• Eduardo
    22.5k
    I zadnje pitanje, je li dovoljno uplatiti novce na onaj zadani račun i poslati email na ?blubach

Je, dovoljno je.

računa čovjek da će ovdje brže dobiti odgovor (nagađam).
  • Lihtmašinac
    435
    Ah, ja sam uvijek stava da je službeno ipak službeno, a forum je ipak forum. Staroškolski princip na temelju odrastanja bez interneta :cool:
  • blubach
    786
    Ah, ja sam uvijek stava da je službeno ipak službeno, a forum je ipak forum. Staroškolski princip na temelju odrastanja bez interneta :cool:Lihtmašinac

Eduardo je u pravu, računao sam da ću danas ovdje sigurno dobiti odgovor pogotovo jer je subota i nekako ne vjerujem da bi mi na mail odgovorili do ponedjeljka :)
    Hvala na odgovorima, prenijet ću gospodinu pa ako ga što još dodatno zanima, poslat ću i mail pa ćemo vidjeti drugi tjedan :)
  • Pesca90
    74
    Kad izlazi novi broj,tj kad bude u maksimirskoj u fan shopu?
  • NKDZ86
    3k
    ja ga kupio, preveč mi ima šmek tiska i boja, sadržaj je od početka zanimljiv.
    ne znam da li znate da se dinamova revija tiska u Sloveniji! to je kolega Sas sredio sigurno :grin:
  • NVKOD
    3.2k
    Prije svega, moram pohvaliti što se dRevija ponovno aktualizirala. Imati klupski časopis jedan je od najboljih načina kako se dodatno povezati s navijačima nakon svih tih godina hladnih odnosa.

Sviđaju mi se teme o kojima se piše u reviji, pogotovo o onome što gotovo pa nigdje nije moguće pronaći, poput starih slika ili novinskih članaka. Slike su kvalitetne, dizajn je također dobar, sve u svemu revija se čita s lakoćom.

Nisam sto posto siguran, ali mislim da svaki broj do sada ima nekoliko stranica o Gradjanskom što je idealna prilika za svakog simpatizera Dinama da nauči o povijesti kluba te svim nedaćama i izazovima s kojim su se tadašnji igrači i vodstvo susretali.

Također, eksluzivni intervjui s bivšim igračima kao i s poznatim osobama daje omogućuje čitatelju da vidi koliko im Dinamo znači što u profesionalnom životu, što u privatnom. Ostale teme su isto raznolike i zanimljive.

Što se tiče mogućih tema, stvarno ih ima pregršt za obraditi. Neke od teme o kojima bih volio čitati su:
    • povijest BBB-a
    • dresovi + grbovi kroz godine
    • generacija '82 (od igrača do toga kako je Zagreb živio za Dinamo)
    I mnoge druge teme.

Ili je to samo do moje revije, ali imam osjećaj da je puno bolja kvaliteta tiska u zadnjem broju kada se časopis tiskao u Sloveniji. Neka netko od kolega kaže kako je njemu.

No, u svim segmentima poslovanja treba težiti unaprjeđenju, pa tako i kod revije. U prvom broju naišao sam na brojne pravopisne ili gramatičke greške koje su s vremenom smanjene, ali i dalje vidljive. Ako lektor nije uključen u proces sastavljanja revije, trebalo bi ga angažirati. Primjerice, u broju s Ademijem i Sučićem u jednom tekstu pisalo je da je Gradjanski osvojio titulu prvaka 1026. umjesto 1926. Banalna greška, ali opet bode u oči.
  • SAS1987
    16.2k
    ne znam da li znate da se dinamova revija tiska u Sloveniji! to je kolega Sas sredio sigurno :grin:NKDZ86

Još nije sjela provizija :lol:
  • blue heart 72
    2.1k
    Sin mi dolazi na tekmu sutra, pa me zanima mogu li se još uvijek u fan shopu kupiti brojevi dinamove revije 3 i 5, uz naravno ovaj najnoviji broj?
    Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru
  • BW1986
    126
    trebalo bi da može, neki dan naručio revije od 2 do 5.
  • tigric
    570
    Kada revija dolazi u Ilicu?
  • Plavi 9
    66
    Koja je naklada dRevije?
  • NVKOD
    3.2k
    Sve pohvale onome tko je odlučio tiskati reviju u Sloveniji. Uspoređujući prva tri broja, koja su tiskana u Hrvatskoj, točnije u "Stega tisak", korice su se potpuno ispucale od čestog listanja, a rubovi su se izlizali. Od broja 4 nadalje, kada se revija počela tiskati u Sloveniji, u "Evrografis", nije bilo nikakvih promjena – korice su ostale netaknute, kao nove. Također, materijal početne stranice u prva tri broja različit je od materijala od broja 4 nadalje, što očito čini stranice podložnima oštećenju pri okretanju.

Untitled.jpg
  • Crusades
    14.7k
    Meni se isto učinilo da je nešto drugačije jer mi je prvih par brojeva "splasnulo", a zadnjih par je još uvijek "napuhano" al nisam znao što je posrijedi.
  • Gradjanski Dinamo
    407

Bravo za komentar. Ovo si dobro uočio.

Inače, još samo nedostaje nekakav registrator za arhiviranje. Molim klub da napravi nešto po tom pitanju. Nekakav registrator, kutija, fascikl (ili što već), lijepog dizajna, nebi bio na odmet. :smile:
12223242526
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.