• emilperska
    8.2k

Mislim da ja Fabio najvise raskrinkao Cordobu i Mbukua..

3. trener u sezoni i opet isti kurac. Znaci da je do njih..
  • Mr Anderson
    10.2k
    Imali smo tri desna krila, jednog smo se riješili, a dva koja su ostala nisu niš bolji.
  • GeneralNapoleon
    531
    Jos cemo Spikadonu od blata radit :lol:
  • mrgud
    261
    To je Marićev krimen.Umjesto da dovede Pašalića spiskao je lovu na 2 igraća koja griju klupu
  • ElDorado
    1.6k
    Čini mi se da nakon svih prepucavanja ovdje na Zoni, zaključak je nažalost da su uglavnom sva Marićeva pojačanja do ove zime flop. Bernauer, Mbuku, Mmaee, Olivares, Filipović. Tri trenera, nijedan ih ne vidi. Još neka nada postoji za Cordobu, Torrente je ok. Mmaee seli na klupu. Ove zime tek Kanga. Sve u svemu dugo sam braniio Marića ali postotak uspjesnih transfera je fakat nikakav.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Odbili su za ovog Jurisica ponudu danskog Brøndbija ,kao nije na prodaju. Šta bi sa ferencom
  • Maxova dijagonala
    3k
    ma on ima klauzulu 2,5 mil eura i tu se Osijek ništa ne pita.
    Ima interesa i iz La lige za njega.
  • Nogo
    5.1k

Promjenili trenera (i Bjelkan je bio kandidat) pa moguće da novi trener ima nove zamisli i igrače.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Bernauer, Mbuku, Mmaee, Olivares, Filipović. Tri trenera, nijedan ih ne vidi.ElDorado

Mislim da Max ne spada u ovu skupinu igrača. Ipak je pridonio lanjskoj tituli, a i ove sezone je imao dobrih nastupa.
  • ElDorado
    1.6k
    lik mi je izuzetno simpa ali jednostavno nije ta razina. Bio je korektan ali jako los u nekim elementima nisu ga niti trebali dovoditi. Maric se hoce igrat nekog moneyballa a sve krive procjene.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Ma ok, slažem se da nije Ramos ili Nesta, ali baš da je u istom košu s navedenima...
    Slažem se da Dinamo treba boljeg stopera, pogotovo fizički gledano.
  • Crni86
    7.6k
    Do izlaska Franjića izgledali smo jako dobro što pokazuje da pokrivenost pozicija postoji ali je plitka.ElDorado

To pokazuje kooliko nam fali trkacki jakih i agresivnih igraca. Bartol nasprem ostalih izgleda kao superman.

Osim onog bljeska protiv gorice meni mbuku nista nije pokazao. On ne moze nikog proc 1vs1 a kad razbija bunker upravo ti to treba. Ne kuzim zas cordoba ne dobiva prilike. Krenuo je dosta dobro u dinamu pa i sad na pripremama mi je djelovalo kao da je on prvi izbor trenera. Cordoba ima tu neku nepredvidivost, brz je, ima udarac. U svim segemntima je bolji od mbukua.
  • ElDorado
    1.6k
    Bez scoutske ekipe ili analize podataka i statistika mi se ne mozemo igrati s raznim jeftilenima. Bolje probaj sa svojima. Nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu. Eto npr Mbuku je nas igrac na tri godine, koliko ces potrositi i kako ces ga se rijesiti? Tko ga je gledao osim na jutjubu?
  • GeneralNapoleon
    531

Mislim da je najgore u vezi transfera Bernauera da se to ljeto navodno moglo dovest Pongracica, Jedvaja mozda i Uremovica. I to za slicne pare. Tko god je donio tu procjenu trebao bi u zatvor.
  • Paggini
    36.6k
    Ne kuzim zas cordoba ne dobiva prilikeCrni86

Cordoba ima problem, što mislim da smeta Cannavaru, da ne ulazi kao krilo 1 na 1, ne pokušava probijati stranu ala Pjaca. Ne sjećam se situacije kad je ostao sa svojim obrambenim i da je probao probiti stranu.

Solidno koristi prostor bez lopte i ulazi u njega, ali očito nedovoljno. Navijam za njega itekako, bilo kako bilo jer mislim da je debelo kvalitetniji potencijal od Mbukua.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions