• Murtidzg
    79

Kako znaš da nije on sam kriv?

Po meni ga se treba ili zaštiti ili potjerati iz kluba ovisno tko je uzrok ovih problema ako su isitinti...
  • Paggini
    35.9k
    Visoki policijski izvor = lančana poruka na whatsappu
  • Apostol
    24
    pa zna se da mu je buraz kockar i prije da mu je donosio probleme više puta. Sigurno sam uz brunu
  • Apostol
    24
    nadam se da nije istina
  • ElDorado
    1.6k
    Postoje liječnici koji su se u sportskoj ortopediji specijalizirali baš za određene ozljede, pa onda je za pretpostaviti da to nije baba vračara ko ova iz Bg nego neki specijalist baš za tu ozljedu kakvu Petko ima.
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Vraćao je novce od brata kamatara. Ovo je već 5-6 put, da ta budala od brata se zadužuje. U ovoj priči Bruno ništa nije kriv, išao je samo vratiti dug, a momci tražili s kamatom na sto nije pristao i usljedilo sto je usljedilo. Znao sam za ovu priču, ali nisam htio pisati nadajući se da neće ugledati svjetlo dana.
  • ElDorado
    1.6k
    jučer to čuo na tekmi iz drugog novinarskog izvora
  • Mr Anderson
    10k
    Evo, klub demantirao. Toliko o pouzdanim novinarskim izvorima.
  • Jaro
    8.9k
    Evo, veli klub da lazete
  • rakurs
    659
    GNK Dinamo oštro demantira neistinite navode objavljene u medijima, a koji se tiču našeg igrača Brune Petkovića.

Najoštrije odbacujemo i osuđujemo insinuacije o bilo kakvom incidentu, a posebno o navodnom fizičkom napadu ili slučaju kamatarenja našeg igrača. Riječ je o apsolutnoj dezinformaciji koja nema nikakve veze sa stvarnosti. Bruno Petković je potpuno siguran i skroz posvećen svojim obavezama u klubu, te se trenutno nalazi u Bologni na dodatnim pretragama kod vrhunskih stručnjaka.

Ovakvi senzacionalistički i netočni napisi nanose štetu ne samo našem igraču nego i GNK Dinamo kao klubu, kao i sportu u cjelini. Pozivamo medije na odgovorno i profesionalno izvještavanje temeljeno na provjerenim činjenicama, a ne na neprovjerenim informacijama koje šire neistinu.

GNK Dinamo i Bruno Petković će poduzet sve potrebne pravne korake radi zaštite ugleda kluba i našeg igrača.
  • DrawTube
    5.9k
    Novinari crvi
  • Paggini
    35.9k

Svaka čast, po ko zna koji put.
  • austrijanac
    5.3k
    Gdje ima dima, ima i vatre.

Bruni sve najbolje u Bologni na pregledima, a ovakve stvari su nažalost nerijetka pojava u sportu.

Najbolje izignorirat priču skroz i idemo dalje.
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Svaka čast, po ko zna koji put.Paggini

Sorry frende. Ja za ovu priču znam od prije 3 dana, ali nisam pisao o tome. Dapače iz kluba par ljudi je i potvrdilo to. To sto sad idu priopćenja da je fo sve laz, to ništa ne dokazuje.
    Klubu je u interesu dokazat da to nije istina, a i kamatari ne vole da se čuje takva priča
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.