• FrenchMontana
    826
    više mi je Vlado Žohar nego Čohar.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Sad kad više nemaju Miereza nisu nam zanimljivi. Nemamo šta sa njima više pregovarati. Izgleda se ruše ko kula od karata. Danas ih nabiti , i polako prema dnu slati. Pa nek vide koga mrze . Nek traže igrače od Mađara i tovara . Za nas više ništa nemaju. Evt Dantas koji niti nije više njihov od ljeta . Taj ugovor produžiti neće nikad
  • blubach
    743
    Ne treba raskinuti sve veze s nekim ko ti se zamjeri.
    Samo trebamo gledati da mi imamo više koristi od protivnika jer smo realno u pole positionu u većinu stvari.
    Ako se procijeni da je slanje Perkovića u Osijek na posudbu odlična odluka da dobije na minutaži i iskustvu (Osijek kakav god da je, je 4. najjači klub u hrvatskoj), a oni su voljni preuzeti veći dio njegove plaće i garantirati da će igrati, onda je to za nas dobitna kombinacija.
  • Jay
    382
    Treba ih odjebati na duge staze, dosta je toga da svaki seljacki klubic preko nas pokusava dobiti neke simpatije ili na vaznosti. Dovoljno smo im igraca dali, aktualni smo i buduci prvaci, valjda bi u normalnim glavama trebali imati ogromno postovanje prema nama.
    Ovako ajmo im pomoci u borbi za cetvrto mjesto, kad Perkovic prvi kiks napravi dogodit ce se isto kao sa Cavlinom i opet mi krivci za sve. Ako decko mora na posudbu neka radije ode nazad u Istru pola godine
  • Mihaljević
    11.4k
    Dantas? Ivanušec? Selahi? Opet odjednom smo samo stali sa transferima i opet prijelazni rok nije onakav kakav bi trebao biti.
  • Keyser Soze
    12k
    Ja mislim da je to to od pojačanja. Ne znam ni ima li smisla dovoditi sad nekog kad je ostalo još 16 kola do kraja.
  • ElDorado
    1.6k
    Mislim da nama trenutno stvarno ne trebaju dodatna pojacanja. Samo dizat formu i igru. Danas bu se puno toga vidlo
  • Jurki
    15k
    imamo visak igraca.. sad treba pojacati odlaske.
  • Kaktus Car
    918

Ivanušec na posudbu do ljeta nije neophodan. Da postoji opcija njegovog trajnog povratka onda bi to bila druga priča. Ostali nabrojani su prinove koje isto nisu potrebne.

Iz Lige prvaka se nažalost nesretno ispalo, a za ovakav HNL u kojem glavni konkurent rasprodaje ekipu pred nastavak sezone i trenutni kadar mora biti i više nego dovoljan.

Zimski rok nije pravo vrijeme za velike promjene, na ljeto se treba odraditi veći remont.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions