• Sibirski plavac
    3.3k
    Jebote, Istra koja se bori za opstanak imala zasad bolji prijelazni rok od naše konkurencije. :rofl: Pojačavaju se, a malo prodaju. Šteta kaj su toliko udaljeni od gornjih pozicija jer sa Garciom na klupi i momčadi koja je sa novim pojačanjima postala dosta ozbiljna, uvjeren sam da bi pretekli nekog od trojca Osijek, Rijeka, Hajduk da nije ovolika razlika.
    Zato se nadam i dalje Varaždinu u top 4 i Europi.
  • Crni86
    7.6k
    Jel smije netko u javnom prostoru potegnut temu Miskovica i njegovog upravljanja klubom?NitkoBitan

A zasto bi potegnuo? Pa rijeka je doslovce njegovo privatno vlasnistvo, njegova igracka koju financira i moze radit sto god zeli sa njom. Jbga to je veliki minus privatizacije, dok s druge strane imas jedan nk zagreb koji nije privatiziran pa jedan covjek opet radi sta zeli…

Miskovic je rijeku dignuo na drugo mjesto u poredku hrvatskih klubova, u zadnjih 20 godina oni su debelo ispred tovara. Dojma sam da on samo odrzava taj klub, odnsono da klub sam sebe odrzava pa da on nema dodatnih ulaganja i tako sve dok ne nade pravog kupca. To je legitimno, nemas mu kaj prigovorit. Nogometni klub je jako jako skupa igracka.
  • ZgDLions
    696
    Nemam nikakav osjećaj da Rijeka želi uzeti naslov, njima je želja prodati što skuplje, igračima otići u bolju ligu, a ni navijači ne ispunjavaju stadion do zadnje sjedalice.
    Sve mi je sumnjivija ona tekma protiv Olimpije i njihova želja za sudjelovanjem u tom natjecanju.
  • Ivdzo11
    5.5k
    Bit ću iskren, prioritet nam je bio da ako netko treba otići da to bude Durdov. Igra licem prema golu, ali takve smo igrače i doveli u ovom prijelaznom roku. Tu bi nam bila "najmanja šteta", a s druge strane klub bi mogao dobro zaraditi od odštete. Za Prpića smo se od početka dogovorili da ćemo čekati kraj sezone, pa ćemo onda biti pametniji. Nije se u ovom prijelaznom roku pričalo o opciji da se proda.
  • Nogo
    5.1k

Mogu govoriti samo o svojoj momčadi, ne znam kakve drugi imaju probleme financijske prirode. Znamo svi naše probleme, da klub mora ostvariti prihod do 15. veljače. Tu su na tržištu Prpić, Dudrdov, Pukštas. Ako neko nudi manje, klub mora odlučiti hoće li nekoga prodati. Stoti put ponavljam da je jedna momčad osvojila 19 od 20 prvenstava, igra Ligu prvaka, onda je to drugi sport. Rijeka je prodala tri važna igrača, ali nisu još izgubili. Momčad koju moramo nadvisiti je Dinamo, možemo se boriti s njima.“
  • Ivdzo11
    5.5k
    Kaze ovaj Miskov kucni novinar s Nacionala da Smolcic danas uredno igra u Varaždinu
  • Omake
    5.4k
    je li to onaj što je govorio slično i o Galešiću?
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Steta za Pasalica jer si je ovim transferom najvjerojatnije zatvorio vrata reprezentacije.
  • Jaro
    9k
    realno, ajo nam je on krilo za reprezentaciju - ista je u banani... one trick pony
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Šibenik stvarno igra lijep i okomit nogomet u ova dva kola. Zaista su mi dragi i volio bih da ostanu u ligi, uz uvjet da dogodine imaju funkcionalan hibrid.
  • NitkoBitan
    22.3k
    Ja sem Varazdinec, Varazdinec, Domovine sin!
  • veselko tenžera
    3.9k
    Dok su kmečavci ispred nas ne može čovjek pošteno navijati protiv Rijeke, bez obzira na -7 :smile:
  • Majki2111
    3.7k
    Leon Belcar :heart: kako igra dečko divota za gledati.
  • Ivdzo11
    5.5k
    Ide prvi poraz Rijeke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.