• Crni86
    7.5k
    Za ovu igru koju gaji cannavaro, selahi bi sjeo kao as na cenera. Ne mora biti selahi, ali igrac slicnih karakteristika.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Nije sada Selahi neki avion od igrača, da se razumijemo, ali bi nam itekako super došao kao pravi zadnji vezni u rosteru.
    Nije skup općenito i pretpostavljam da u Rijeci ima oko 200 tisuća godišnje, a mi mu možemo komotno dati duplo više nego što ima u Rijeci. Pitanje uopće koliko mi imamo interesa za njega, a i njega se isto pita nešto. Možda bi čovjek išao u inozemstvo.
    Smatram da bi nama dobro došao, a i Dinamo njemu.
  • keppi
    288
    Realno, da Selahi ili Dantas dođu na ljeto kao slobodni igrači po meni baš i nije realna opcija.
    Rijeka i Osijek im neće dozvoliti da igraju ukoliko ne produže ugovore, a mala je vjerojatnost da će ti igrači pristati da budu idućih 5-6 mjeseci na tribini.
    Koliko sam vidio po tome pitanju njihovi klubovi su odlučni...ili produžetak ugovora ili tribina.
    Puno realnija opcija (ukoliko smo uopće zainteresirani za njih) je kupnja sada, ali uz naglasak da im uskoro ističe ugovor pa odšteta mora biti ipak puno pristupačnija.
  • rokikaciga
    220
    Ili daš ugovor sada Dantasu ili Selahiju pa nek se njihovi klubovi fućkaju. A dečki (jedan od dvojice) dođe na ljeto u ZG. Onda je malo manji problem sjediti na klupi kad znaš da imaš ugovor s Dinamom za 3-4 mjeseca.
  • jedan u nizu
    11.2k
    Nije sada Selahi neki avion od igrača, da se razumijemo, ali bi nam itekako super došao kao pravi zadnji vezni u rosteru.
    Nije skup općenito i pretpostavljam da u Rijeci ima oko 200 tisuća godišnje, a mi mu možemo komotno dati duplo više nego što ima u Rijeci. Pitanje uopće koliko mi imamo interesa za njega, a i njega se isto pita nešto. Možda bi čovjek išao u inozemstvo.
    Smatram da bi nama dobro došao, a i Dinamo njemu.
    Blueshadow86

Svi zaboravljaju da nije isto imati istog igraca kao jednog od glavnih igraca, ili kao popunu u rosteru.
    Meni Selahi nije bas nesto, ali garantiram da bi imao puno losije igre kada bi igrao kod nas jer nebi bio u pocetnih 11. A povremena prilika kao zamjena Misicu njemu nije dovoljna.

Tako je sa vecinom igraca koji se ovdje zazivaju a imaju kljucne uloge u svojim klubovima. A zaziva ih se kod nas da popune roster.
    To nikako ne moze biti isto, niti ce igrac biti na istoj razini.
    uvijek opravdavamo nase igrace koji igraju povremeno da nisu u ritmu, da im treba utakmica, da ima fali treninga i minuta najvise.
    Sta onda mislite kako bi bilo sa jednim Selahijem, Pašalićem, Matkovicem ili bilo kim drugim kojeg zelimo kako popunu rostera?
  • Olmic
    4k
    Iz ovih rijeci Fabia nisam optimistican za Petka i zato mislim da moramo ici po jos jednog napadaca jer ako ti se ozlijedi kule ili kanga mi smo u problemu…neki napadac tipa Budimir prije par sezona
  • Paggini
    36k
    Ali smiješan je taj Osijek, dovedu igrača na godinu dana, lik ne želi produžiti ugovor i onda bi ga slali na tribine pola te sezone. Kao, šta ste očekivali?
  • Mr Anderson
    10k
    Sumnjam da bi Rijeka poslala Selahija na tribinu u situaciji kad imaju +7 ispred nas i bori se za naslov.
  • Paggini
    36k
    Max na posudbu? Nije mi baš drago jer je dobar igrač, ali drago mi je zbog njega. Ne bi se čudio da bude sjajan u St Etienneu, gdje mu se ne gleda svaki dodir i članci o njegovim greškama su napisani i prije utakmice.
  • don
    10.3k
    očekivano da netko od stopera ide, imamo ih previše.
  • dinamo vitez
    567
    Realno od njegovog dolaska smo morali dovesti još 4 stopera + vratiti Theophilea, tako da i nije neko iznenađenje. Dobar je momak i sretno, ali za stopera u Dinamu treba više.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    S jedne strane mi zao Maxa, koliko god osporavan bio covjek je uredno bio dio obrane koja je donijela kup, naslov, prolaz protiv Betisa, 8 bodova u LP. S druge strane to znaci da Fabio ozbiljnije racuna na Jakirovica i Perkovica..
  • Jurki
    15k
    Znaci ostali smo na: KTC-u, Mmaeeu, Galesicu, Perkovicu i Torrenteu.. te Jakiru jr.
    Na Perica se ne racuna.
    6 stopera nam je dovoljno uvrh glave.
    Dobar potez kluba jer moramo razvijati Jakira, Perkovicu isto trebaju minute.
    Bernauer nema neki preprodajni potencijal, ova odluka mi je sasvim logicna.

Max hvala na svemu.. borio se za sveti dres kolko je najvise mogel.
  • Ludovic IX
    7.8k
    zanimljivo kako brzo nađu i špika i max klubove..
  • Mr Anderson
    10k
    S druge strane to znaci da Fabio ozbiljnije racuna na Jakirovica i Perkovica..Efes Pilsen

Tako je, ima 4 prve opcije za stopera. Logičnije onda da se prilike kojih ne bude previše daju našim mladim igračima, a ne da plaćaš igrača stranca da ti bude peti stoper.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions