Pop corn
Pop corn         
         Moj stari Ante, koji je najveći Dinamovac kojeg sam upoznao, bi ti zamjerio na ovom upisu :) — Ivanmtk
 BBB Mataa998
BBB Mataa998         
          Gradjanski Dinamo
Gradjanski Dinamo         
         Mali off, planira li se pustiti u prodaju ili ekskluzivno za pretplatnike nekakav folder (ili nešto slično )u kojem bi se mogle držati revije?
Osim štiva vjerujem da je kolekcionarski predmet za dobar dio ljudi. — Guinness

Paggini
Paggini         
          NitkoBitan
NitkoBitan         

Gradjanski Dinamo
Gradjanski Dinamo         

Bosskovitz
Bosskovitz         
         mislim da je danas ipak "pogrešno" pisati Gradjanski, ispravno bi danas bilo pisati Građanski.
Na tadašnjim "tipkovnicama" nije bilo slovo đ pa se pisalo dj, mislim da danas nema potrebe za tim.
Napisati Gradjanski ima smisla samo u kontekstu nekih retro vizuala, kao neku počast tom periodu kluba. — NORTE
 Gradinamo
Gradinamo         

Gradjanski Dinamo
Gradjanski Dinamo         
         Druga je stvar kada tu riječ koristimo kao pridjev, recimo "Građanski nogometni klub Dinamo", gdje se ona treba koristiti sa slovom Đ. — Bosskovitz
Tako imamo distinkciju između povijesnoga i suvremenoga i jasno je da kada pišemo Gradjanski mislimo isključivo na klub koji je u tom obliku postojao do 1945. — Gradinamo
 NORTE
NORTE         
         nije se radilo o tipfeleru — Bosskovitz

Bosskovitz
Bosskovitz         
         Na kraju krajeva, i u razdoblju od 1911.-1945. to “gradjanski” u imenu našeg kluba je bio epitet, pridjev, jednako kao što je to i danas. — Gradjanski Dinamo
 masacusec
masacusec         
          Gradjanski Dinamo
Gradjanski Dinamo         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.