• Fan
    2.8k
    Play-off smo prošle godine igrali zato što je ukrajinski prvak startao iz play-offa pa smo uskočili na njihovo mjesto kad je Šahtar ušao direkt u grupu. Grčki prvak starta u Q2 kao i mi, a naše (ili Olympiakosovo) mjesto će onda popuniti najbolje rangirani iz Q1. — jakov1

Tek sad mi ništa nije jasno.
    Prošle sezone je na ljestvici Šahtar bio prvi, mi odmah iza njih. Prije nego je Real osvojio LP, Šahtar je startao iz PO, a mi iz Q2. Nakon Realovog osvajanja, budući da su osigurali LP kroz prvenstvo, Šahtar je prebačen direkt u LP, a mi u PO.

Kako se to razlikuje od ove godine kada bi Olympiacos bio ispred nas?
    Ako bi npr Liverpool uzeo naslov, a kroz prvenstvo uđe u LP, ne bi li Olymp išao direktno u LP, a mi u PO?
  • jakov1
    1.7k

Imaš dvije odvojene stvari, klupski i ligaški koef.

Ako Real osvoji LP i Ligu, najbolji klub po klupskom koefu iz pretkola ulazi direktno u LP. Prošle godine je to bio Šahtar koji je po ligaškom koefu startao u PO pa smo mi kao 2. po klupskom uzeli njihovo mjesto. Olympiakos po ligaškom starta iz Q2, ne možemo onda mi uskočiti u PO.
  • Fan
    2.8k
    Imaš dvije odvojene stvari, klupski i ligaški koef.

Ako Real osvoji LP i Ligu, najbolji klub po klupskom koefu iz pretkola ulazi direktno u LP. Prošle godine je to bio Šahtar koji je po ligaškom koefu startao u PO pa smo mi kao 2. po klupskom uzeli njihovo mjesto. Olympiakos po ligaškom starta iz Q2, ne možemo onda mi uskočiti u PO.
    — jakov1

Ahaaa, mislim da razumijem sad, hvala ti!
    Znači, ako se ne desi čudo sa portugalskom ligom gdje Sporting, Benfica i Porto ne bi bili u top 3, i Olympiacos bude ispred nas, mi sigurno idemo u Q2.
  • nwankwo646
    1.3k
    Prošle godine se pratila ukrajinska liga, a ove grčka, Pao iz 0:2 do 3:2.
  • scooniepenn
    7.4k

Vjerojatnost da Ligu prvaka osvoji ekipa koja nastup nagodinu nije osigurala kroz svoju ligu. Za to sam napisao kako je sansa da se to dogodi minimalna.
  • Jurki
    27.9k
    Evo nam malo lijepih vijesti iz Grcke. Četnici prosuli doma 2 boda protiv Asterasa.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Jos ce se stvari tako poslozit da cemo trebat navijat za sugavi AEK...
  • Kujtim Shalla
    12k
    Jebem ti pao , nikako da sastave dvoje dobre tekme za redom
  • NORTE
    27.4k
    Jos ce se stvari tako poslozit da cemo trebat navijat za sugavi AEK... — NitkoBitan

Nikad pa ni tad.
  • veselko tenžera
    8.9k
    Pa dragi Špika, jel ti itko objasnio razliku između Panathinaikosa i Olimpyakosa?
  • Zoran
    729
    Špika nezna razliku izmedu Dinama i Hajduka, a kamoli Panathinaikosa i olimpyakosa.
  • ivanzg
    509
    Oly,Aek i Paok su tamo jedini koju mogu uzeti prvenstvo. Nadati se da će Panathinaikos koji je kurac od ekipe uzeti prvenstvo pokraj ovih nije realno
  • Droljo
    32.2k
    Jel nas oly prestigao?
  • miro
    10k
    Mislim da im treba jedna pobjeda jos
  • Jurki
    27.9k
    treba im prolazak u cetvrtfinale. U knockout fazi se ne dobivaju bodovi za pobjedu, vec samo za prolaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.