• Eduardo
    21.9k
    I zadnje pitanje, je li dovoljno uplatiti novce na onaj zadani račun i poslati email na ?blubach

Je, dovoljno je.

računa čovjek da će ovdje brže dobiti odgovor (nagađam).
  • Lihtmašinac
    329
    Ah, ja sam uvijek stava da je službeno ipak službeno, a forum je ipak forum. Staroškolski princip na temelju odrastanja bez interneta :cool:
  • blubach
    659
    Ah, ja sam uvijek stava da je službeno ipak službeno, a forum je ipak forum. Staroškolski princip na temelju odrastanja bez interneta :cool:Lihtmašinac

Eduardo je u pravu, računao sam da ću danas ovdje sigurno dobiti odgovor pogotovo jer je subota i nekako ne vjerujem da bi mi na mail odgovorili do ponedjeljka :)
    Hvala na odgovorima, prenijet ću gospodinu pa ako ga što još dodatno zanima, poslat ću i mail pa ćemo vidjeti drugi tjedan :)
  • Pesca90
    65
    Kad izlazi novi broj,tj kad bude u maksimirskoj u fan shopu?
  • NKDZ86
    2.5k
    ja ga kupio, preveč mi ima šmek tiska i boja, sadržaj je od početka zanimljiv.
    ne znam da li znate da se dinamova revija tiska u Sloveniji! to je kolega Sas sredio sigurno :grin:
  • NVKOD
    1.7k
    Prije svega, moram pohvaliti što se dRevija ponovno aktualizirala. Imati klupski časopis jedan je od najboljih načina kako se dodatno povezati s navijačima nakon svih tih godina hladnih odnosa.

Sviđaju mi se teme o kojima se piše u reviji, pogotovo o onome što gotovo pa nigdje nije moguće pronaći, poput starih slika ili novinskih članaka. Slike su kvalitetne, dizajn je također dobar, sve u svemu revija se čita s lakoćom.

Nisam sto posto siguran, ali mislim da svaki broj do sada ima nekoliko stranica o Gradjanskom što je idealna prilika za svakog simpatizera Dinama da nauči o povijesti kluba te svim nedaćama i izazovima s kojim su se tadašnji igrači i vodstvo susretali.

Također, eksluzivni intervjui s bivšim igračima kao i s poznatim osobama daje omogućuje čitatelju da vidi koliko im Dinamo znači što u profesionalnom životu, što u privatnom. Ostale teme su isto raznolike i zanimljive.

Što se tiče mogućih tema, stvarno ih ima pregršt za obraditi. Neke od teme o kojima bih volio čitati su:
    • povijest BBB-a
    • dresovi + grbovi kroz godine
    • generacija '82 (od igrača do toga kako je Zagreb živio za Dinamo)
    I mnoge druge teme.

Ili je to samo do moje revije, ali imam osjećaj da je puno bolja kvaliteta tiska u zadnjem broju kada se časopis tiskao u Sloveniji. Neka netko od kolega kaže kako je njemu.

No, u svim segmentima poslovanja treba težiti unaprjeđenju, pa tako i kod revije. U prvom broju naišao sam na brojne pravopisne ili gramatičke greške koje su s vremenom smanjene, ali i dalje vidljive. Ako lektor nije uključen u proces sastavljanja revije, trebalo bi ga angažirati. Primjerice, u broju s Ademijem i Sučićem u jednom tekstu pisalo je da je Gradjanski osvojio titulu prvaka 1026. umjesto 1926. Banalna greška, ali opet bode u oči.
  • SAS1987
    15.6k
    ne znam da li znate da se dinamova revija tiska u Sloveniji! to je kolega Sas sredio sigurno :grin:NKDZ86

Još nije sjela provizija :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.