• Sibirski plavac
    3.2k
    Jebote, Istra koja se bori za opstanak imala zasad bolji prijelazni rok od naše konkurencije. :rofl: Pojačavaju se, a malo prodaju. Šteta kaj su toliko udaljeni od gornjih pozicija jer sa Garciom na klupi i momčadi koja je sa novim pojačanjima postala dosta ozbiljna, uvjeren sam da bi pretekli nekog od trojca Osijek, Rijeka, Hajduk da nije ovolika razlika.
    Zato se nadam i dalje Varaždinu u top 4 i Europi.
  • Crni86
    7.5k
    Jel smije netko u javnom prostoru potegnut temu Miskovica i njegovog upravljanja klubom?NitkoBitan

A zasto bi potegnuo? Pa rijeka je doslovce njegovo privatno vlasnistvo, njegova igracka koju financira i moze radit sto god zeli sa njom. Jbga to je veliki minus privatizacije, dok s druge strane imas jedan nk zagreb koji nije privatiziran pa jedan covjek opet radi sta zeli…

Miskovic je rijeku dignuo na drugo mjesto u poredku hrvatskih klubova, u zadnjih 20 godina oni su debelo ispred tovara. Dojma sam da on samo odrzava taj klub, odnsono da klub sam sebe odrzava pa da on nema dodatnih ulaganja i tako sve dok ne nade pravog kupca. To je legitimno, nemas mu kaj prigovorit. Nogometni klub je jako jako skupa igracka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.