• Gelipter
    3.9k
    Bitno da na redakciju Nacionala i Bere Jelinića idu mjesta u loži Maksimira. Neki dan sam tome svjedočio na ticket pointu prije Istre kad je neki lik tražio više mjesta na Nacional i Berislava Jelinića. Uz takve susjede i "prijatelje" ne trebaju ti neprijatelji.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Eto. Prošli petak, a ovi danas objave. Valjda su 6 dana provjeravali svoje 'izvore bliske policiji'.
  • Mr Anderson
    10k
    Bitno da na redakciju Nacionala i Bere Jelinića idu mjesta u loži Maksimira.Gelipter

Otkazat im momentalno ložu.
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Nacional uvijek ima točne informacije jer je uvezan sa dubokom državom. To što je klub dao priopćenje ne znači da se ovo nije dogodilo.

Neka se Bruno u sljedećih dan-dva pojavi u javnosti ili neka snimi video/dadne intervju na kojem mu se vidi faca pa će dokazati da nije dobio po glavi. Tako bi u sekundi demantirao Beru Jelinića, ovako će se nagađanja nastaviti.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    da, ali kažem da je objavljeno prije Milana onda bi pisali kako novinari pokušavaju naruštiti atmosferu unutar momčadi prije utakmice koja donosi prolaz u Ligi prvaka. U tom kontekstu mi ke tajming objave potpuno nebitan, eventualno se može raspravljati je li to sve istina s obzirom na to da se skoro tjedan dana nije pročulo.
  • emilperska
    8.1k
    Bruno je protiv Istre sjedio na klupi s KTCom i RPGom. Sigurno tad nije bio "premlaćen" jer vidim navode petak kao neki dan..
    Utakmica je u subotu bila
  • Gelipter
    3.9k
    još me iznenadio broj mjesta koji je tražio lik, ali eto...
  • flexXy
    2.6k
    Ja ne mogu vjerovat da ljudi i dalje vjeruju ovim novinarskim crvima koji su zadnja olos drustva. Ti bi rodenu majku razvukli po medijima za 2 klika.
  • Mr Anderson
    10k
    Bruno je protiv Istre sjedio na klupi s KTCom i RPGom. Sigurno tad nije bio "premlaćen" jer vidim navode petak kao neki dan..emilperska

Bingo...dobro si se sjetio toga.
  • rokikaciga
    198
    Sigurno tad nije bio "premlaćen" jer vidim navode petak kao neki dan..emilperska

Zato i kažem da sigurno nije premlaćen. Jer ni kamatarima nije u interesu da se Bruno pojavi sa masnicama na glavi ili na KBC-u. Najviše što je dobio, ako je dobio išta, je šamar i to je to.
  • Jaro
    8.9k
    Bruno je protiv Istre sjedio na klupi s KTCom i RPGom. Sigurno tad nije bio "premlaćen" jer vidim navode petak kao neki dan..emilperska

yep, bila slika koju je netko komentirao kako su se ova dvojica posvadjala zbog flasica a treci im za kaznu uzeo obojici

Ja ne mogu vjerovat da ljudi i dalje vjeruju ovim novinarskim crvima koji su zadnja olos drustva. Ti bi rodenu majku razvukli po medijima za 2 klika.flexXy

ili 2 lajka na forumu
  • Praskaton
    3.3k
    Neka se Bruno u sljedećih dan-dva pojavi u javnosti ili neka snimi video/dadne intervju na kojem mu se vidi faca pa će dokazati da nije dobio po glavi. Tako bi u sekundi demantirao Beru Jelinića, ovako će se nagađanja nastaviti.čovjekjogurt

Ako se ne varam Bruno se pojavio na utakmici s Istrom(sjedio kraj Thea i Rpg-a).
    Nema on šta demantirat.Previše si ovdje ljudi dopuštaju petljanjem u privatnost igrača.

Ako je išta bilo klub i navijači trebaju stat iza Brune i pomoći mu
  • Mali Zeus
    15.5k
    ↪Mali Zeus da, ali kažem da je objavljeno prije Milana onda bi pisali kako novinari pokušavaju naruštiti atmosferu unutar momčadi prije utakmice koja donosi prolaz u Ligi prvaka. U tom kontekstu mi ke tajming objave potpuno nebitan, eventualno se može raspravljati je li to sve istina s obzirom na to da se skoro tjedan dana nije pročulo.Izet Hajrović

Tajming je jako bitan. Ako imaju tu info od petka zašto tek danas objava?
  • Mali Zeus
    15.5k
    Nacional uvijek ima točne informacije jer je uvezan sa dubokom državomčovjekjogurt

How yes no.
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Što je neozbiljno, ako bi to bila istina? Ići pomoći vlastitom bratu? Imaš rodbinu? Ako je istina, onda mi je porastao u očima, eto. Sve neki docenti ovdje u pm
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.