• PetkoDaniOršaGol
    132

Ajoj. OK, ništa onda. Ako se nama jučer nije poklopilo apsolutno ništa od drugih rezultata, nadajmo se da će nam se večeras vratiti i da će osvojiti što manje, tj. da će biti plasirani što niže....

Ma zapravo, kog zavaravamo? Dinamu treba da mu se nekaj poklopi, to u praksi znači da će ovi večeras zasjest najviše što je teoretski moguće :lol: :monkey:
  • Jaro
    8.9k
    Moze pitanje posto mi se fakat neda ponovo tumacit pravila - ako Dinamo bude drugi na ljestvici prvaka - od kud krece ako Olympiakos bude prvi i udje direkt
  • PetkoDaniOršaGol
    132

Kreće iz Q2. Znači, igramo sa tri protivnika po dve tekme da bi ušli u grupnu fazu LP. Ono poznato klasično Dinamovo ljeto na koje smo navikli.
  • Jurki
    14.9k

Ako klub koji osvoji LP, istu ne izbori kroz prvenstvo onda četnici iz Atene krecu iz playoffa a mi moramo krenuti iz 2. pretkola.
    Ako oni idu direkt, mi krecemo iz playoffa isto ko i ove sezone.
  • scooniepenn
    3.8k

A za to je vjerojatnost minimalna s obzirom tko su objektivno najjače momčadi u Europi. Ako ćemo izdvojiti 8 do 10 najjačih ekipa to bi bili Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Barcelona, Bayern, Arsenal, Inter, Atletico Madrid, PSG i Borussia Dortmund. Tu jedino vidim Borussiju izvan osiguravanja Lige prvaka kroz prvenstvo, ali ih ni blizu ne vidim u borbi za trofej kao lani.
  • Infinity
    17.2k
    Ako oni idu direkt, mi krecemo iz playoffa isto ko i ove sezone.Jurki

Ima i ona sema s neprvacima, tj. dva kluba ti idu direktno u LP. Jedan mora biti prvak, tj. iz dijela kvalifikacija koji igraju prvaci i kad se makne taj klub, ajmo reci da ce to biti Olympiakos, dalje se gleda koji klub u cijelim kvalifikacijama ima najveci koeficijent. Mislim da je Benfica tako upala ove sezone.

Nama bi trebalo da u dijelu gdje su neprvaci budu klubovi s koeficijentom nizim od naseg, jer ce nakon micanja Olympiakosa medju prvacima najveci koeficijent biti nas.

Za ovo se mora poklopiti da klub koji osvoji EL ujedno ostvari direktan plasman u LP kroz domace natjecanje, kao sto je Atalanta prosle sezone.
  • bbzg
    91
    Nama bi trebalo da u dijelu gdje su neprvaci budu klubovi s koeficijentom nizim od naseg, jer ce nakon micanja Olympiakosa medju prvacima najveci koeficijent biti nas.Infinity

To nema skoro nikakve sanse da se dogodi jer i Benfica i Porto i Sporting imaju veci koeficijent od nas a jedan od njih ce sigurno zavrsiti u LP kvalifikacijama za neprvake.

Enivej, veli Globan da Olympiakos mora uci u 1/16 EL i tamo uzeti dva boda (pobjeda ili dva remija) da nas prestigne.
  • Maximo
    690

14...što je još uvijek najbolja sezona nakon te sa 17....nesreća u sreći je šta nam se baš ta sezona od 17 sad briše...ai ako nastavimo ovako i sljedeće nebi trebalo bit problema za koef, jer su nam sve ostale sezone znatno lošije...
  • Jurki
    14.9k
    tocno, ja sam mislil da jucer jos nisu pribrojili. :rofl:
    Prije pocetka ove sezone sam bas gledal kak nam bu dobra sezona po koeficijentu "otisla" kvragu al eto srecom se koeficijent samo mrvicu pokvaril.
    Ak ovo ponovimo dogodine.. onda gubimo samo 9 bodova. Ulazak u LP, 1 pobjeda, 1 remi i nadoknadili smo to.
  • Maximo
    690
    Pa da...realno, mislim da smo dobro izvukli ove sezone iz LP po pitanju koefcijenta...čini mi se da je neki maksimum mogo bit 16 bodova, da se dobilo Monaco i Celtic...ali reko bi da je to gotovo idealan scenarij...i da onda bi išli dalje...ali ta prva knockout faza mislim ne daje bodove za koeficjent...
  • Jurki
    14.9k
    nazalost uvek bumo morali "navijati" da neko spusi naslov.. jer ova nasa buranija u ligi je totalno beskorisna da nam pomogne pogurati ligu na poziciju de smo ipak u malo povlastenom polozaju.. da bas ne trebamo igrati tam u srpnju 2. pretkolo.
    Znam - teska utopija je to ocekivati od usranih tovara, Rijeke, Osijeka ili nekog treceg.
  • jakov1
    419
    Olympiakos mora uci u 1/16 EL i tamo uzeti dva boda (pobjeda ili dva remija) da nas prestigne.bbzg

Ne 1/16 (barem ja to čitam kao šesnaestinu finala, tj. play-off), nego R16 (to je osmina). U play-offu se utakmice ne boduju jer nema svako priliku igrati play-off. Ali to podrazumijeva pobjedu protiv Qarabaga pa se nadam da im danas već plan pada u vodu.

ova nasa buranija u ligi je totalno beskorisna da nam pomogne pogurati liguJurki

Da... Nevjerojatno da mi i usprkos tom balastu držimo ligu na pragu direktnog plasmana u grupu. Mislim da ćemo završiti 21., jedno mjesto ispod crte.
  • Dinaminjo
    1.3k

Kakav direkt ulaz u grupu? 10 ih ide u grupu direkt
  • jakov1
    419
    Ma zabrijao sam nešto.
  • Oluja
    4.9k
    Olympiacos poveo i trenutno su 8.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.