• Toni90d
    979

Kako je Gatusso rekao, moraš poštovati 20 000 ljudi :rofl:
    Na bilo kojem drugom stadionu je to normalna proslava gola, samo kad dolje zabiješ gol ispred njihovih navijača, onda ne smiješ slaviti, jer možeš dobiti bocu u glavu (Istrin igrac), guranje od njihovog kapetana (slučaj Mudrazija) ili žuti karton (slučaj Selahi). Osjetljiv narod, a sudac bi na more.
  • Paggini
    29k
    Jel stvarno postoji propis protiv slavljenja gola pred domaćom navijačkom tribinom?
  • Niko1986
    329
    Svaka "provokacija" je žuti karton. Sad što je točno provokacija može svako interpretirati na svoj način.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Jel Livaja dobio zuti karton kad je slao puse zapadnoj tribini Rujevice? To nije provokacija?
  • Paggini
    29k
    Jel Livaja dobio zuti karton kad je slao puse zapadnoj tribini Rujevice? To nije provokacija?NitkoBitan

A nije dobio ni kad je onaj derbi s praznim jugom širio ruke pred sjeverom ehhhh....
  • jedan u nizu
    10k

Nez koliko je relevantna stranica sudenje. net ali ev:

Igrači mogu slaviti postignuti pogodak, no proslava ne smije biti pretjerana; ne podržavaju se koreografije pri proslavi, i ne smiju izazvati prekomjerni gubitak vremena.

Napuštanje terena za igru radi proslave pogotka nije prekršaj za opomenu, ali bi se igrači trebali vratiti na teren što je prije moguće.

Igrač mora biti opomenut zbog:

• penjanja na zaštitnu ogradu i/ili pristupanju gledateljima na način koji izaziva sigurnosne probleme
    • djelovanja ili ponašanja na provokativan, podrugljiv ili potpaljiv način
    • pokrivanje glave ili lica maskom ili drugim sličnim predmetom
    • skidanje dresa ili pokrivanje glave dresom
  • Crni86
    6.4k
    Mislio sam da ja nesto propustio u toj proslavi pa sam zato pitao, ali ocito nitko ne zna zasto je to zuti :lol:

Dodat na ovaj popis gore, ukoliko slavi gol na splitskoj wc skoljci.
  • Doktor Kunić
    4.1k
    I meni se čini da se sudac osobno uvrijedio na taj čin selahija
  • Crni86
    6.4k

Da li su izvukli gazenje kalika kad je vec imao zuti karton?
  • Murtidzg
    35
    Ajmo dalje neka me netko nadopuni...

Na žalost ne znam točno koja je minuta:
    1. Diranje rukom igrača Hajduka Melnjaka u 16
    2. Livaja nije dobio žuti te da ga je dobio nakon trganja dresa igrača Rijeke nebi mogao igrati protiv Šibenika ( ako dobro pamtim)
  • Paggini
    29k
    Diranje rukom igrača Hajduka Melnjaka u 16Murtidzg

Jel netko ima ovo?
  • miro
    4.9k
    Ako je to ona napucana lopta kod nabacivanja u 16, to nije nikakav penal, čak je i ruka uz tijelo
  • rioda
    5.7k
    čak je i ruka uz tijelomiro

Bila je uz tijelo nakon što je igrao rukom, reagirao je kao da ga je pogodio vrući krumpir :grin:
  • miro
    4.9k
    Ali nije tu ni mogao reagirat, ja to ne bi sudio nikad
  • Carrasco
    4.5k
    Od početka do kraja duela Livaja sa lijevom rukom drži i povlači igrača Rijeke za dres, isto radi i igrač Rijeke - rezultat: žuti karton za igrača Rijeke https://streamable.com/ome1jx
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.