• rioda
    6.4k
    Bolesna atmosfera u Lisinskom, skoro tri sata čiste emocije
  • marcio amoroso
    39.3k
    Dragi moji ovo šta je večeras bilo u Lisinskom je nešto što se ne može opisati riječima. Prepuno emocija, prepuno punih očiju suza, a sve odmjereno i sve gospodski kako priliči Dinamu :heart:
  • The Undertaker
    6.5k
    Sad se vratio iz Lisinskog. Tko nije bio ne zna što je propustio. Mislio sam da će biti neka klasična od svega pomalo priredba kad ono top topova. Veliko hvala organizatorima.
    Vidio sam da je koncert sniman. Bilo bi šteta da ne bude dostupan i onima koji nisu imali sreću biti na događaju.
  • Majki2111
    3.7k
    Od kad je Perković Dinamovac? :gasp:
  • Hrc-Vg
    522
    Pa on je dinamovac, a buraz hajdukovac.
  • Majki2111
    3.7k
    A bokte :sad: Sad si me mrvu rastužio.
  • mlinchica
    2.4k
    Kad se skupe navijati Boysi, na pozornici Lisinskog, pa odreagira cijela dvorana :starstruck:

Finale koncerta koje je probijalo kožu, bilo je samo cherry on the top cijelog prekrasnog događaja!

Hvala svima uključenima u organizaciju i svima koji ste pjevali iz sveg glasa večeras, voli vas mlinchi :heart: (sa sretnom suzicom u oku) :victory:
  • Omake
    5.3k
    Fonseca dao otkaz u Milanu i ode u Lyon?!?
  • Mali Zeus
    15.5k
    Sponsored by HŽ.
  • scooniepenn
    3.8k

Nije mi jasno zašto su upitnici i uskličnici na kraju rečenice. Izvjesno je dobio 40 do 50 posto vrijednosti trogodišnjeg ugovora od Milana za raskid, ide raditi u ozbiljan klub i sumnjam da nema financijska jamstva za naplatu svog ugovora.
  • Ivdzo11
    5.5k
    da ih nisi zamjenio?
  • Omake
    5.3k
    U pravu si , pomješao Conceicao i Fonsecu. Pomislio da su Conceicao-a otjerali, da je ovo s Calabriom ponovno eksaliralo na neki gori način ili nešto slično iza kulisa.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    IMG-20250128-WA0014.jpg

Obzirom da se neke/og prošlog trenera ismijavalo "bosanski Klopp" i smijalo ismijavalo na izjave njegove težnje nečemu boljem, i o tome kad je pričao o nepotizmu i kako su neki igrači preko one stvari smatrali i gledali sve to,zezajući ga na neslan način o nekim boksericama. Kao i ismijavanje da mu treba dat vremena, odnosno jedan rok.

Jel se smije i sadašnjeg trenera nazvat npr. "napolitanski Klopp" obzirom da je kako ono, demokracija ili?

Di su sad vrli "novinar" koji svojim tekstovima "u sridu" pišu da Dinamo na obizrom zaostakak od 7 bodova za vodećim može slučajno postat prvak kao šti je to bio slučaj prije godinu dana? A nakon dva tjedna da i Fabia Cannavara prozove bleferom i trenerom bez rezultata???
  • Oluja
    4.9k
    nije ti dosta što klub ima loš tretman u medijima pa bi sad volio da krenu napadi i ismijavanje trenera bez ikakvog razloga u vrijeme kada svima u klubu treba mir da pokušamo okrenuti sezonu i uzeti naslov? ne mogu vjerovati kakvih sve upisa ovdje ima
  • Mali Zeus
    15.5k
    Jel se smije i sadašnjeg trenera nazvat npr. "napolitanski Klopp" obzirom da je kako ono, demokracija ili?Navijač Dinama

Dobro je profa, smiri se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.