• Ali
    2.4k

Bravo, recimo onaj isjecak sa Emiratesa i zutog kartona Kačavendi treba pod obavezno svim sudackim organizacijama i nivoima u RH prikazati a i pod obavezno i svim klubovima i skolama nogometa.
    Nadam se da je i Lukas na tezi nacin naucio bitnu lekciju. Igras zahtjevnu poziciju defanzivnog veznog protiv jedne od najboljih ekipa kad je u pitanju tranzicija kroz kratke pasove i ti si "zavezes ruke" gluposcu, jer si si ufurao da uz to sto si igrac mozes preuzeti ulogu suca na terenu. NEMOZES, igrac igra a sudac sudi ! Jednostavno pravilo za sve na i oko terena.
    Vidjeli smo Sieberta i na poljudu i prekjucer na Emiratesu. Nema beze koja je minuta i tko je igrac, akp je zuti ide zuti o nemas stp sugerirati ili buniti se.

Kazem za primjer igracima i sucima ovaj zuti.
    Kad bi tako krenuli nasi suci za dva kola bi se uveo red i nebi razni kvazi idoli zalizane i masne kose pricali negp bi sutili i igrali, ili bi svaka tri tjedna pauzirali...
  • Crni86
    7.5k
    Sta reci na danasnji performans tovarica. Covjek ili je veliki antitalent ili se trudio svim silama gurat istru.
  • Toni90d
    1.1k
    Je li Dinamo teško oštećen u utakmici protiv Istre?!

"Ako igrac prekrsajem igranja rukom onemoguci suparnickoj momcadi postizanje pogotka ili izglednu priliku za postizanje pogotka, mora biti iskljucen bez obzira gdje se prekrsaj dogodio." (https://hns.family/files/documents/19374/PNI%202020-2021%20HR.pdf)

https://streamable.com/mslmej

Zar nisu nakon EURA i utakmici Španjolska-Njemačka postrožili pravila igranja rukom, pogotovo kad lopta ide u gol?
  • vjeko1701
    11.8k
    Ja se trudim i možda sam slijep ali ne vidim s čim je skrenuo loptu. Najviše izgleda ko da je unutarnjim djelom buta. I to sam morao ići na youtube sažetak 0.25x brzina.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.