• Jaki991
    260
    Covjek je zabio gajbu danas, to kaj imamo sakate sudce i tehnologiju kamera iz 20-og stoljeca je drugi problem, uz to je imao dosta dobrih poteza…bit ce on ok
  • Crni72
    27
    Bio danas skroz OK. Napadači žive od golova ali vjerujem da će mu se otvorit. Za Kulete je TV u boji…
  • Logistika
    1.3k
    Pokidao se i za sebe i druge...fizički gorila.
  • miro
    5.5k
    Da smo bar 2-3 izolacije na njega napravili, on bi danas dao barem jedan gol
  • rioda
    6.6k
    Vidio sam i par situacija u kojima fino traži dubinu, ali nije dobio loptu. Bit će to dobro...
  • Praskaton
    3.4k
    Nekako mislim da te lopte u dubinu neće vidit kod nas.Prvi dojam je ok.Aktivan zna igrat al nadam se da se samo utopio u sivilo danas što se tiče realizacije i da će ipak pospremat češće.

Bolji od Kulenovica sigurno
  • Dudu9
    1.4k
    Da je onaj zicer promašio kulenović jebali bi mu ovdje svi sve, ali kad neko drugi onda dobar izborio se za šansu
  • Paggini
    37k

Koji točno zicer? Kad se okrenuo s igračem na leđima, bacio ga kao dijete i pucao u dobro postavljenog malenicu? Pa nije baš imao gdje pucati dalje, legendo, kut mu je bio potpuno zatvoren
  • rioda
    6.6k
    Vjerojatno misli na ono kad ga Baturina izbacio 1 na 1
  • Dudu9
    1.4k
    19min sam pred malenicom
  • Orc123
    10.3k
    nisam ni mislio da je tebi odigrao dobro....da se zove Vilim Katic bio bi ti odlican i hvalio bi ga na sva usta ovdje ali je crn pa ti ne pase...
  • Dudu9
    1.4k
    u utakmici sa 70% posjeda lopte do 10 udaraca hvalit napadača koji nije zabio gol?
  • De Oliveira
    1.3k
    Izvrstan. U odnosu na Kuleta panja ogroman napredak
  • Paggini
    37k
    utakmici sa 70% posjeda lopte do 10 udaraca hvalit napadača koji nije zabio gol?Dudu9

Da.

Stativa glavom iz teske situacije, zapoceo izvrsno akciju za gol i sam sebi snagom kreirao dvije situacije. Da je Kule sve to napravio, sta bi onda rekao?

Najbolje još da po njemu seremo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.