• Olmic
    5.1k
    Iz ovih rijeci Fabia nisam optimistican za Petka i zato mislim da moramo ici po jos jednog napadaca jer ako ti se ozlijedi kule ili kanga mi smo u problemu…neki napadac tipa Budimir prije par sezona
  • Paggini
    59.5k
    Ali smiješan je taj Osijek, dovedu igrača na godinu dana, lik ne želi produžiti ugovor i onda bi ga slali na tribine pola te sezone. Kao, šta ste očekivali?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Sumnjam da bi Rijeka poslala Selahija na tribinu u situaciji kad imaju +7 ispred nas i bori se za naslov.
  • Paggini
    59.5k
    Max na posudbu? Nije mi baš drago jer je dobar igrač, ali drago mi je zbog njega. Ne bi se čudio da bude sjajan u St Etienneu, gdje mu se ne gleda svaki dodir i članci o njegovim greškama su napisani i prije utakmice.
  • don
    14.3k
    očekivano da netko od stopera ide, imamo ih previše.
  • dinamo vitez
    677
    Realno od njegovog dolaska smo morali dovesti još 4 stopera + vratiti Theophilea, tako da i nije neko iznenađenje. Dobar je momak i sretno, ali za stopera u Dinamu treba više.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    S jedne strane mi zao Maxa, koliko god osporavan bio covjek je uredno bio dio obrane koja je donijela kup, naslov, prolaz protiv Betisa, 8 bodova u LP. S druge strane to znaci da Fabio ozbiljnije racuna na Jakirovica i Perkovica..
  • Jurki
    18.5k
    Znaci ostali smo na: KTC-u, Mmaeeu, Galesicu, Perkovicu i Torrenteu.. te Jakiru jr.
    Na Perica se ne racuna.
    6 stopera nam je dovoljno uvrh glave.
    Dobar potez kluba jer moramo razvijati Jakira, Perkovicu isto trebaju minute.
    Bernauer nema neki preprodajni potencijal, ova odluka mi je sasvim logicna.

Max hvala na svemu.. borio se za sveti dres kolko je najvise mogel.
  • Ludovic IX
    9.2k
    zanimljivo kako brzo nađu i špika i max klubove..
  • Mr Anderson
    12.9k
    S druge strane to znaci da Fabio ozbiljnije racuna na Jakirovica i Perkovica..Efes Pilsen

Tako je, ima 4 prve opcije za stopera. Logičnije onda da se prilike kojih ne bude previše daju našim mladim igračima, a ne da plaćaš igrača stranca da ti bude peti stoper.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Bernauer je imao dobrih tekmi pogotovo u Ligi Prvaka i one tekme protiv Betisa, nadam se da otkup nije ispod 1.5mil eura, sve ispod toga bi bio los posao po meni
  • Ludovic IX
    9.2k
    jel nije talijan za Jakira mlađeg već sad rekao da je spreman za HNL.. i zato me čudi napisi u novinama da je skoro pa već spakirao kofere. ja bi rekao , upravo suprotno, njemu se otavaraju vrata sve više i više za prvu momčad dinama
  • keppi
    423
    U velikim ligama prijelazni rok traje još 3-4 dana.
    To je zanimljivo naročito zbog Ivanušeca jer koliko sam vidio Feyenoord ima niz ponuda za svoje igrače iz tih jakih liga...jedna od mogućnosti za njih (sigurno loša za nas) je da Ivanušec na kraju i ne bude višak ukoliko neke igrače prodaju.
    Očito niti oni sami ne znaju s kojim će kadrom krenuti dalje.
  • ElDorado
    4.8k
    Potpuno logični potezi. Ja bi rekao konačno. Jednostavno se radi selekcija igrača koji nisu za razinu Dinama. Špika je imao dovoljno prilika, Bernauer usprkos nekim dobrim osobinama nije ta razina i to je to. Mislim da će i Hoxha otići, a nadam se da će se i Rile u ljeto oprostiti. Imamo previše prosječnih igrača treba napraviti selekciju koja će ići prema gore s kvalitetom.
    Cannavaro je zaustavio sve transfere po dolasku i sada očekivano nakon procjene svih igrača krenulo se sa filtriranjem.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Maxime Bernauer više neće igrati za Modre ove sezone. Kako doznajemo, francuski stoper odlazi na posudbu u St. Etienne kraja sezone. Francuski sastav će preuzeti njegovu kompletnu plaću. Dinamo će dobiti nešto na ime posudbe, no to neće biti preveiki novac, a St. Etienne ima pravo otkupa ugovora na kraju sezone za 1.5 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.