali Livi brani mrtvi zicer. Drugo poluvrijeme iz jedne individualne akcije izborimo penal i eto ti ga 1:1. Takve derbije sada uredno gubimo 1:0. Cak i kad ih nadigramo.

Jos jedaj primjer protiv Gorice tada. Do 70. minute nismo zapucali prema golu. Ude Orsa i u 90+ zabije za 1:0.

I tada smo imali 1:1 protiv Osijeka gdje su trebali popusit 5:0 ali to je bila iznimka. Sada je to redovno.

Sada moramo biti na 150% i kroz dobru momcadsku igru dobivati tekme.
  • El Madrigal
    53
    Momci, koliko svi (ne svu, dosta vad) laprdate (sry na izrazu) o tome kako se dobro igralo, nadigralo, statistika, ovo ono, ali nije bilo sreće. Pa ok, u napadu precke, sreća, sudac, baba deda, ALI zašto smo primili glupe golove? Tu je problem. Obrana. Obrana, a onda tek napad. Cijelo prvenstvo je Obrana!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.