• ElDorado
    1.6k
    slažem se, lik uglavnom šamara povratne, ali se pitam zakaj smo ga onda kupili i tko ga je skautirao osim jutjuba. I jos je bila cijela trakavica od dva mjeseca i kao lik zeli samo u Dinamo? Da se razumijemo jos uvijek se nadam i prve dve tri tekme kad je ulazio izgledao je stvarno moćno.
  • Ali
    2.4k
    Ivušić
    RPG-KTC/Galešić-Torrente/Mae-Franjić
    Mišić/Rog
    Ivanušec-Stojković/Kačavenda-Baturina-Pjaca
    Petko/Kanga

Sa klupe: Kule, Cordoba, Perković, Mbuku

I niz od desetak pobjeda je tu a time i ptvo mjesto
  • Dani Olmić
    896
    bojim se da smo petka izgubili za ovu sezonu
  • Orc123
    10.2k
    Treba nam l. Bek jer ocito da Franjic nije spreman a i treba nam pravi bek konacno.....ali igra od danas me veseli.....jako puno noviteta, iskreiranih prilika i jbt stvarno danas nije htjela u gol! Od Petka krece nezaustavljiv niz.....
  • sebenico
    1.2k
    Ponovo ništa od ključnih pozicija nije riješeno, a sada je očito i da nam treba golman jer od ova 4 koja imamo se ne može spojiti jedan pošteni. Ivanušec, lijevi bek i golman je minimum koji se još mora dovesti, ali mislim da nitkp u klubu nije svjestan toga.
  • El Madrigal
    53
    Dovedeš igrača za 3 milke plus još neki mogući postotci, a napokon kad treba i može igrati ne dobije priliku. Galesic je morao igrati od prve.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Ivanušec, lijevi bek i golman je minimum koji se još mora dovesti, ali mislim da nitkp u klubu nije svjestan toga.sebenico

Mislim da bi ih netko trebao osvijestiti. Ja nominiram tebe.
  • rioda
    6.5k
    Što je uopće s Ivanušecom? Sve je utihnulo, ne spominju ga čak ni mediji
  • sebenico
    1.2k

To je taktika bacanja prašine u oči. Novinari imaju svakodnevno o nečemu pisati, a ovo iz kluba izgledaju kao da nešto rade.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Ivanušec danas protiv Ajaxa ni minute. Čovjek bi rekao da sigurno ide nekud na posudbu. Osim ak ne dovode novog trenera pa čekaju što će on reći.
  • Dinamo-SB
    47
    Mislim da se vecina slaze da zimski transfsr rok je zasad dobar i opcenito ima stvari koje Maric dobro radi,nije sve tako crno i sviđa mi se financijska disciplina koja se njeguje u Dinamu,ali...imam ovu misao vec duze vrijeme pa cu ju podijeliti.
    Nisi doveo zamjenu za Brodića na ljeto i okej,desilo se,ali barem nisi doveo nesto neprovjereno i lose i dao za to hrpu novca. Sad si doveo Kangu i mislim da su svi pozitivno reagirali na taj transfer.E sad dolazimo do onog sto mene brine kod Marića.
    Ono sto ja osobno smatram problemom i sto je ozbiljan,ali ozbiljan problem je za mene Mmae. Nije slucajno da je tu nastao sukob sa Bjelicom. Zasto Mmae? Mmae(28) je potpisan za placu od 840k godisnje na 4 godine s bonusom od 750k pri potpisu. To je ukupno preko 4 mil. eura ulaganja iako je to lik bez transfer potencijala. Ostali igraci taman da su i "flop" mozes ih prodati,mlađi su , imaju manje plaće,mozes ih se lakse rijesit itd. Nije bitno sto ja mislim i jel Mmae kvaliteta ili nije - ti si ulozio preko 4 mil eura u jednog nepoznatog lika i predstsvio ga kao kapitalca. Rezultat toga je da imamo nikad goru obranu(ne kazem da je Mmae glavni krivac za to),ali poduzetnickim rijecnikom ulozio si ozbiljan novac,ozbiljno riskirao jer si kod njega izasao iz gabarita financijske discipline,a rezultat nije vidljiv,ali bas nimalo jer ti je obrana najgori dio citave sezone,a nisi imao ozljedenih igraca tokom sezone na stoperskim pozicijama.Imam neki dojam da Bjelica je pretjerao s odlukom oko Mmaea da ga istjera iz momcadi i bas nimalo ne branim Bjelicu,ali Mmae je igrao prvi sastav kod Bjelice na pocetku.Nije da ga je ovaj prekrižio tek tako.Imam dojam da si Maric ne zeli priznati gresku oko dovođenja Mmae(ponajvise financijsku) i da pod cijenu bilo čega stoji iza tog lika umjesto da si prizna da je to greska. Ne tvrdim da zbog toga treba otici Maric,da je Bjelica bio u pravu ili nesto slicno nego da se tog igraca trebalo rijesiti ovu polusezonu ako je istina da ga je trazio Rangers i Galesica gurniti od prve tekme ove godine. Imam dojam da tu radi ego Marića "e vidit cete vi da ja nisam pogriješio,to je dobar posao,Bjelica ga je nepravedno isterao iz momcadi". Nije problem greska, problem je nepostojanje samokritičnosti koju ja i jos mnogi navijaci i simpatizeri primjete kod Marića. Svi grijesimo, greske su tu da se isprsvljaju,a ne da netko bilda ego na Dinamu.
  • sebenico
    1.2k

Na osnovu čega je povezano to što nije danas igrao i ''da sigurno ide nekud na posudbu''?
    Prvo se čeka da se riješi problem sa 6 igrača na posudbi, sad kažeš da dovode novog trenera, nakon toga će mu tražiti zamjenu i naravno ne bu niš od toga na kraju.
  • Haza
    8.1k
    Moram priznati da me danas Mbuku razočarao (da je ovako odigrao Špikić bi bilo drvlje i kamenje), nije donio ništa ulaskom. Očekivao sam da će baš u ovakvim utakmicama biti prevaga. Isto tako, Rile, vidno oku pada, ono malo što je igrao na mene je Moharami ostavio dobar dojam, ja bi ga koristio i na lijevom beku ponekad, ali svakako bi mi igrao prije Rileta.
    Mislim da se do kraja prijelaznog roka može očekivati samo Ivanušec, i izlazni transferi. Hoxha nadam se da će ostati, jer ono malo što je igrao pokazao je više od Mbukua. Cordoba, nije slučajno da ne igra kod nikoga, i na pripremama je bilo vidljivo da je on limitiran igrač, boji se duela, vraća loptu nazad, taktički divlji, bilo bi dobro da ga posudimo (ima potencijal, ali mi nemamo vremena ga sad trpiti), i da nam krila budu Pjaca, Hoxha, Ivanušec i Kačavenda (kad se oporavi Sučić, će tek onda Kačavenda imati malo mogućnosti za igrati u vezi).
    Možda je i off topic post, ako je prebacite ga negdje;)
  • Maxova dijagonala
    3k
    Možda sam lud ali ja bi Mudrija doveo u Dinamo na ljeto kao rotacijskog igrača jer je trenutno sigurno korisniji od Ademija i Roga.
    Koliko znam za njega je interes pokazao Karoglan iz Sheriffa ali to se nije ostvarilo...možda čeka našu ponudu.
    Baš mi je drag igrač,prgav,napada iz drugog plana,solidan tehnički i dobar udarac.
    Iskreno ne bi mi bilo drago gledat ga ne daj Bože u dresu Rijeke ili još gore Hajduka.
  • Paggini
    36.6k
    ,ali Mmae je igrao prvi sastav kod Bjelice na pocetkuDinamo-SB

Nije, igrao je tek protiv Osijeka 4:2, i nijednu više pod Bjelkanom.

Imam dojam da tu radi ego Marića "e vidit cete vi da ja nisam pogriješio,to je dobar posao,Bjelica ga je nepravedno isterao iz momcadi"Dinamo-SB

Misliš da Marić gura Mmaeea na štetu igrača kojeg je također doveo, u transferu od 3 milijuna eura? Nema baš logike.

Kao, kritizirati Marića što Mmaee igra u prvoj umjesto Galešića je bas navlačenje.

Ako se s Mmaeeom pogriješilo, to se događa, ne bih od toga radio preveliku dramu. Griješilo se u povijesti Dinama i puno skuplje od Mmaeea, ali se to jako brzo zaboravilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions