• Keyser Soze
    12k
    Čovjek se već sad lagano popišao po svim hrvatskim "stručLJacima", Tomi deliji, Jeličiću i ostalim znalcima kojima je najveći trenerski uspjeh ispadanje u drugu ligu.
  • ElDorado
    1.6k
    vele Ivković i Samovojska da oni ne vide ideju...Koji debili.
    A najjače mi je ono... ne poznaje ligu.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Ognjen Vukojević je rekao nakon Arsenala da ga ne poznaje, ali da ne sliči to na nešto dobro.
  • Igor VG
    127
    Kako bi ga rado pljusnuo onako kako je on ženu degenečio! Jebo ga Mamić i brat mu Zoran!
  • Keyser Soze
    12k
    O Ognjenu dovoljno govori ona priča kad je nagovorio da se na papir napiše njegovo ime umjesto Mikulića, a ima tu i još pričica koje nisu za forum.
  • Marley
    2.8k
    Bila bih presretna da za par mjeseci ovdje citam hrpu komentara "posipam se pepelom" i slicno.

Nimalo lak zadatak ga ceka, vjerojatno sam luda, ali neki optimizam me pere i vjerujem mu.

Jos jednom, dobro nam dosao Fabio, sretno :strong:
    Marley

Joj sto volim kad me dobar osjecaj ne vara..
    Nije par mjeseci proslo, tek je jedan...
    I rano je jos za zaletavanje, ali cini se na dobrom putu, blizi se Pepelnica :wink:
  • Sajla
    6.9k
    kad govori, djeluje promišljeno i odmjereno. možda je i do jezične barijere, ali za razliku od mnogih drugih koji se bave istim poslom to ne zvuči kao recikliranje uvijek istih fraza. glupo je reći za dobitnika zlatne lopte da se vidi da kuži nogomet jer tko će ako neće on, a jučerašnja utakmica je pravi dokaz tome.
    međutim, ono što me se dodatno dojmilo je njegov stav "u mirovanju". uspravno, prsa van, nekako pompozno i šepureći, ali ne pretjerano. znam, i znam da znam, a ako ne znate - uskoro ćete i vi znati da znam.
    nema mjesta euforiji, pred njim je 17 utakmica lige i 51 mogući bod. vjerujem da može s ovom ekipom uzeti mnogo više nego konkurencija, a na njemu je da to dokaže. sretno!
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Jucer smo pretrcali najvise u LP ove sezone - 122km, a i ovo nam je tek drugi put da smo pretrcali suparnika, prvi je bio protiv Slovana.
    Milan je pretrcao 116km.
  • Jurki
    14.9k
    Jucer smo pretrcali najvise u LP ove sezoneImamo Dinamo

This man likes this.

IMG-0128.jpg
  • Zagi
    9k
    Koji su ovi rušitelji novinarski smečadNoel
    Da smo uništeni, to bi bilo u prvom planu. E, neće ići.
    Da smo prošli, bilo bi kako će se to sada odraziti na HNL.
    Kako su propale favorizirane opcije a i b, ovo je jedina negativnost koju su mogli iskopati.
  • austrijanac
    5.3k

Ostali sinoć još neko vrijeme na sjeveru sjediti i gledali njega kak rezerve tera gore dole.

Kakav gušt
  • Jurki
    14.9k
    ma covjek izgleda ko lik iz horora.. :rofl:
    Attilin potomak :rofl:
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Ova slika je kao ono kad ti vlasnik malo većeg psa kaže "ma on se samo igra, ne grize ti on". :rofl:
  • Droljo
    11.8k
    a ima tu i još pričica koje nisu za forum.Keyser Soze

Kako nisu??
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Germanijak

"Zato Cannavaro puše i na hladno! Odmah nakon utakmice nije dopustio opuštanje, već je igrače 'zatvorio' u klupski hotel na stadionu. Ujutro je organizirao zajednički doručak, obavezan za sve, a onda je slijedila video-analiza. Talijan je, kažu nam iz kluba, opčinjen tim analizama, jako puno vremena provodi u analitici, igračima vrlo detaljno prenosi zapažanja, crta im gdje griješe, što moraju popraviti. To mu je glavno 'oružje', na video analizi vlastitih i suparničkih vrlina i mana bazira puno toga. Ne sumnjamo da će do nedjelje još štošta pokazati igračima i pripremati ih na Osijek."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.