• plavi72
    2.9k
    Pobjeda višestrukog prvaka Europe,čestitke svima teren-tribine,izbacili ih iz prvih 8,svi su nas otpisali,ali...mi smo Dinsmo sa Save :cool: i sad opušteno po bodove s Drave !
    Posebna čestitka svima koji si prognozirali 2-1 pobjedu(predictor) ,ima nas sigurno 10-tak !
  • El Madrigal
    978
    kad već nabrajate, jučer je sve moglo biti rijeseno, da nismo primili glup gol, da je Kule zabio svoje zicere ili barem da je jedan pogodak priznat. Dakle 4 : 0 i naša gol razlika bila bi 14 : 18, a ne 12:19 i prošli bismo mi a ne CB.
    Samo navodim primjer. Ali poanta je da ne gubite vrijeme na " ki bi da bi"! Na primjer da je u Munchenu bilo 5:2 mozda bi Jakir ostao, mozda ne bi bilo tih 8 bodova. Možemo staviti 1001 faktor kako bi ta gol razlika bila za 3 manja, ali prošlo svršeno vrijeme. Samo ponos i koncentracija za prvaka HNL.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Mi smo svoje napravili, nadigrali i zasluženo pobijedili Milana. Dakle, ovo je bila jedna od najboljih utakmica Dinama koje sam gledao u životu, ne europskih nego općenito. Ti si dakle jednom Milanu, kojem treba pobjeda, nametnuo svoju igru, dirigirao, bio opasan. Dečki su zaslužili pobjedu, ostaje naravno žal za prolaskom dalje, koštao nas Monaco i poraz u Munchenu, ali tko bi rekao da 11 bodova neće biti dosta, mislim da je bilo manje od 1 posto šanse za to.
  • El Madrigal
    978
    tako je, potpuno smo nadigrati Milan. Amen
  • Krizy
    76.9k
    Dueli na tlu 47/88 (54%)
    Zračni dueli 17/35 (49%)
  • Ludovic IX
    12.8k
    I do crvenog smo mu bili ti koj8 smo konkretniji bili. A nakon 1-1, gol je doslovno visio u zraku. Mislim da smo svi na tribini znali da ćemo zabiti drugi.
  • Mali Zeus
    22.2k
    I do crvenog smo mu bili ti koj8 smo konkretniji bili. A nakon 1-1, gol je doslovno visio u zraku. Mislim da smo svi na tribini znali da ćemo zabiti drugi. — Ludovic IX

Baš to, malo je bila frka tada oko njihovog gola. Malo smo se povukli što je normalno, al baš se činilo da možemo opet zabiti i nismo uopće pali duhom.
  • gaTeDZG
    3k
    Baš kao protiv PAOK-a. Malo je otužno i nebulozno uopće naglašavati koliko je ovaj tempo zamoran psihički i fizički, ali vidim da mnogima nije jasno (ne misleći na tebe).
    Ukoliko srijedom igraš Europu, četvrtak je dan odmora, eventualno neki regeneracijski trening navečer, u petak video trening i priprema za vikend koji je već sutra, put na gostovanje, makar ono bilo sat ili dva od Zagreba, svakako uzima vrijeme i gube se dani, naravno tjedan prije toga igraš protiv Gorice i sl. a za 4 dana te čeka europska krema. Sjetimo se baš te prošle godine kad je sam trener isticao kako nema vremena ništa uigravati, nakon debakla u Grčkoj napokon je došlo do promjene formacije sa dva napadača, ekipa je došla do zraka rasterećena obavezama sredinom tjedna i krenula je nezaustavljiva lavina.

Možda sam još pod dojmom, subjektivan, previše pozitivan no hrabro ću reći da smo sada u boljoj poziciji nego lani. Roster je širi, iako još tjednima ne možemo računati na dva ponajbolja igrača.

Posebno vesele izjave kako je nama liga prvaka u nedjelju, HNL se trese... I naprijed plavi!!!
  • Krizy
    76.9k
    122.2 kilometra pretrčana sinoć
  • don
    22.4k
    koliko vidin snimku to nije bia Ademijev igrač, prije bi reka da je Torrente stoja daleko od igrača koji je zabia gol.

ali glupo je uopće i govorit ko je kriv ili ne, totalno nebitno. svi redom zaslužuju pohvale.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kod rezultata 6:2 naš trener ,tada izvadio Ogiwaru i Rpg-a a ubacio Hoxhu i Špikića , znači lik je probao tada vjerojatno stići na 6-6 u 73 minuti ,a na klupi je imao i Ademija i Bernauera bilo koga da ubaci iz defenzive da spriječi veći poraz i ništa. — Dzgšb

Ma ne samo to. Nego na 3:2 smo imali šansu za 3:3 i poletili, razmahali se, umjesto da se povučemo i idemo na kontre. Još lik veli poslije da su igrači trčkarali. Pa da je bar bio netko uz crtu, ne znam trener recimo, da ih smiri i kaže im kako da igraju.
  • don
    22.4k
    IMG-7972.jpg
  • Guinness
    3.5k
    Dinamo 2:1 Milan, Pjaca — Guinness
    Šta ste se tresli, čitajte
  • Oluja
    7.4k
    svaka čast dečkima na sinoćnjoj tekmi, rasturili smo ih i dostojno se oprostili od LP. Ispadanje me nije pogodilo jer osim tekme protiv Bayerna nismo se niti jednom osramotili, skupili smo velik broj bodova i napunili blagajnu. Sad se možemo koncentrirati na HNL i pokazati tko je gazda u dvorištu.
  • Neron53
    2.8k
    Cestitke citavoj ekipi a sada zaboraviti Ligu prvaka, totalno se resetirati i krenuti u lov na rivale....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.