• Hebimir Strašni
    37
    Vidi se iz aviona da on nije killer tip napadača ali za razliku od Kuleta zna zadržat loptu ,izdržat duel i ima smisla za "igru"
  • jedan u nizu
    11.3k
    u utakmici sa 70% posjeda lopte do 10 udaraca hvalit napadača koji nije zabio gol?Dudu9

Jbt koji nam onda kurac Petko radi u klubu vec 6 godina?
    Teraj to odmah van
  • Mr Anderson
    10.3k
    Ne kužim to oduševljenje s Kangom. OK, jači je od Kuleta, bolji u duelu, vjerojatno je i bolji igrač od Kuleta, ali na kraju dana piše se učinak. Imao je tri šanse, gola nije zabio. Možemo reći da je odigrao korektno i to je sve.
  • Dzoni
    1k
    Zabio ga je, samo što se igor pajač skupa s idiotima u varu i savezu pobrinuo da ne vrijedi čisti gol.
    Za prvu pravu utakmicu, +
  • Ali
    2.4k
    Ja molim VAR na zoni da mi dodijeli na predictoru barem bod zato sto sam pogodio da Kanga daje gol, to sto je Bebek and & co. Odlucila da nije a kraj zdravih ociju se vidi da je usla...
  • austrijanac
    5.4k

Pa korektno, da.

A ne za vrijeđanje kako su neki krenuli i podcjenivanje.

Bolji od Kuleta i za početak je to dobro.
  • Dudu9
    1.4k
    Vidim svi oduševljeni napadačem, dinamo lepršavo igra jebe samo rezultat, ali nema veze očito se ne igra na golove nego na ljepotu pa se tu dijele bodovi
  • Paggini
    37k

Vidim nista nije dobro, nemamo ni igru, nismo ni jednu priliku napravili, tri stative i precka su izmisljeni, trener je grozan, Kanga je promašaj, svi su promašaji.

Bravo, dobra logika
  • Dudu9
    1.4k
    konkurencija kiksala zato je i dinamo pa smo i dalje na -7 jer dinamo je odličan
  • Paggini
    37k

Čujemo se u svibnju, vidjet ću koliko ćeš tada lajati.

Ustvari znam koliko, jednako koliko si lajao i nakon istre i nakon milana - niti jedan jebeni post.

Najdraži su mi ti koji se jave nakon kikseva, a šute nakon pobjeda.
  • Dudu9
    1.4k
    Pa sasvim normalno bi bilo da budu 1, sve osim toga je teška blamaža kluba, sa tolikim proračunom si 3 u nikad lošijoj konkurenciji
  • Laugreano
    3.2k
    Ako je to tebi zicer pocni pratit drugi sport. Steta da nema opcije block za takve ko ti, koji se prave pametni, a ne razumiju nogomet bas nista.
  • Dudu9
    1.4k
    1na1 sa golmanom, najbolje da se golman makne pa bude zicer
  • puxigadjurdja
    2.1k
    Čini se jak ali i ništa više od tog. Dovoljno za 5-6 golova do kraja sezone u ovakoj ligi.
  • Infinity
    17.3k
    Kolega, mislim da si debelo fulao ovdje… Ali bas debelo, vrijeme će pokazatiBosna86

Ja se nadam da jesam, ali sumnjam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.