• NKDZ86
    2.8k
    Uf uf, bolje od boljeg. Prvo ta ozlijeda sad ovo, bolje da šutim.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Netko stvarno misli da postoje ljudi koji bi pretukli poznatog nogometasa pred xy kamera u kaficu?
  • Paggini
    35.9k

Jel ti stvarno misliš da bi prebijanje najboljeg igrača Dinama bila tajna više od 3+ dana? Daj Miro...

Zanimljivo kako je ovo izbačeno odmah poslije Milana...
  • rokikaciga
    198
    I to navodno prebijanje, ako se i dogodilo, je vjerojatno samo šamar ili tako nešto. Nije ga nitko cipelario.
  • flexXy
    2.6k
    Jel u pitanju ista albanska mafija koja je naganjala Livaju u Splitu
  • Droljo
    11.8k
    Zanimljivo kako je ovo izbačeno odmah poslije Milana...Paggini

točno to
  • Time
    974
    Živio sam u Dubravi par mjeseci,kad se jež pregazi na cesti procuje se za par sati,a eto ovo ne bi...laž
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Paggini slažem se s tobom i sve ima logike. Ali isto tako sta kažeš na slucajnost da bas dan iza "incidenta" Bruno nakon 3 mjeseca od ozljede u situaciji kad je blizu povratka na teren ide u Bolognu. Eto u hr nema dobrih doktora. S druge strane Bero Jelinic je napisao članak, znaš i sam da taj Nacional ima sve bitne info u državi, nez kako al ih imaju posebice on.

Kazem i ponavljam ni sam, nisam htio iznositi ništa radi Brune. Tek kad je izasao članak onda sam samo rekao da se i od ranije znalo za tu priču. Ponavljam Bruno tu ništa nije kriv. Niti čovjeku treba ista za zlo uzimati sto ima brata debila.
  • Mali Zeus
    15.5k
    S druge strane Bero Jelinic je napisao članak, znaš i sam da taj Nacional ima sve bitne info u državi, nez kako al ih imaju posebice on.Miro Vugrinec

Bero Jelinić puno sere, puno toga kaj tamo napišu se ili nije dogodilo ili se ne obistini ili jednostavno seru. Plus kaj jako naginju Hajduku.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Zanimljivo kako je ovo izbačeno odmah poslije Milana...Paggini

Na stranu je li to sve istina ili nije, ali ne shvaćam poantu ovog. Da se izbacilo prije Milana pisali bi da je to namjerno rušenje atmosfere pred utakmicu sezone.
  • NKDZ86
    2.8k
    Vjerujem Miri V. jer nikad nije lagao i uvijek je rekao provjerenu info.
    Neozbiljno je to sve za BP.
  • Jaro
    8.9k
    nekak vise vjerujem klubu nego novinarcicima i "insajderima" s foruma...
  • Mali Zeus
    15.5k
    Na stranu je li to sve istina ili nije, ali ne shvaćam poantu ovog. Da se izbacilo prije Milana pisali bi da je to namjerno rušenje atmosfere pred utakmicu sezone.Izet Hajrović

Kad se dogodio navodni događaj? Famozne whatsapp poruke su se počele vrtiti prije 3 dana, a oni danas objavljuju.
    Ovako se ne priča o dobroj tekmi Dinama i nesretnom ispadanju nego o Petkovićevom navodnom prebijanju.
  • Kermit
    190
    Bez obzira kaj je stvarno bilo, novine ko novine, uvijek će to senzacionalistički napuhati do razine pucanja. Oni jednim dijelom žive od svoje tiraže i moraju nekaj plasirati.

Kapetanu puna podrška.
  • Tom Hanks
    3.4k
    Kad se dogodio navodni događaj?Mali Zeus

Piše na 24 sata prošlog petka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.