• IvanPerić1945
    60
    Odradio posljednji trening i dolazi u Zg
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Po izrazu lica, izgleda mi kao da im želi reć "ajde me pustite na miru s tim fotoaparatom, moram jurit na let za Zagreb. Al dobro, evo vam još jedna slika, neka vam bude. A sad moram gibat". :cool:
  • Orc123
    10.1k
    Sve sami insajderi....sljedeca 2 i pol tjedna su kljucna, no shit....svi sve znaju, a nitko pojma nema.
  • Dudu 9
    433

Nisam gledao juniore u zadnje vrijeme, kakav je taj Šepić? Vidim da igra lijevog beka koji nam je potreban ko ozeblom sunce. Ako je razina Mikića i Pavića najbolje je na ljeto ga ubaciti u prvu ekipu da se kali uz Taylora ili tko već bude prvi ljevi bek .
  • Laugreano
    3.1k
    Sad kad krene ekipa koja nikad nije ni vidila, ni čula za Šepića, pljuvat po upravi i pričat da je Šepić novi Theo Hernandez
  • Enco
    12

Dobar , a vjerujem da bi bio i još i bolji da nije skoro cijelu 23/24 sezonu preskočio zbog ozlijede.
  • Jurki
    14.9k
    Ne mozemo svakog klinca utrpati u prvu ekipu. Nismo Loksa.
    I rezultat u prvenstvu mora biti top prioritet.
    Za ovakve "situacije" je rjesenje vrlo jednostavno.
    I ocito tak mora biti da se klub jednostavno natjera da rijesi taj problem.. koji je po meni veci i od problema stadiona i kampa zajedno.
  • Omake
    5.3k
    Momak je dosta atletski kompletan. Nije najbrži, ali dovoljno brz za beka, uz to dosta visok, jak i baš dere intenzitetom, sprinta gore dolje po 100 puta. Voli i ući u 16m ili biti oko 16m pa pucati. Zabio je par golova ove sezone na taj način. Postavljanje i centaršut, pogotovo iz dubine mu još štekaju. Da nije pauzirao godinu dana, sumnjam da bi se Oliverasa dovodilo. Meni je nevođenje njega najveći misteriji ovih priprema, uskoro puni i 19 godina...

Možda je i ove naše zatekao interes Milana.
  • Niko1986
    712
    Izgleda da postoji interes iz Turske za Hoxhu. Mislim da to treba iskoristiti i prodati ga.plavadesetka

Mislim da je ovo izvor

https://x.com/fanatikcomtr/status/1884222735464767573
  • austrijanac
    5.3k
    Došao ili ne došao Luka, čini mi se da je rok nekako primakao kraju.

I po meni, za HNL prilike, zadovoljan sam odrađenim.

Moglo je puno bolje (lijevi bek), neki su mogli i otić (30 igrača na platnoj listi) no obrisi najboljih 11 su tu i napokon se donekle ciljano dovodilo.
  • Dudu 9
    433
    Zvuči obećavajuće, ako je tako, treba mu riješiti posudbu negdje do ljeta i onda ga priključiti prvoj ekipi.
  • mrgud
    260
    Nadam se još Pašaliću.Mislim da bi bio odlična investicija.
  • Ivdzo11
    5.5k
    Ako Arsenal ne pusti sada Tierneya, on dolazi na ljeto kao slobodan igrac u Celtic, uglavnom on je sve dogovorio sa Celticom
  • Brusa
    2.2k
    Marcu? Iz Rijeke?
    Di će on pokraj najboljeg hrvatskog desnog krila i ikone Špike!
    Može samo klupu grijat i dodavati vodu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions