• don
    10.3k
    i onda se ljudi čude zašto neki navijači Dinama "navijaju" za Rijeku u hnlu, odnosno da dobije sve utakmice u ovoj fazi prvenstva, naravno osim protiv nas.

njima nije cilj titula, to i igrači osite, a šta više dobijaju to stvaraju veći pritisak ovim pokemonima sa juga a svi znamo kako oni se nose sa istim.
  • Zagreb1992
    2k
    Klubu i igračima je cilj da budu prvaci ..Mišku nije
  • NitkoBitan
    22.2k
    i onda se ljudi čude zašto neki navijači Dinama "navijaju" za Rijeku u hnlu, odnosno da dobije sve utakmice u ovoj fazi prvenstva, naravno osim protiv nas.don

a šta više dobijaju to stvaraju veći pritisak ovim pokemonima sa juga a svi znamo kako se nose sa istim.don

Pa moras bit lud da navijas za nekog tko ti bjezi 7 bodova. Nek sto prije i jedni i drugi ispadnu iz utrke za naslov.
  • Krizy
    51.4k
    Sad kad Ristovski završi u Rijeci :rofl: :rofl:
  • don
    10.3k
    sa našim rezultatima ovo proljeće je sramotno da neki klub koji pretendira za naslov nema barem +5 od nas, a koliko su svi loši govori i i najmanji prosjek osvojenih bodova, valjda u povijesti hnla.
  • Jurki
    15k
    Sad kad Ristovski završi u RijeciKrizy

Prvo su mu pljeskali, pa jebali sve zivo i mrtvo i pljuvali ga.. i da mu opet pljescu.. ne, ovo je prekomplicirano za mene.
  • Omake
    5.3k
    Prodati Rijeci Mohu za 50% Jankovića
  • Progressive overload
    174
    Ma kaj ti pričaš, pa Zoki Talijan je rekao na nekom podcastu da su imali ponudu od 15M od Newcastla. Ali Puki nije htio tamo.
  • veselko tenžera
    3.8k
    Znam da Gattuso ne može nacrtane ove iz Našeg Hajduka i njihove poltrončiće na pozicijama u klubu, ali nekako mi suludo djeluje da je s Pukštasem ovo napravio iz inata. Klub baš mora prodati i on najvrijednijeg eksponata zakuca za klupu, a na poziciji koju on može igrati igra drvo Kalik. Amer djeluje radnik, ne kao netko tko zabušava. Meni se čini kao da ih je Bara s Brekalom oderao za prevelik % Pukštaseve prodaje pa računaju tko ga šljivi, ionako lova ne ide njima.
  • hardek
    3.9k
    Mislim da je Bara na Inkubatoru rekao da je dogovor o Pukstasu imao sa prošlim vodstvom i da ga novo vodstvo nije ispostovalo taj dogovor. Nešto u tom fazonu
  • rioda
    6.5k
    Gledam za Andrića u Cometu, registriran je za Lokomotivu i ima pravo nastupa u nedjelju.
  • veselko tenžera
    3.8k
    Gledam za Andrića u Cometu, registriran je za Lokomotivu i ima pravo nastupa u nedjelju.rioda

ako sam nekom želio hat trick u debiju...
  • Laugreano
    3.1k
    A trampa moha selahi?
  • njurci10
    54
    Konkurencija puca sama sebi u nogu, mi lajki :cool:
  • NitkoBitan
    22.2k
    Jel smije netko u javnom prostoru potegnut temu Miskovica i njegovog upravljanja klubom? Bome je popularno pljuvanje po demokratskim modelima upravljanja dok se privatni vlasnici "stede".

Znaci oslabio je klub prije europskih kvalifikacija na ljeto i zeznuo prakticki zicer ulazak u grupnu fazu, sada na +7 od Dinama prodaje 3/5 najboljih igraca...

Koliko bi Rijeka bila losija bez njega? Danas bi igrali na Kantridi a stvarno trebas bit specijalac da kao clan velike cetvorke ne izboris europske kvalifikacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.