• Mihaljević
    11.5k
    Svaka čast Wilfredu, ovo građenje, šanse i doprinos igri donose više Dinamu nego 2-3 gola iz odbijanca, Kangu će krenit ne brine me to.
  • Mlađi referent
    12.4k

Policajac, možda ti treba crtat, ali ti si odgovorio na moj komentar, a ne ja na tvoj. Kao i obično. Dnevno tučeš 100injak postova, igraš se policajca, ispravljaš i pišeš maloumne komentare.

Kad ti netko da do znanja da si dosadan, onda se naljutiš, kao i neki dan.
  • NB86
    15.8k
    ali ti si odgovorio na moj komentar, a ne ja na tvoj.Mlađi referent

Odgovorio sam na temu WILFRIED KANGA, to sto si ti priglup i ne znas odgovorit na temu nego se krenes bavit glupostima je tvoj problem
  • Infinity
    17.3k
    A sta si ti? Covjek je los, ne svidja mi se uopce cinjenica da je dosao, a danas nije pokazao nista. To sto sam ja admin znaci da bih trebao podrzavati svaki potez u klubu? Ne moram, kao sto ne morate ni vi. Bitno je da su komentari civilizirani.

Ja se nadam da grijesim s procjenom Kange, jer bi to znacilo da Dinamo profitira, ali sumnjam u to.

Vrhunac moderacije, i onda ćete se čuditi kada dobijete 10 novih trol accounta na forumu, a svojim primjerom dajete im za pravo da to rademokoxax468

A trolovi su inace ljudi koji nisu zadovoljni igrama igraca Dinama? Netko je moderator i mora biti zadovoljan svime u klubu i nema pravo da izrazi nezadovoljstvo?
  • Crusades
    14.4k
    Trol je tvoj komentar da je čovjek toliko loš da bi i ti mogao zaigrat u Dinamu.

Čudite se ovima kaj samo histeriziraju, a ni ti ne znaš normalnu kritiku uputit
  • Keyser Soze
    12.1k
    Ja sam vidio top građenje, ulaženje u šanse, kretnje i silinu. Ne znam šta si ti gledao.
  • rioda
    6.6k
    Mogu samo zamislit paljbu da je umjesto njega danas bio Kulen.Mlađi referent

Pa bio je kraj njega na terenu dio utakmice, mislim da je sve bilo jasno vidljivo.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Bolje se gradi od Kulenovica, bolje stopa loptu, bolje daje povratne, brzi je, precizniji je u udarcima, bolji je i u igri glavom, ima inteligentnija rjesenja... Jel treba dalje nabrajat jer ja ne vidim u kojem je to segmentu Kulenovic bolji? I onda netko nema srama rec da je decko los.
  • Boycie
    2.2k
    2 polumrtvaca odlozio, stvorio si 2-3 sanse, pogodio vratnicu, zabio gol koji nije priznat. I izgledao na terenu sa kretnjama pored Kuleta kao Lukaku za bogate.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Bolje se gradi od Kulenovica, bolje stopa loptu, bolje daje povratne, brzi je, precizniji je u udarcima, bolji je i u igri glavom, ima inteligentnija rjesenja...NitkoBitan

A jel Kanga gledao Dinamove utakmice kod Hasana kad je bio mali ?
  • Infinity
    17.3k
    Ja sam vidio top građenje, ulaženje u šanse, kretnje i silinu. Ne znam šta si ti gledao.Keyser Soze

Ja sam vidio ekipu koja je dominirala i bila bolja, ali je ipak izgubila. I kako biti zadovoljan s napadacom u takvoj ekipi? Nije da je zabio tri komada u porazu 4-3.

Dinamo je danas odigrao bas dobru utakmicu i nije dobio. Koga da krivim? Suca? Teren? Zivjeli smo u njihovoj polovici i nas napadac nije zabio i onda se ne smje zaliti? Dajte...
  • Bosna86
    12k
    Svidja mi se kod Kange to sto mi je vratio vjeru da i ja jednog dana mogu igrati u Dinamu.Infinity

Kolega, mislim da si debelo fulao ovdje… Ali bas debelo, vrijeme će pokazati
  • Paggini
    37k
    Kanga je jedna od svjetlih točaka danas, da nije iz bunara u onom teškom duelu osvojio i s poda gurnuo loptu prema RPGu, ne bi ni jedan gol zabili.

Uz to si je sam kreirao priliku i iz okreta zapucao na gol, pogodio stativu glavom iz teške pozicije, a općenito bio opasan po gol i za obranu.

Nije masterclass performans, ali u odnosu na Kuletovo višemjesečno ništa, ovo je značajni napredak. Samo da ga procuri.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Dvije situacije koje su bile ohrabrujuće što se njega tiče: dupli pas s Baturinom, ostavio je loptu iz prve (konačno od napadača koji je visoko kod centra bez komplikacija) i ona situacija kod naših kad je otresao igrača. Da nam je barem on neki problem...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.