• Ivdzo11
    5.7k
    Pobjeda ili dva remija im trebaju u rundi u kojoj oni i krecu, R16
  • Jurki
    15.7k
    pa kaj nije da se samo za prolaz dobivaju bodovi?
    Ak je tak onda moja greska.
  • Droljo
    12.5k
    I šta je na kraju?
  • Dinaminjo
    1.3k
    U medukolu samo prolaz, nakon toga normalno po utakmici...

Nije tako komplicirano
  • miro
    5.7k
    Da, oni su vec dobili bodove za izravan ulazak u osminu finala, sad im treba jos samo jedna pobjeda
  • vjeko1701
    12.4k
    E jbg, sve je na njima. Tim gore da su jbn. Grci pa onda kao drugi klub nejdemo u PO kao ove sezone. Grci...
  • Droljo
    12.5k
    U medukolu samo prolaz, nakon toga normalno po utakmici...

Nije tako komplicirano
    Dinaminjo

Da, oni su vec dobili bodove za izravan ulazak u osminu finala, sad im treba jos samo jedna pobjedamiro

Jel vi mene jebete?
  • BigZ
    575
    Pa dragi Špika, jel ti itko objasnio razliku između Panathinaikosa i Olimpyakosa?veselko tenžera

Objasni odmah Spiki i razliku izmedu Olimpyakosa i Olympiacosa...
  • Jurki
    15.7k
    Tim gore da su jbn. Grci pa onda kao drugi klub nejdemo u PO kao ove sezone. Grcivjeko1701

Znaci ako bu identicna situacija ko i ove sezone.. ako cetnici osvoje prvenstvo idu direkt u LP, tko onda ide u playoff?
  • mniokl
    286
    Celtic kao prvak Škotske.
  • Droljo
    12.5k
    Jebeš mi sve ja tu ništ ne kužim.
    Jel mi može netko objasniti na hrvatskom jeziku (narječje nebitno) koliko mi bodova imamo a koliko Olympiakos. Drugo, koliko oni bodova mogu skupiti sada u te dvije tekme šta imaju i sa kojim parom se križaju, tj. tko im dolazi.
    Zatim, šta je sad to sa playoffom? Šta nas tu jebe.
  • Ludovic IX
    8.1k
    @droljo, mi imamo 56,000 a oni 54,500.. kako su prošli u 1/8 finala, znači jedna pobjeda ili dva remija su im dovoljna da nas prestignu.

moraju ispast bez pobjede..
  • Dinaminjo
    1.3k

Kolo koje se sada igra se ne racuna utakmicu po utakmicu za koeficijent.
    Kada bi se racunalo momcad koja igra bi mogla osvojiti vise bodova od top 8 momcadi sto ne bi bilo fer.

Mi imamo 56.000 Oly 54.500
    Dakle dovoljna im je 1 pobjeda ili 2 remija makar ispali da nas preteknu.

Igrati ce portiv pobjednika Twente Bodo ili Fener Anderlecht
  • NitkoBitan
    23k
    Alternativa je navijat za AEK u grckom prvenstvu :chin:

Tu su i Panathinaikos i PAOK ali cini mi se imaju dosta manje sanse od AEKa.
  • Jurki
    15.7k
    ok Celtic ko prvak Škotske ide po koeficijentu lige jer nema jaci koef od nas. Ak sam ja to dobro sve skuzil na listi prvaka liga koje nemaju direkt ulazak po koef lige. Olympiacos bu vrlo vjerojatno prvi, mi drugi. Kak se onda tu utrpal Celtic?

znaci za ovu međurundu doigravanje ekipa (9.-24. mjesto) se dobivaju bodovi samo za prolazak tog međukola. Dok dalje, znaci osmina finala pa nadalje se dobivaju bodovi za pobjede i remije (ko u ligaskoj fazi takmicenja).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.