• don
    13.3k
    i onda se ljudi čude zašto neki navijači Dinama "navijaju" za Rijeku u hnlu, odnosno da dobije sve utakmice u ovoj fazi prvenstva, naravno osim protiv nas.

njima nije cilj titula, to i igrači osite, a šta više dobijaju to stvaraju veći pritisak ovim pokemonima sa juga a svi znamo kako oni se nose sa istim.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Klubu i igračima je cilj da budu prvaci ..Mišku nije
  • NitkoBitan
    27.1k
    i onda se ljudi čude zašto neki navijači Dinama "navijaju" za Rijeku u hnlu, odnosno da dobije sve utakmice u ovoj fazi prvenstva, naravno osim protiv nas.don

a šta više dobijaju to stvaraju veći pritisak ovim pokemonima sa juga a svi znamo kako se nose sa istim.don

Pa moras bit lud da navijas za nekog tko ti bjezi 7 bodova. Nek sto prije i jedni i drugi ispadnu iz utrke za naslov.
  • Krizy
    57.6k
    Sad kad Ristovski završi u Rijeci :rofl: :rofl:
  • don
    13.3k
    sa našim rezultatima ovo proljeće je sramotno da neki klub koji pretendira za naslov nema barem +5 od nas, a koliko su svi loši govori i i najmanji prosjek osvojenih bodova, valjda u povijesti hnla.
  • Jurki
    17.4k
    Sad kad Ristovski završi u RijeciKrizy

Prvo su mu pljeskali, pa jebali sve zivo i mrtvo i pljuvali ga.. i da mu opet pljescu.. ne, ovo je prekomplicirano za mene.
  • Omake
    9k
    Prodati Rijeci Mohu za 50% Jankovića
  • Progressive overload
    230
    Ma kaj ti pričaš, pa Zoki Talijan je rekao na nekom podcastu da su imali ponudu od 15M od Newcastla. Ali Puki nije htio tamo.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Znam da Gattuso ne može nacrtane ove iz Našeg Hajduka i njihove poltrončiće na pozicijama u klubu, ali nekako mi suludo djeluje da je s Pukštasem ovo napravio iz inata. Klub baš mora prodati i on najvrijednijeg eksponata zakuca za klupu, a na poziciji koju on može igrati igra drvo Kalik. Amer djeluje radnik, ne kao netko tko zabušava. Meni se čini kao da ih je Bara s Brekalom oderao za prevelik % Pukštaseve prodaje pa računaju tko ga šljivi, ionako lova ne ide njima.
  • hardek
    4.6k
    Mislim da je Bara na Inkubatoru rekao da je dogovor o Pukstasu imao sa prošlim vodstvom i da ga novo vodstvo nije ispostovalo taj dogovor. Nešto u tom fazonu
  • rioda
    8.6k
    Gledam za Andrića u Cometu, registriran je za Lokomotivu i ima pravo nastupa u nedjelju.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Gledam za Andrića u Cometu, registriran je za Lokomotivu i ima pravo nastupa u nedjelju.rioda

ako sam nekom želio hat trick u debiju...
  • Laugreano
    4.1k
    A trampa moha selahi?
  • njurci10
    84
    Konkurencija puca sama sebi u nogu, mi lajki :cool:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jel smije netko u javnom prostoru potegnut temu Miskovica i njegovog upravljanja klubom? Bome je popularno pljuvanje po demokratskim modelima upravljanja dok se privatni vlasnici "stede".

Znaci oslabio je klub prije europskih kvalifikacija na ljeto i zeznuo prakticki zicer ulazak u grupnu fazu, sada na +7 od Dinama prodaje 3/5 najboljih igraca...

Koliko bi Rijeka bila losija bez njega? Danas bi igrali na Kantridi a stvarno trebas bit specijalac da kao clan velike cetvorke ne izboris europske kvalifikacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.