• Tongo Doumbia
    5.4k
    Jer inače prošle godine kad su napadi na tadašnjeg trenera trajali, klubu nije trebao mir nego destrukcija :lol: :lol: .

Ravnopravan tretman svima, a ne samo njima hihi
  • Oluja
    4.9k
    ma logično, ako su nas novinari jebali tad ajmo ih zvati da nas jebu i sad, stvarno niste normalni
  • NB86
    15.6k
    Ismijavalo ga se za jedan rok i pripreme jer je u tom trenutku bio 3-4 mjeseca u klubu i trpao ga je ko je stigao
  • Mali Zeus
    15.4k
    Dosta dobra tema. :up:
  • Navijač Dinama
    9.2k
    ako su nas novinari jebali tad ajmo ih zvati da nas jebu i sad, stvarno niste normalniOluja

Jebu nas novinari i mediji stalno. Nije to kišom i od jučer došlo. Mozda ce nekima od vas biti smjesno.. al kad shvatite da Dinamo u nekom univerzumu sadašnjosti, čak ne bi rekao boomerosti, stoji na braniku Hrvatske države, i Hrbatskog čovjeka i da je kao takav zbog jugonostalije i nepristanosti medija glavna meta raznoraznim indexima, sportskima, jutarnjima i svim njihovim novinarima.

Nego je meni u ovome svemu kontradiktorno i ironično, što se jednog trenera na nož čekalo, i spletkaralo ga i nakon mjesec, pet i na kraju godinu dana, a otisao je iz kluba kao gospodin u maniru i pozdravio se, a nakon toga Bjelica prošao neokrznuto tretmanon + otpremnina od par meleona i tako i dalje i tako bliže i što sve već ne.
  • Captain America
    19.4k
    Ismijavalo ga se za jedan rok i pripreme jer je u tom trenutku bio 3-4 mjeseca u klubu i trpao ga je ko je stigaoNB86

Jedan rok i pripreme je gospodin Jakirović spomenuo u izjavi nakon utakmice s Astanom koja se odigrala točno mjesec dana nakon što je imenovan trenerom Dinama.
  • Bosskovitz
    14.3k
    Nikako da stignem napisati, ali želim i ovim putem čestitati i zahvaliti ekipi iz Dinamove zaklade za jučerašnji koncert u Lisinskom, da ih ne nabrajam poimence, znaju oni tko su. Pričao sam netom pred početak s jednom legendom tribine koja je pjevala Zajedno za Dinamo još u spotu, prije 15-ak godina, u vrlo mračnim vremenima, vremenima bojkota, kad se ideja građanskog, otvorenog Dinama činila najdaljom ikad i kad je u nju vjerovalo tek onih 200-300 ljudi opkoljenih kornjačama na istočnoj tribini, još poneki na zapadu u možda još koja stotina onih koji nisu bili na stadionu; i tu sreću i dječačku ushićenost je nemoguće opisati riječima.

I ovo je Dinamu i tu je Dinamu mjesto. Mi nismo samo nogometni klub, mi smo društvena pojava, ideal koji se prožima kroz skoro sve elemente života. Nogomet je naš početak i kraj, ali mi smo i kultura, i umjetnost, i zabava, i rekreacija, i edukacija...

Hvala svim izvođačima koji su se odazvali, ali posebno moram istaknuti one genijalne klinke iz Zagrebačkih anđela koje treba dovesti na otvorenje nove Kranjče da otpjevaju koju pjesmu zajedno s punim tribinama lijepog stadion, Niku koja je predivno obradila Keminu pjesmu, no iznad svih Tajči - bila je odlična, a mislim da su barem polovini dvorane oči zasuzile na Zadnji fijaker. Ekipu s prve i zadnje pjesme ne treba ni spominjati, čista emocija i ništa manje od toga.

Zaista, kad se sjetim ne tako davnih dana kada se ovaj grad - možda i opravdano - sramio Dinama, kad se sjetim kakva glazba se ni sat vremena nakon tekmi znala oriti iz lože; vidjeti pun Lisinski za ne baš malen novac i sve to u dobrotvorne svrhe, a u Dinamovo ime... svaka čast!

I za kraj, Zagrebački solisti koji su pratili Enesa Kiševića - zna li netko kako se zove pjesma koju je recitirao?
  • NB86
    15.6k
    Jedan rok i pripreme je gospodin Jakirović spomenuo u izjavi nakon utakmice s Astanom koja se odigrala točno mjesec dana nakon što je imenovan trenerom Dinama.Captain America

Još gore onda
  • The Undertaker
    6.5k
    Ja pratim Dinamo duže od većine ovdje i nikad ga se nisam sramio. Naprotiv. Ja ne mogu govoriti u ime svih navijača Dinama ali molim te nemoj ni ti. Tko se sramio tada neka se srami i sada.

Inače, pjesma se zove Zagrebačka šetnja
  • vjeko1701
    11.7k
    Jedan rok i pripreme je gospodin Jakirović spomenuo u izjavi nakon utakmice s Astanom koja se odigrala točno mjesec dana nakon što je imenovan trenerom Dinama.Captain America

A koliko utakmica pod vodstvom? Koji rezultati?
  • nemapredaje
    4.2k

Inače se rijetko slažem s tobom, ali ovdje moram.

Sramio sam se nekih ljudi u Dinamu i postupaka tih ljudi, ali Dinama kao kluba se nikada nisam sramio i duboko se nadam da nikada ni neću.
  • Bosskovitz
    14.3k

Ne govorim u ime svih navijača Dinama, nije mi to ni bila namjera. Možda sam se krivo izrazio jer znaš i sam da je bilo vrijeme kad ljudi nisu nosili klupska obilježja, kad se manje pričalo o Dinamu, mnogi su zazirali od javne povezanost s klubom jer ga se doživljavalo kroz prizmu kriminalca koji je tada bio na vrhuncu svoje moći. Vidiš i sam da se to promijenilo unazad godinu dana, od članstva, odnosa grada i države prema klubu, evenata, ljudi s dinamovim obilježjima po gradu, izdavaštva, pa i ovog koncerta i onog prethodnog, dječjeg... Ti, ja i još par tisuća ljudi nikada nismo zazirali od Dinama, ali vjerojatno ćemo se složiti da se dobar dio grada distancirao od njega zbog svega što se u njemu događalo; a sad to uglavnom ide nabolje.

Hvala za pjesmu! Za one koji nisu bili ili ne znaju: https://www.youtube.com/watch?v=YT8cJ8s2K7g
  • Captain America
    19.4k
    A koliko utakmica pod vodstvom? Koji rezultati?vjeko1701

U trenutku izjave je gospodin Jakirović imao 5 pobjeda i 1 poraz uz gol razliku 17-9. Bila je to sasvim odmjerena izjava u tom trenutku gdje je uletio kao vatrogasac na početku sezone.

Ako Fabio ovo ostvari u prvih 6 utakmica, na jako dobrom smo putu. Tu ne računam utakmicu s Arsenalom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.