• Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Nije problem danas što nije obranio golove, ali znam iz prve ruke da je u reprezentaciji dolazio preko one stvari na trening, a svi smo vidjeli u Osijeku u kakvom je stanju, uz to nije branio 8 mjeseci do danas i ne vidim kako nam on može donosit bodove u nastavku sezone.
  • emilperska
    8.2k
    Mi smo razmaženi s tim da nam je Livi "nevidljivo" protiv raznih Gorica, Belupa, Osijeka, Istri skidao 1-2 poluzicera na tekmi + redovne obrane.

Sad od golmana tražimo samo za pocetak redovne obrane jer je ovo teska tragikomedija od obrane (kolektivne) i golmana..

Nama po tekmi trebaju 2XGa za 1 gol. A na protivničkih 0.5 XGa primamo 1..

Sumnjam da ce Maric dovesti golmana sad i na ljeto..

Lijevi bek, spica/krilo..
  • E46
    1.2k
    Nadam se da su se probudili i da ce dovest lijevog beka do kraja roka, ova sranja sto se koriste kao izlika za ne dovođenje su jeftina. Vidjelo se danas, ako se ozljedi covjek koji i nije lijevi bek mi na lijevu stranu moramo gurat rpga i to izgleda očajno. A kolko vidimo franjic ce često vjerojatno biti odsutan zbog nekih ozljedica.
  • Ali
    2.4k
    Ostalo je još par dana za pojačanja, možda za upravu i bolje da smo kiksali u Osijeku.
    Dovesti:
    - Ivušića na gol !
    - skota iz Celtica na lijevog beka
    - desno krilo ako imamo neko dobro rjesenje, ili mozda Mudraziju.

To je par milja eura ali potrebno !
  • veselko tenžera
    3.9k
    Da smo danas dobili rekao bih da Ivanušec nije potreban. Ovako, gledajte ga dovući pa makar za ovih 16 utakmica i 2-3 u kupu.
  • Zagi
    9.1k
    Ivanušec na posudbu do ljeta nije neophodan. Da postoji opcija njegovog trajnog povratka onda bi to bila druga priča.Kaktus Car

Prošao još jedan tjedan, mi još uvijek na -7 .
    Gdje je iduća sezona stari moj ....

Ostavite se dugoročnog planiranja dok nam i vrabac u ruci bježi.

Naravno da sav fokus treba biti na Ivanušecu, omah. Koga briga za Dantase i Teylore iduće sezone.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Drugi gol Osijeka je itekako branjiv i to zna svak ko je ikad stao na gol.
    Čavlina nije taj,slabo igra nogom i ima lošu tehniku branjenja.
    Imamo 4 golmana a nitko od njih nije dovoljno dobar za Dinamo...(ispod)prosječni golmani i to je to,ne trebamo se zavaravat.
    Nama na ljeto ne treba jedan nego dva nova golmana a ovu četvoricu poslat tamo gdje i pripadaju kvalitetom(Lokomotiva,Varaždin,Slaven...)
    Džaba nama Ivanušec ma i Majer,Moro,Pongračić ako naši golmani ništa ne mogu obranit,oni moraju bit kičma ekipe!
    Ima zanimljivih profila na tržištu za nas...Ivušić je dvije klase iznad ovih naših a i Slovenac Vidovšek je ozbiljan golman koji bi nam dugoročno bio top.
  • GeneralNapoleon
    530
    Krivit golmana kod gola gdje je protivnicki igrac nakon kornera potpuno slobodno dosao to suta glavom i plasirao loptu u kut mi je stvarno suludo.
  • Zagi
    9.1k
    Ćak niti naša obrana ne može primiti koliko napad predvođen Ivanušecom može zabiti.
  • Paggini
    36.6k
    S Pjacom u ovakvoj formi, jel nam stvarno treba Ivanušec za kojeg ne znamo u kakvoj je formi? Mislim, treba, možda Pjaca padne u formi kao Kulenović (sumnjam), pa bi bilo dobro imati zamjenu, ali žao bi mi bilo da dođe Ivanušec i makne Pjacu na klupu ili desno krilo gdje nije toliko efikasan.
  • rokikaciga
    267
    Drugi gol Osijeka je itekako branjiv i to zna svak ko je ikad stao na gol.Maxova dijagonala

Sada sam ponovno pogledao gol i lopta je praktički u kutu, pada prema dolje i padne 20-30cm iza linije što je jako teško za obraniti jer se moraš baciti u stranu na vrijeme i ispružiti prema dolje. Čavlina se dobro postavio na crti, ispravno se vratio na liniju kada je vidio da ne može do lopte tj pokupiti centaršut. Ispravno je pozicioniran s obzirom na to gdje je lopta upućena i otkuda može očekivati udarac. Dosta težak udarac za obraniti.

Udarac glavom je otprilike 15ak metara u sekundi brzine (pomnoži sa 3.6 za dobiješ km/h)
    Ovdje je Čavlina imao trećinu sekunde da odreagira i obrani udarac glavom.

Nema mu se kaj zamjeriti. Treba biti realan nekad.
  • GeneralNapoleon
    530

Nasa obrana moze primit koliko god je potrebno da kiksamo. U to budi siguran :wink:

Slazem se. Ali Pjaca je ipak moj liebling pa mozda nisam pre objektivan po tom pitanju :lol:
  • ElDorado
    1.6k
    Do izlaska Franjića izgledali smo jako dobro što pokazuje da pokrivenost pozicija postoji ali je plitka. Čim ubaciš neke zamjene stvar se pomalo raspada. U Mbukua sam vjerovao danas pokazao da je flop. Spor, mekan u duelu nikakav. Desno krilo danas je do izlaska Franjića igrao RPG jako dobro. Znači ni Cordobi se ne vjeruje. Imamo dva ofenzivna vezna zajedno u igri treceg osim mozda Kača nemamo. Mmaee definitivno zabluda. Kanga jako dobar. Čavlinu treba podržat danas nije nista kriv i dobro je igrao nogom šta god tko pričao. Dakle prvih 11 i onda puno prosjecnih igraca koje mozes samo rotirati i nadati se necemu.
  • GeneralNapoleon
    530
    Evo Mainz doveo onog Nordina kojeg je netko predlozio na skaut temi za pisljivih 1m eura. Nama treba top desno krilo. Lijevo smo sa Pjacom/Hoxhom dobro pokriveni. Ivanusec bi bio semiidealno rijesenje. Desno imamo sada dva igraca razine Hoxhe/Spikica i nismo ubiti nista bolji nego prosle sezone. Al dobro mozda proigraju jos. Makar u to sumnjam.
  • Nogo
    5.1k
    Ivanušec danas opet ostao smrznut na klupi.
    Ja više ne znam šta bi se trebalo napraviti da nam dođe na posudbu.
    Ako se gleda lijevi bek i ne računa na Perkovića onda neka se bar netko dovede na posudbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions