• Mali Zeus
    15.4k
    ono "dodavanje" sjevera i zapada, odnosno istoka i zapada pod krovom buduće Kranjčevićeve bi, siguran sam, podiglo izvedbu igrača na jednu drugu razinu. a pričamo o Istri. jako nam treba novi stadion, na toliko različitih načina nam treba...Sajla

To dodavanje već na postojećoj Kranjči zvuči dobro, a krš od stadiona, prođu me trnci kad pomislim kak će to biti na novoj. :)
  • keppi
    286
    Pošto u HNL slijedi utakmica s Osijekom, evo nekoliko informacija (za one koji to možda i ne znaju, a možda im bude korisno).
    Bio sam na Osjekovom stadionu u svezi kupnje ulaznice. Dvoje prodavača (dečko i djevojka) su mi rekli da ulaznice mogu kupiti samo i isključivo članovi Nk Osijek. Takvo nešto slično piše i na službenim stranicama Nk Osijeka.
    Prije je jedan član mogao kupiti čak četiri ulaznice na svoju člansku iskaznicu, a sada samo jednu ulaznicu i to isključivo na svoje ime, te ulaziš s ulaznicom i osobnom pri čemu su redari uglavnom prilično revni u identifikaciji navijača.
    Također, prije su nekoliko dana prije utakmice ulaznice mogli kupiti isključivo članovi, a zadnji ili možda i predzadnji dan pred utakmicu i nečlanovi....sada ne, nego samo članovi.
    Dio ulaznica prema pravilima HNS-a (mislim 5% kapaciteta stadiona) će otići za Zagreb, ali u Osijeku nema ništa za navijače Dinama.
  • rupke
    111

za ovu utakmicu su uveli i mogucnost online kupovine, te je potrebno upisati barkod s clanske iskaznice prilikom kupovine
  • keppi
    286
    Vidio sam neki podatak da je Osijek imao u kolovozu prošle godine oko 7900 članova. Pošto Nk Osijek prati HNL sezonu (od 7mj- 2024 do 7 mj- 2025. godine) po članstvu, a ne kalendarsku godinu kao recimo Dinamo ne vjerujem da se taj broj nešto značajno povećao. Znači i da pokupuju svi članovi stadion vjerojatno neće biti pun, ali neće se prodavati ulaznice nečlanovima.
    Vjerujem da je među ovim sadašnjim članstvom nemali broj i ustvari navijača Dinama i još jednog kluba...jer kako inače ući na stadion.
    Članstvo je 20 €, a ulaznica od 15 - 30 €. Ako si člana imaš 50% popusta.
    Znači učlaniš se, kupiš kartu u pola cijene...za dvije utakmice dođeš na isto....a, Nk Osijek se ponosi velikim brojem članova......od kojih vjerujem dobar dio i nisu navijači Osijeka.
  • NORTE
    13.4k
    Sve sam već optimist pred Milan, iako "nemamo što izgubiti".
    Nažalost ni pobjeda nam ne garantira prolaz.

Veseli me skori potpis Ivanušeca, nadam mu se već u Osijeku.

Imam dojam da među dinamovcima ovaj put nema neke pretjerane euforije nakon kiksa Hajduka (po meni čak i očekivanog kiksa).

Isto tako mi se čini da među tovarima (ni u medijima) nema većeg kmečanja oko "milimetarskog" zaleđa.

Iako su bili na "nikad većih" +7 i situacija je donekle slična onoj prije godinu dana kad je bilo potpuno naelektrizirano, posebno s naše strane rekao bih.
  • NORTE
    13.4k
    Tekma sa Šibenikom se igra u petak 7.2. u 18:00.

Igra se na petak jer postoji šansa da dinamo prođe dalje u LP pa bi mogao igrat već u utorak 11.2.

Navijamo za prolaz, za dinamovu slavu.
  • gaTeDZG
    150
    kakva atmosfera u Lisinskom :love:
  • Droljo
    11.7k
    Mauro cvijeta! Top
  • Rama86
    191
    Screenshot-20250127-202542-Instagram.jpg

Naši lijevi bekovi :heart:
  • NB86
    15.6k
    Dajte temu za milan, jel se zna kakvo je stanje s ktc-om oce bit spreman za srijedu ?
  • Nolifer
    9.3k

Ne bi je stavio ni u guzice i sise, tzv. štraca :vomit:

Al ima ona jedna, kome bi pušil...e naše Dalmatinke, da Purgera nije ;)
  • Carrasco
    4.8k
    stavio sam zbog drugog dijela videa
  • Nolifer
    9.3k

Ma videl sam i ovo sa Europom, hahah :lol:
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Nisam u Lisinskom, ali vidim po nekim snimkama da je atmosfera top. :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.