• Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Cannavaro ulazi u seriju 14 pobjeda u HNL-u usput uzima i kup. Mir u kući, svi slave.
  • Izet Hajrović
    2.9k
    Screenshot-20241229-224428-Instagram.jpg

Dodao bih još nešto. Što god mislili o kineskoj ligi, mnogi veliki treneri su tamo odlazili, a Fabio je bio jedan od najuspješnijih stranih trenera. Daleko uspješniji od naših Slavena Bilića, Ivana Leke i Branka Ivankovića. Bio je uspješniji i od Brune Genesia, Andre Villas-Boasa, Rogera Schmidta i Svena Gorana Erikssona. Da ne nabrajam dalje, prosjek osvojenih bodova bio mu je 2.13, vodio je 2 kluba tamo, jedan je sam uveo u najviši rang i ostvario najveće uspjehe.

Fabio, sretno!
  • don
    9k
    @ZrnTSCHeZ molim te promini profilnu, ništa protiv tebe ali ne znan, nešto mi fali u ovoj temi budući da ćemo se svi ovdje vraćat cca 130 puta. Možda jer tema nije prikvačena, možda jer nema @Krizy uvoda, a možda je i mene uzela šizofrenija. Laku noć
  • pencilneck
    731
    Sretno, Fabio!
  • The Undertaker
    6.4k
    Prvo, pokazuje viziju.Bosskovitz

Dobro si me nasmijao u ove tužne dane. Zbog ovoga imaš lajk. Ostalo je, po meni, kibi dabi.
  • Zg123
    772
    Stozer Cannavara kroz njegovu trenersku karijeru: brat Paolo, Francesco Troise i Giampiero Pinzi. Tu su jos bili kondicijski trener Jordi Garcia(dosta dobar CV ima) i trener golmana Patrizio Franco Cotugno. Pretpostavljam da ce Perkovic kao vojnik kluba ostati u stozeru, a za Mrcelu nisam bas siguran
  • plavi72
    1.2k
    bb897acba695437fbb76bbc4894c1176.jpg
    :strong:
  • rakurs
    533
    Čeka ga stvarno vatreni debi i nakon toga i vatreni tjedan, Arsenal - Istra - Milan.
    Nadam se da je Marić stvarno uvjeren u kvalitete ovog čovjeka i da ovdje Cannavaro neće dobit cijelu sezonu ako stvari neće ići dobro.

Ako stvari krenu južno, Marić MORA ići iz Dinama. Istina je da je ovo vjerojatno njegov prvi izbor trenera, no već je ispucao većinu kredita zbog drugih stvari.

Cannavaru želim svu sreću i neka me razuvjeri trenutnih stavova!
  • Nino Bule
    15k

Ajde malo i pluseva za novog trenera, iako 6 utakmica u udinama nisu nikakav uzorak treba rec da je dosao u kriznu situaciju i snašao se, sad opet dolazi u nesto slicno nadajmo se da ce ako vec nema znanja, bar na pozitivan šok i autoritet dat impuls i dobit 5 hnl utakmica da prodišemo malo i napunimo se samopouzdanjem a onda igraci sami osvajaju, nek se i nama nesto poklopi ove sezone na sreću.
  • Marley
    2.4k
    Bila bih presretna da za par mjeseci ovdje citam hrpu komentara "posipam se pepelom" i slicno.

Nimalo lak zadatak ga ceka, vjerojatno sam luda, ali neki optimizam me pere i vjerujem mu.

Jos jednom, dobro nam dosao Fabio, sretno :strong:
  • Sibirski plavac
    2.5k
    https://www.reddit.com/r/udinese/comments/1dartxu/cannavaros_offer_to_udinese/

Navodni uvjeti koje je Fabio dao upravi Udinesea ukoliko žele da ostane, ali su odbili jer imaju drukčiju viziju.
  • Paggini
    31.6k
    Nadam se da Fabio zna koliku težinu ima njegov odabir. Nije u pitanju samo naslov, kup i Liga prvaka, nego i teret nove, još uvijek neprihvaćene uprave među širom masom koja je napravila najnepopularniji mogući potez i doslovno se kockala na nedokazanog trenera, riskirajući time gubitak bilo kakve preostale dobre volje među prosječnim Dinamovcima.

Kao i svakom našem treneru, želim mu svu sreću i znanje ovog svijeta, neka pobjeđuje, neka afirmira klince, neka rasturi klike, neka bude dobar pedagog i vođa igračima, neka nam donese naslov i neka nas povede u Ligu prvaka.

Opravdaj povjerenje ljudi kojima smo dali svoje povjerenje!
  • diebalo77
    239
    Dobrodošao i sretno
  • Marktwain
    46
    Sad kad su strasti malo smirile, sretno Fabio.
  • jakov1
    348
    pokazuje vizijuBosskovitz

Jaka vizija ako prije 3 mjeseca nije bio dovoljno dobar.

Marić je ovdje stavio glavu na panjBosskovitz

Je li stvarno? Dva trenera dobila otkaz, dosta promasenih transfera i neispunjenih obecanja, ali Maric je i dalje konstanta. Da ne bi i za Cannavara netko drugi bio kriv ako se izjalovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.