• Ali
    2.4k

Bravo, recimo onaj isjecak sa Emiratesa i zutog kartona Kačavendi treba pod obavezno svim sudackim organizacijama i nivoima u RH prikazati a i pod obavezno i svim klubovima i skolama nogometa.
    Nadam se da je i Lukas na tezi nacin naucio bitnu lekciju. Igras zahtjevnu poziciju defanzivnog veznog protiv jedne od najboljih ekipa kad je u pitanju tranzicija kroz kratke pasove i ti si "zavezes ruke" gluposcu, jer si si ufurao da uz to sto si igrac mozes preuzeti ulogu suca na terenu. NEMOZES, igrac igra a sudac sudi ! Jednostavno pravilo za sve na i oko terena.
    Vidjeli smo Sieberta i na poljudu i prekjucer na Emiratesu. Nema beze koja je minuta i tko je igrac, akp je zuti ide zuti o nemas stp sugerirati ili buniti se.

Kazem za primjer igracima i sucima ovaj zuti.
    Kad bi tako krenuli nasi suci za dva kola bi se uveo red i nebi razni kvazi idoli zalizane i masne kose pricali negp bi sutili i igrali, ili bi svaka tri tjedna pauzirali...
  • Crni86
    7.7k
    Sta reci na danasnji performans tovarica. Covjek ili je veliki antitalent ili se trudio svim silama gurat istru.
  • Toni90d
    1.2k
    Je li Dinamo teško oštećen u utakmici protiv Istre?!

"Ako igrac prekrsajem igranja rukom onemoguci suparnickoj momcadi postizanje pogotka ili izglednu priliku za postizanje pogotka, mora biti iskljucen bez obzira gdje se prekrsaj dogodio." (https://hns.family/files/documents/19374/PNI%202020-2021%20HR.pdf)

https://streamable.com/mslmej

Zar nisu nakon EURA i utakmici Španjolska-Njemačka postrožili pravila igranja rukom, pogotovo kad lopta ide u gol?
  • vjeko1701
    11.9k
    Ja se trudim i možda sam slijep ali ne vidim s čim je skrenuo loptu. Najviše izgleda ko da je unutarnjim djelom buta. I to sam morao ići na youtube sažetak 0.25x brzina.
  • Toni90d
    1.2k
    Osijek-Dinamo 2-1 (02.02.2025.)

Ne postojeći korner prije drugog gola Osijeka, prvi igrač Osijeka (br. 17) ne traži korner, nego sudac pada pod pritiskom igrača koji su jako udaljeni od situacije sa KTC-om i Osječkim brojem 17.

https://streamable.com/u4qfuv

Loptu u golu neka netko drugi stavi, jer ne znam sliku postaviti.
  • Paggini
    37.1k
    Evo, dobili gol iz nepostojećeg kornera jer su se osječani malo naljutili pa im dao kornee, poništili gol bez da imaju itijedan dokaz da NIJE prešla crtu.

Jel nam treba više razloga da tražimo strane suce?

Ima 16 utakmica do kraja prvenstva, 10k eura po sudačkoj ekipi cca, 160k eura za nas, neka i sami financiramo jer ovakve cirkuse gledati iz tjedna u tjedan postaje nesnosno.
  • Mihaljević
    11.5k
    Mislim da se i trebamo ponuditi HNS-u da platimo strane sudce, jer hvala Bogu HNS nema ni lipe nakon ovoliko silnih medalja koje su btw zaradili sa 90% Dinamovih igrača. U utakmica Dinama, Rijeke i Hajduka ima jedno 15 očajnih odluka koji su preokrenuli rezultat. Nema tu nikakvih teorija zavjera, sudci su očajni, a danas masakr Dinama, čisti masakr.
  • Paggini
    37.1k
    Mislim da se i trebamo ponuditi HNS-u da platimo strane sudce, jer hvala Bogu HNS nema ni lipe nakon ovoliko silnih medalja koje su btw zaradili sa 90% Dinamovih igračaMihaljević

Slažem se, ali ako se oslonimo na HNS, nećemo nikad dobiti strane suce. A ne da mi se slušati lajanje na mjesec, neka si sami platimo.
  • Boycie
    2.2k
    Nije presla cijelim obujmom ako je NIVEA sun lopta na napuhavanje.

IMG-20250202-WA0037.jpg
  • Kruno
    594
    Zanima me sta ce Skomina reci.
  • Ali
    2.4k

Zalit ce se na kamere i reci da se nemoze iz ovog kuta vidjeti dali je ili nije...
  • skener
    1.7k
    Reci ce da nema kamere na kojoj se sa potpunom sigurnošću može utvrditi da je lopta prešla crtu i da zbog toga nije moguće promijeniti odluku sudaca na terenu.

Ne kužim kako je to teško shvatiti.
    Gol na terenu nije sviran i da bi VAR okrenuo odluku mora imati dokaz koji 100% pokazuje da je gol.
    A to s ovim kamerama nije moguće
  • Ali
    2.4k
    Da je obrnuto da je deset minuta prije kraja Hajduku bila na crti , gladalo bi se dok se ne potvrdi gol ili bi sutra bili prosvjedi na rivi...
  • Pacho
    179

Pa je bolje ostati na inicijalnoj odluci suca koji realno kurca nije vidio....
  • skener
    1.7k
    nije pitanje kaj je bolje ili lošije nego što piše u pravilima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.